| Autor |
Mesaj |
Carabat Dragos
Data inscrierii: 18/Mai/2007
|
Trimis:
Vin Mar 20, 2009 1:44 pm |
  |
Hello tuturor userilor acestui site,numele meu este Carabat Dragos,am 33 de ani,am un handicap fizic neuromotor gradul 1. sunt din Braila si vreau sa anut aparitia unui nou site:www.handicap.3xforum.ro unde puteti cunoaste si comunica atit prin mail cit si pe pe chatul site-ului cu persoane cu dizabilitati fizice, bineinteles acest lucru implica logarea user-ului respectiv pe site.
Numele adminitratorului acestui site este: Marius,iar adresele sale de mail sunt:email: agentul_08@yahoo.com
si pe agentull08@gmail.com.
Si vreau sa anut aparitia unei noi publicatii pt. pers. cu dizabilitati fizice unde isi pot publica propriile creatii lirice sau anunturi.
Aceasta revista poate fi accesata la adresa:
http://impreuna.3x.ro/ |
_________________ Dragoş Carabăţ-absolvent liceu teoretic,filologie-limbi straine,engleză avansat,abolvent curs operator computer şi eurocor-engleză avansat.
Doresc să-mi fac prieteni şi prietene cu care să corespondez pe Yahoo. |
|
       |
 |
Petru

Data inscrierii: 12/Iun/2007
|
Trimis:
Sam Mar 21, 2009 10:48 pm |
  |
Bun venit pe forum Dragos.
M-am uitat pe www.handicap.3xforum.ro.
E simpatic, felicitari. |
_________________ Toata lumea sa traiasca numai noi sa nu murim ! |
|
    |
 |
gabriela

Data inscrierii: 12/Noi/2007
|
Trimis:
Mar Mar 24, 2009 8:40 am |
  |
|
   |
 |
lluparo
Data inscrierii: 11/Aug/2006
|
Trimis:
Mie Mar 25, 2009 11:17 am |
  |
|
  |
 |
DEGETAR

Data inscrierii: 08/Noi/2007
|
Trimis:
Vin Mar 27, 2009 12:46 pm |
  |
impreuna.3x.ro a fost postat ani de zile pe forumul nostru.L-a citit oricine a vrut.
Eu tocmai am citit numarul din luna martie 09,editie aniversara, 6 ani de aparitie.
M-a impresionat comentariul lui Aurel sufletul acestei reviste.Fiind paralizat complet de la gat in jos a facut eforturi supraomenesti sa conceapa si sa editeze aceasta revista.Multi dintre noi ,citind-o pe net,aici prin bunavointa colegului nostru Sava Marin ,am renuntat sa o primim si in forma tiparita prin posta.Cel putin eu asa am reactionat.Ba acum 3-4 ani am si trimis 20 de lei lui Aurel ,gandindu-ma ca in acest mod imi platesc onorabil abonamentul.As fi vrut sa aiba si altii aceasta initiativa de solidaritate. Recunosc nu am mai repetat gestul.
Chestiunea este urmatoarea,Aurel nu mai rezista sa lucreze in continuare si vrea sa renunte.
CITITI SI VOI ACET ULTIM NUMAR SI VETI INTELEGE.
In ceia ce ma priveste,am initiat un sondaj de opinie pe wwwpetitieonline cu acest titlu ,Sa salvam revista Impreuna si Asociatia HandHope
Adresa este http://www.petitieonline.ro/sondaj-s15610043.html
unde va rog frumos,va invit sa o cititi sa semnati ,sa postati comentari, veniti cu rezolvari.Dorim sa fie bine pentru noi toti. |
Ultima modificare efectuata DEGETAR la Sam Mar 28, 2009 11:54 am, modificat de 3 ori in total |
|
  |
 |
mikyangel
Data inscrierii: 12/Ian/2009
|
Trimis:
Vin Mar 27, 2009 9:47 pm |
  |
Am incercat sa accesez linkul dar nu reusesc  |
_________________ Nu sunt asa cum crezi, si nici cum par a fi, dar nu vei sti cum sunt, pina cind nu ma stii! |
|
  |
 |
DEGETAR

|
Trimis:
Sam Mar 28, 2009 11:39 am |
  |
Si eu sunt surprins,adresa am scris-o corect totusi.
Am probat ....acum dupa mai multe incercari funtioneaza. |
|
|
  |
 |
AdaMinea

Data inscrierii: 01/Mai/2009
|
Trimis:
Dum Mai 10, 2009 8:43 pm |
  |
| lluparo a scris: | | www.dizabillove.ro |
Multumim utilizatorului lluparo care a semnalat aparitia site-ului Dizabillove, un site gratuit de intalniri dedicat celor ce traiesc cu dizabilitati indiferent ca acestea sunt vizibile sau invizibile, dobandite sau innascute, permanente ori temporare..
Misiunea site-ului www.dizabillove.ro este de a oferi utilizatorilor instrumentele online necesare pentru a intalni oameni noi, a interactiona unii cu altii, de a lega prietenii, de a gasi suport, de a isi exprima gandurile si sentimentele, si sa speram de a gasi dragostea alaturi de persoana potrivita.
Va invit si eu sa descoperiti DizabilLove! Orice intrebare sau sugestie referitoare la activitatea siteului este binevenita.
Multa sanatate! |
|
|
  |
 |
DEGETAR

|
Trimis:
Sam Feb 13, 2010 9:40 pm |
  |
Mie,dizabillove mi-a adus noroc.
Am gasit exact ce-mi doresc,desigur trebuie sa dezvolt relatia ,dar este bine si va multumesc pentru invitatie !
Pledez pentru intelegere si omenie . |
|
|
  |
 |
DEGETAR

|
Trimis:
Sam Iun 26, 2010 11:05 pm |
  |
Daca in decursul a 15 luni de zile la petitia de sprijinire a revistei Impreuna au semnat doar 46 de persoane ,pentru mine este foarte clar, NU SUNTEM SOLIDARI si nu ne pasa. |
|
|
  |
 |
|
|