|
| |
| Autor |
Mesaj |
26noe

Data inscrierii: 25/Noi/2006
|
Trimis:
Sam Apr 24, 2010 10:17 pm |
  |
Imi pare ca n-am avut timp sa urmaresc emisiunea dar totusi cred ca ideea mea cu ouale este mai convingatoare, iar pt derutatul mircea toader as folosi unele mai vechi, asa, dupa chipul domniei sale. Tineti minte acesti oameni si aveti grija ca la urmatoarele alegeri sa vada casa poporului numai pe dinafara. Cata ipocrizie. |
_________________ ????????? nimic deosebit !!!!!!!! |
|
   |
 |
DEGETAR

Data inscrierii: 08/Noi/2007
|
Trimis:
Vin Apr 30, 2010 2:12 pm |
  |
Probabil, multi dintre voi,l-ati vazut la tv .de n ori pe faimosul Prigoana.Acum ca este pedelist a uitat toata pledoaria sa. ...daca voi ajunge in parlament ,voi face, voi drege,ma voi lupta pentru persoanele cu handicap striga el pe toate canalele
A murit cumva ?!, ca n-a scris nici in CLIK ,si nici la EtnoTV. N-AM AUZIT MANEAUA DE DOLIU.
Recunosc este criza,dar macar o explicatie sa ne dea si noua. |
|
|
  |
 |
Petru

Data inscrierii: 12/Iun/2007
|
Trimis:
Joi Mai 13, 2010 11:34 am |
  |
Cristina Pocora a scris pe blogul sau:
12.05.2010
PD-l a retrimis aceasta lege din plen la comisie, pentru a scapa de presiunea din sala (create de prezenta persoanelor cu dizabilitati la balconul Camerei Deputatilor), cu promisiunea ca vor cauta solutii financiare pentru aprobarea ei. Multe discursuri frunoase…
Astazi in comisii, au venit cu urmatorul amendament “Prezenta lege intra in vigoare incepand cu 1 ianuarie 2011”. Nu a mai contat nici un fel de argument privind situatia acestei categorii sociale, majoritatea a conditionat trecerea acestei legi de introducerea acestui nou amendament. Am incercat chiar sa negociez cu ei si sa impun termenul de 1 octombrie 2010 sau sa smulg un angajament de la ANPH si de la majoritatea PDL-independenti-UDMR, ca macar vor indexa, in conditiile legii, in acest an aceasta indemnizatie…
Concluzia: A fost adoptat un raport suplimentar de aprobare a legii cu amendamentul ca “legea intra in vigoare cu incepere de la 1 ianuarie 2011”! PD-L se angajeaza ca in aceasta forma va vota legea si in plen.
http://blog.cristinapocora.ro/?p=1589
 |
_________________ Toata lumea sa traiasca numai noi sa nu murim ! |
|
    |
 |
Petru

Data inscrierii: 12/Iun/2007
|
Trimis:
Joi Mai 27, 2010 1:03 pm |
  |
Modificarile la legea 448 au fost discutate ieri, 26 mai in plenul Camerei Deputatilor.
Nici de aceasta data deputatii nu au dat votul final pentru majorarea indemnizatiilor. Initiativa de modificare a fost pentru a doua oara retrimisa in Comisii de unde venise cu aviz favorabil.
Puteti cevdea cum au decurs dezbaterile la : http://www.cdep.ro/pls/steno/steno.video?sursa=1 (ora 2:13:50) |
_________________ Toata lumea sa traiasca numai noi sa nu murim ! |
|
    |
 |
ariclia
Data inscrierii: 14/Aug/2008
|
Trimis:
Mar Iun 22, 2010 8:30 am |
  |
Buna dimineata,
stie cineva amanunte despre HG 262/2010 ? Conform acestei Hotarari, persoanele cu handicap care sunt angajate in munca, deci platitori de biruri catre buget, nu au dreptul la medicamente compensate sau gratuite. E bataie de joc, e un indemn la 'nemunca', o discriminare intre persoane cu handicap care cu greu castiga o paine si persoanele cu handicap care nu au avut aceasta "sansa". Stie cineva daca ONPHR a avut o interventie, o reclamatie, o pozitie oficiala? |
|
|
  |
 |
maya
Data inscrierii: 29/Ian/2008
|
Trimis:
Vin Sep 03, 2010 8:02 pm |
  |
Buna tuturor!
Nu stiu cui, sa ma adresez.
Am probleme cu admiterea la facultate, din cauza handicapului locomotor.
Mi s-a spus, mai intai, ca diagnoscul este de vina. Apoi au intors-o! Nu pot sa-mi puna la calculator nu stiu ce.
Astept un raspuns.
Cu drag. |
|
|
   |
 |
DEGETAR

Data inscrierii: 08/Noi/2007
|
Trimis:
Sam Sep 04, 2010 10:43 am |
  |
Maia,incerc sa im spun parerea.
Efortul tau este impresionant,demn de toata admiratia .
Dar degeaba avem legi . Esti printre foarte putinele persoane care si-a pus aceasta ambitie ,sa invete si la facultate.
Tu ceri cu buna dreptate o conexiune la calculator ,insa acesta presupune un efort din partea Autoritatilor, sa puna in functiune un sistem special,au nevoie de o grija, o responsabilitate in plus perfect si legala si justificata a cerintei tale.
Din comoditate si rea-vointa prefera sa te intimideze, sa te descurajeze astfel incat prin renuntarea ta Autoritatea sa doarma in continuare. Pentru ei,tu ar trebuii musai sa te deplasezi la sala de curs,sa participi fizic acolo in facultate.
Mai mult nu vor sa faca.
Sincer, nu stiu cine te poate sprijinii in acest demers.
Daca ai face plangere ar trebuii sa dovedesti ca se incalca legea la capitolul x,paragraful y altfel nu exista sanctiune.
Din pacate. |
|
|
  |
 |
|
|
|
Subiectul urmator
Subiectul anterior
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|