|
| |
| Autor |
Mesaj |
adonis33
Data inscrierii: 04/Noi/2008
|
Trimis:
Mie Mai 19, 2010 9:11 pm |
  |
1.Vreau sa stiu care dintre asistentii vostri personali au facut aceste cursuri si cat au costat ele?
2.Dupa obtinerea diplomei de absolvire sa mentinut aceiasi valoare a salariului ?
3.Care dintre asitenti personali au obtinut plata celui de al 13-lea salariu pe anul 2009 ? |
_________________ Priveste, rasaritul soarelui ,...in fiecare zi si nu uita bucuria vietii .Nu lasa roua diminetilor sa ti fie lacrima pierduta....ci speranta unui nou inceput.Asculta ,Marea, in fiecare seara..... si nu lasa valul deznadejdiei sa ti fie ultima speranta.... |
|
  |
 |
DEGETAR

Data inscrierii: 08/Noi/2007
|
Trimis:
Joi Iul 22, 2010 1:30 pm |
  |
In primul rand un asistent personal intro majoritate covarsitoare este o ruda a persoanei cu dizabilitate .
Nu cred ca se deranjeaza sa faca un curs de calificare, ci pur si simplu isi ajuta ruda.
Cred ca asta este de fapt problema. Insotitorul ar trebuii sa fie o persoana straina,din afara familiei si sa aibe contract de munca cu obligatii, cu vechime, cu carte de munca etc,etc. Or acest lucru pare aproape o imposibilitate pentru ca unele persoane au o dizabilitate atat de grava incat ar necesita supraveghere 24 de ore din 24.
Care stat si-ar permite sa angajeze pentru ingrijirea unei persoane ...3 angajati ?
Vedeti, este imposibil. |
|
|
  |
 |
|
|
|
Subiectul urmator
Subiectul anterior
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|