Vacanțe ieftine
fot.pixabay.com

Toți visăm la călătorii ieftine. Cu toate acestea, mulți cred că a călători doar cu câțiva bănuți nu este posibil și chiar dacă ar fi posibil, aceste călătorii s-ar desfășura în condiții extrem de incomode. Este adevărat? După cum arată realitatea, călătoriile ieftine nu sunt și cele mai dificile. Turiștii înstăriți mai au multe destinații din care să aleagă. Ce să țineți minte când mergeți într-o călătorie ieftină?

Vacanțe ieftine
fot.pixabay.com

 Una dintre întrebările de bază puse de turiștii cărora le place să economisească este aceea, dacă să călătorească singuri sau cu o agenție de turism? Mulți oameni cred că o călătorie de unul singur este mult mai ieftină decât o călătorie organizată. Totuși, acesta este adesea un mit. Și, de exemplu, călătoriile ieftine prin Europa sunt acele excursii dus-întors cu o agenție de turism. Grecia, Italia sau Balcanii pot fi vizitate pentru puțin peste 1000 de zloți, în cazul în care căutați oferte de ultimă oră. Călătoria ieftină cu o agenție de turism este, de asemenea, o oportunitate de a vizita alte părți ale lumii, de exemplu, America de Sud. Totuși, nu este întotdeauna așa, uneori călătoriile de unul singur sunt într-adevăr mai economice.

Călătorii ieftine, unde să le căutați?

Dorința din ce în ce mai mare de a explora lumea a dus la apariția tot mai multor portaluri pentru căutarea unor călătorii ieftine. Pe aceste site-uri avem o imagine de ansamblu despre ofertele agențiilor de turism, ale cluburilor de turism și ale birourilor de călătorie. Putem compara cu ușurință prețurile și gama ofertelor. În rețea veți găsi, de asemenea, portaluri care oferă vacanțe de ultimă oră, adică cele care, în teorie, ar trebui să fie cele mai ieftine.

Este important de menționat că aceste tipuri de site-uri web oferă nu numai opțiuni pentru vacanțe all-inclusive, dar și oferte pentru zboruri sau hoteluri ieftine, ceea ce vă permite să vă organizați timpul de unul singur. Călătoria ieftină nu a fost niciodată mai ușoară.

Bilete de avion cu 4 zloți

Oamenii cărora le place să călătorească singuri ar trebui să se obișnuiască cu motorul de căutare a zborului. Foarte des puteți vâna aici bilete de avion foarte ieftine. Deși biletele cu 4 zloți devin încet un mit, puteți vizita în continuare Spania, Italia, Norvegia sau Grecia pentru 100-200 zloți. Totuși, pentru a obține astfel de călătorii ieftine, trebuie să aveți răbdare și să țineți cont că zborurile ieftine nu sunt o cerere. Aveți cea mai mare șansă să le găsiți atunci când data călătoriei dvs. și locul vacanței sunt flexibile.

Călătorii ieftine – unde să dormiți?

Unul dintre punctele semnificative ale bugetului de călătorie este hotelul. Cazarea acoperă adesea o mare parte din suma cheltuită în vacanțe. Dacă nu călătoriți cu o agenție de turism, ar trebui să vă ocupați personal de acest aspect. Din fericire, există multe posibilități și aici nu vorbim despre dormit în condiții extreme. Desigur, cea mai populară opțiune sunt diferitele tipuri de hoteluri, pensiuni și cabane. Închirierea spațiilor de cazare private sau a camerelor băștinașe este, de asemenea, foarte populară. Și asta nu este tot ceea ce oferă călătoriile ieftine.

Vacanțe ieftine
fot.pixabay.com

Dacă mergeți într-o călătorie în străinătate, vă puteți bucura de opțiuni foarte diferite. Grija de casa cuiva care este plecat în vacanță devine din ce în ce mai populară. House-sitting este o alternativă interesantă care vă permite să reduceți semnificativ costurile de cazare, ofertele pot fi căutate pe Internet, există portaluri speciale unde acestea sunt publicate. O altă sugestie interesantă este să vă schimbați casa pentru sărbători. Cum funcționează? Petreceți noaptea la domiciliul cuiva, iar el în al dvs., cu alte cuvinte, vacanță pentru vacanță.

Voluntariat sau muncă?

Călătoria ieftină nu înseamnă că va fi absolut gratuită. Fiecare călător ar trebui să aibă un buget care să îi permită să supraviețuiască și să se întoarcă acasă. Cu toate acestea, merită să țineți cont că se pot strânge fonduri pentru călătorii ieftine și în timpul acestora. Opțiuni precum munca sunt foarte populare. Acestea vă permit să găsiți un loc de muncă temporar oriunde în lume. Datorită fondurilor acumulate, vă puteți extinde călătoria sau puteți adăuga pur și simplu bani la bugetul dvs. de călătorie.

Voluntariatul este, de asemenea, o idee bună pentru a călători ieftin. Pentru a vă bucura de această opțiune, trebuie să contactați una dintre numeroasele organizații care ajută voluntarii să ajungă în diverse locuri din lume unde este nevoie de ajutorul lor. Datorită acestui fapt, puteți săpa fântâni în Africa sau învăța engleza în Asia – făcând ceva bun pentru lume, în timp ce călătoriți. Totuși, aici trebuie să fiți conștienți de condițiile de călătorie, care pot fi diferite și nu pe placul tuturor.

Călătorii ieftine, unde să vă îndreptați?

Călătoria ieftină reprezintă de asemenea alegerea destinației potrivite. Multe clasamente și rezumate arată că puteți călători cel mai ieftin în Asia. Se pare că bugetul zilnic pentru călătorii în Asia poate fi de 65 de zloți, inclusiv cazare, mese și divertisment. Desigur, pentru această sumă nu vă puteți aștepta la apartamente de lux și 5 stele. Cui i-ar păsa?

Vacanțe ieftine
fot.pixabay.com

Locuri pentru călătorii ieftine sunt: ​​Hoi An în Vietnam, Quito în Ecuador, Old Goa în India, Delhi în India, Chiang Mai în Thailanda, Phnom Penh în Cambodgia, Ho Chi Minh în Vietnam, Kathmandu în Nepal, Hanoi în Vietnam și Pokhara în Nepal.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here