Vacanțe de vis
fot.pixabay.com

Călătoriile de vis – reprezintă scopul nu numai a călătorilor, ci și a celor care nu obișnuiesc să călătorească. Le planificăm, verificăm destinațiile și ne gândim cum să organizăm aceste călătorii. Și deși astăzi putem vedea lumea doar dând din mâini, planificarea călătoriei dvs. de vis nu este atât de ușoară. Multitudinea de posibilități ne face să ne întrebăm: ce să aleg? Unde să merg? Ce să vizitez?

 Astăzi, călătoria până în cel mai îndepărtat colț al lumii nu este o mare problemă. Și în ceea ce privește suma, vă puteți alege orice loc selectat de pe glob. Mai putem vorbi despre călătorii de vis? Călătoriile sunt încă vise? La urma urmei, mulți oameni cred că nimic nu-i va mai surprinde sau impresiona. Ei le-au văzut pe toate. Noi susținem că nu este chiar așa. Călătoriile de vis pot avea întotdeauna o nouă dimensiune. De fiecare dată putem descoperi lucruri noi, experimenta vederi, mirosuri și imagini unice. Iată  călătoriile ideale pentru cele patru anotimpuri.

Călătorii de vis în anotimpul primăvara

Pentru mulți oameni, primăvara este anotimpul preferat al anului și perioada perfectă pentru a călători. Călătoriile de vis în timpul primăverii vă permit să descoperiți frumusețile Munților polonezi și slovaci Tatra și să admirați peisaje pitorești, de exemplu, în Bavaria sau Olanda înflorită.

Vacanțe de vis
fot.pixabay.com

Pentru mulți oameni, călătoriile de vis în acest anotimp se rezumă la o călătorie în Toscana italiană, în timp ce fanii destinațiilor mai exotice se vor îndrepta spre Japonia, Maroc sau coasta de vest a Statelor Unite sau spre numeroasele parcuri naționale.

Cei care sunt adepții soarelui și a băilor în mare pot, de asemenea, să aleagă o vacanță de vis în timpul primăverii. În locuri precum Malta, Cipru sau Insulele Canar, este deja suficient de cald pentru a vă bronza sau a face o baie în mare. Cei care preferă temperaturile mai ridicate ar trebui să meargă în Madagascar, unde fauna și flora extraordinară vor fi un plus în ceea ce privește lenevitul. În primăvară, cea care se remarcă este India, în special Goa și Kerala, Vietnam și Chile. Toate aceste locuri atrag cu priveliști frumoase de munte.

Excursia dvs. de vis poate fi un scurt city-break. Primăvara puteți merge la Budapesta, Praga sau Barcelona. Plimbările pe străzile înguste vă vor oferi impresii estetice și culturale considerabile. Călătorind primăvara, veți evita, de asemenea, căldura mare, ceea ce este o problemă pentru mulți oameni.

Călătorii de vis în timpul verii

Majoritatea oamenilor își îndeplinesc vara visele în ceea ce privesc călătoriile. Perioada de vacanță este favorabilă călătoriei și nu numai cele apropiate. Unde să mergeți vara? Grecia, Franța și Turcia sunt soluția perfectă pentru a-ți realiza călătoria de vis prin Europa în această perioadă a anului. Obiective turistice, vin, mare azurie și plajă reprezintă un vis devenit realitate pentru mulți turiști.

Adepții destinațiilor exotice pot pleca vara în Kenya și Tanzania, unde există parcuri naționale pline de animale sălbatice. În timpul verii, merită să vizitați și jungla amazoniană și Polinezia franceză în frunte cu insula virgină Bora – Bora.

Și ce ar trebui să faceți în cazul în care vreți să scăpați de soare și de căldură? Atunci călătoriile de vis ar trebui să aibă loc în Alpi și Dolomiți. Vara sunt temperaturi tolerabile și peisaje frumoase. Țări precum Norvegia, Scoția, Irlanda sau Islanda au multe de oferit. În călătorii mai îndepărtate, merită să mergeți în Canada, Alaska sau partea peruană din Anzi.

Călătorii de vis în perioada toamnei

Toamna, majoritatea dintre noi vrem să prelungim vara cât mai mult. Dacă acesta este obiectivul călătoriei dvs., puteți merge în Croația sau Muntenegru. Chiar la sfârșitul toamnei veți găsi aici temperaturi mai ridicate decât în ​​Polonia. În plus, vă așteaptă priveliști frumoase și nenumărate monumente. Cu toate acestea, dacă vreți să simțiți sezonul estival în toamnă, părăsiți Europa. Indicațiile dvs. sunt Africa de Sud, India, Thailanda și Indonezia. Vizitarea Hawaii în toamnă va oferi, de asemenea, o experiență uimitoare.

Vacanțe de vis
fot.pixabay.com

Cei care nu doresc să scape de farmecele toamnei pot paria pe Munții polonezi Bieszczady, care în acest moment al anului arată extrem de pitoresc. Va fi la fel de frumos în Transilvania, Kârgâzstan și Nepal, precum și în China. Franța, Italia și Georgia sunt, de asemenea, recomandate pentru această toamnă.

Toamna, călătoriile de vis îi așteaptă și pe fanii nebuniei de iarnă. Pentru a putea admira peisajele de iarnă, puteți merge la ghețarii austrieci și elvețieni sau în estul Franței, în regiunea vârfului Grande Motte. Condiții de iarnă în timpul toamnei veți găsi și în stațiunile de schi situate în americanul Colorado, de exemplu, popularul și exclusivistul Aspen.

Călătorii în timpul iernii

Călătoriile de vis pe timp de iarnă pot avea două dimensiuni: goana după zăpadă sau evitarea acesteia. Dacă sunteți un fan al sporturilor de iarnă, nu trebuie să căutați prea mult. O călătorie în Tatra poloneză ar trebui să fie o călătorie ideală, pe care nu o veți uita. Celor care preferă călătoriile în străinătate, sunt recomandate stațiuni austriece din Alpi, de exemplu Ski Amade, stațiuni italiene din Dolomiți sau sate elvețiene de renume pentru luxul lor. Oamenii care caută noi destinații pentru vacanțele lor de iarnă ar trebui să-și îndrepte ochii spre Pirinei și chiar să-și planifice o călătorie în Antarctica. Recent, rutele de schi din estul Europei și din Balcani s-au bucurat de o mare popularitate. Bine pregătiți și nu atrag atât de mulți turiști, așa că vă puteți bucura în voie și cât mai confortabil de nebuniile iernii.

Vacanțe de vis
fot.pixabay.com

O călătorie de vis în timpul iernii se rezumă, pentru dvs., la o evadare de îngheț și zăpadă? Destinația ideală este: sudul Chinei, Filipine, coloratul Mexic, Caraibe și Brazilia, Senegal și Gambia, Australia însorită sau țările Americii de Sud.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here