| Autor |
Mesaj |
geo
Data inscrierii: 08/Noi/2008
|
Trimis:
Joi Noi 27, 2008 10:13 pm |
  |
salut tuturor celor care postati pe acest forum!!numele meu este george am 20 de ani,sunt din barlad si sunt operat de spina bifida.propun ca aceasta rubrica sa o folosim pt a ne lasa id de messenger aici pt a putea comunik mai usor intre noi si mai des!!ce zicetzi?id meu este georgetopa!!cn vrea sa afle mai multe despre mn sa dea un add!!!va salut si va urez noapte buna!!! |
|
|
   |
 |
Cosmin21GS

Data inscrierii: 29/Noi/2008
|
Trimis:
Mar Dec 02, 2008 11:36 am |
  |
Avand in vedere cati roboti sunt pe site-ul asta si cum nu prea exista metode de a controla cine se inregistreaza, eu zic sa nu ne lasam id-urile ca ne trezim cautati de cine stie cine. Mai bine trimiteti id-urile prin mesaj personal. Nu e 100% sigur dar oricum e mai bine decat sa il vada oricine de pe net. |
|
|
  |
 |
DEGETAR

Data inscrierii: 08/Noi/2007
|
Trimis:
Mie Iun 23, 2010 9:40 pm |
  |
Recunosc,raspund tarziu, dupa un an si jumatate ,insa tin sa confirm ceva. De aceia este bine sa NU lasam in vazul tuturor ID-ul personal tocmai ca nu stii cine te abordeaza si in care scop.
Personal sunt deranjat ca in ciuda faptului ca mi-am sters conturile,profilurile de pe toate site-urile matrimoniale, am blocat posibilitatea sa mai fiu contactat pentru ca nu mai vreau eu, cu toate acestea, ma trezesc de multe ori cu invitatie de prietenie pe lista mea de messenger.
Va rog respectos pe voi,eventualii doritori sau doritoare sa vorbiti pe messenger cu mine sa NU IMI MAI TRIMITETI ASEMENEA invitatii pentru ca le voi REFUZA absolut pe toate.
Dar,primesc orice mesaj aici pe forum si sunt dispus sa raspund in limita dispozitiei mele.
Sunt logodit,am o viata fericita si nu mai caut altceva decat
sa comunic ,sa comentez pe forum despre viata noastra. |
|
|
  |
 |
Cosmin21GS

|
Trimis:
Sam Iun 26, 2010 3:19 pm |
  |
Am si uitat de acest forum. Multe s-au schimbat de atunci, mai ales in privinta mobilitatii. Si sa nu uit... Poimaine am bacul asa ca am plecat sa repet. Daca mai cineva pe aici si nu numai mesaje de demult astept sa vorbesc cu dvs. Mult noroc! |
|
|
  |
 |
DEGETAR

Data inscrierii: 08/Noi/2007
|
Trimis:
Sam Iun 26, 2010 3:48 pm |
  |
Cosmine !
MULTA BAFTA LA BAC !
Si poate chiar la admitere la facultate ! |
|
|
  |
 |
Cosmin21GS

|
Trimis:
Sam Iun 26, 2010 9:57 pm |
  |
Multumesc! Cel mai haios lucru e ca toata lumea crede ca are idee despre ce o sa se dea dar nimeni nu stie la ce ora incepe proba. La TV Diaconescu e omniprezent. Daca nici taierile astea de salarii nu mai sunt discutate de nimeni atunci de ce ma mai mir ca nu ii pasa nimanui de chestii atat de neimportante ca bacul. |
|
|
  |
 |
|
|