Cele mai bune jocuri pentru PC
fot.pixabay.com

Jocurile de curse pentru PC sunt una dintre cele mai plăcute și, de asemenea, o modalitate solicitantă de a petrece timpul liber. Care sunt cele mai bune jocuri de curse pe computer? Acesta este format din mai multe elemente: un joc bun pentru PC nu este doar fidelitatea grafică și reproducerea precisă a sunetului – deși ele cu siguranță ajută – jocurile ar trebui să se implice și în acțiune, atât de mult încât să te simți complet șoferul care stă doar în mașina de curse. Vă prezentăm propuneri de jocuri de curse pentru PC cu o simulare complicată, dar în listă vor exista thrillere arcade sau curse de tip breakneck. Consultați clasamentul nostru de jocuri de curse pe computer și alegeți un titlu care vă atrage.

Cele mai bune jocuri pentru PC
fot.pixabay.com

Jocuri de curse pe calculator – care este cel ideal?

Majoritatea iubitorilor de mașini merg dincolo de a-i conduce în alte domenii ale vieții – haine, tatuaje, tricouri etc. – dar pentru mulți, dacă nu pot fi la volan, cel mai bun lucru este să joace jocuri de curse pe PC. Într-adevăr, există o întreagă generație de fanatici auto care au descoperit că pasiunea lor nu se află în vechiul mustang al tatălui lor, ci mai degrabă cu un controlor în mână, jucând jocuri de curse pe PC-uri. Un număr mare de jocuri de curse s-au materializat în ultimele patru decenii; multe dintre ele au fost total incompetente, dar altele au fost uluitoare.

Ce caracteristici trebuie să conțină un joc bun de curse pe PC?

 • Divizibilitatea ecranului, adică divizarea curselor de trasee în două vizualizări; de obicei joci în partea de sus și adversarul în partea de jos – un prieten sau un „computer”
 • O lume complet deschisă în afara mașinii , unde poți să mergi pe pasarele, să contactezi oameni și să-ți influențezi cariera
 • Oportunitatea de a dezvolta o carieră de la bun început
 • Replay – înlocuirile de feats pe pista de curse; Flashbacks-urile economisesc mult timp și fac jocurile mai accesibile pentru jucătorii noi și mai puțin talentați. Majoritatea jocurilor care conțin ceva similar vă oferă, de asemenea, opțiunea de a-l dezactiva pentru jucători mai experimentați / talentați.
 • Conținut mai istoric în lumea automobilelor: jocurile de curse se concentrează adesea pe mașinile exotice și interesante din timpurile moderne, dar puține conțin într-adevăr o gamă largă de mașini auto-istorice.
Cele mai bune jocuri pentru PC
fot.pixabay.com
 • Mini-provocări aleatorii, care împiedică monotonia în joc, jucătorii au adesea, de exemplu, conferințe de presă cu jucători, unde îți poți îmbunătăți sau deteriora reputația în funcție de răspunsul sau ieșirea neașteptată de pe ruta în care am putea aștepta o aventură sub forma unei sarcini.
 • Mai multe  accidente realiste de mașină: aceasta nu este doar o realitate mai deteriorată a mașinii (atunci când vine vorba de răni realiste, adică lovirea peretelui va cauza unele probleme cu mașina), dar și pe hărți și piste. Jocurile de curse ar trebui să reflecte faptul că lovirea unui stâlp de lumină stradală, o grămadă de tufe sau anvelope le va determina să se miște sau să se distrugă definitiv.
 • Interacțiuni: pentru jocurile cu elemente sau hărți ale lumii deschise, este bine să aveți mai multe interacțiuni cu elemente din lumea reală, cum ar fi case, oameni, clădiri și afaceri.

Cele mai realiste jocuri de curse pentru PC

 • Rally murdar

Dirt Rally și-a depășit predecesorul Dirt 3 și este probabil cel mai bun joc pe care Codemasters l-au făcut în ultimii ani. Cu un model de serviciu mai autentic, Dirt Rally elimină multe accente care persistă încă în seria inițială. Acest lucru îl face un joc excelent de raliu pe care jucătorii nu l-au mai văzut de mult. Nu doar că cursele se desfășoară pe trasee de teren cu o mulțime de alergări grele și laterale, ci, de fapt, jucătorul are ocazia să participe la cursele de anduranță, care la urma urmei se referă mai ales la mitinguri. Trebuie să aveți grijă de mașina dvs. în fiecare etapă a cursei, ceea ce introduce un element de strategie și de gestionare a resurselor care sunt rare în cursele de simulare.

De ceva timp, Dirt Rally a câștigat și o comunitate de modding dedicată și meticuloasă, care a făcut regulat corecții care îmbunătățesc semnificativ jocul principal, apreciat în special de pasionații de raliu. Un plus avantajos este bazat pe caroserii excelente ale mașinilor, cele mai subtile schimbări ale vremii sau ale iluminatului – toate pentru a-ți crește satisfacția față de joc.

 • Shift 2

Shift elimină cuvintele „Need for Speed” din numele său. Nu există nicio urmă a stilului nebun de conducere al seriei, care este probabil unul dintre cele mai serioase, mai profunde și mai rafinate jocuri dintre toate. Creatorii Slightly Mad Studios își demonstrează încă o dibăcia în genul jocurilor de curse pentru PC datorită celei de-a doua părți a seriei Shift, de fapt al doilea joc video din istoria sa. Echipa britanică are titluri precum GT Legends și GTR – FIA GT Racing, deci sunt cu siguranță veterani în construcția jocurilor de curse pe PC .

 • Project CARS 2 

Project CARS este probabil cel mai ușor de utilizat simulator de curse. Project CARS nu este destinat tuturor. Aceasta este o simulare de curse serioasă, profundă și provocatoare pentru persoanele care chiar iubesc motosportul. În acest joc de curse pe PC nu vom găsi coloană sonoră pop, ucideri explozive sau revizii generoase. Dezvoltatorul Slightly Mad Studios a decis să surprindă experiența manevrării unei adevărate mașini de curse pe lista lungă a celor mai cunoscute piste de curse din lume și a avut succes. Project CARS este un joc de curse cu adevărat fantastic pentru PC, care poate deveni o forță reală în acest gen.

 • TrackMania 2: Canyon

Orice veteran al genului va spune că un design bun al piesei este o parte esențială a fiecărui joc de curse remarcabil pentru PC. Jocurile pasionaților de TrackMania 2 pot fi găsite pe internet, unde creațiile strălucitoare și complexe sunt pur și simplu uluitoare. Concurența este acerbă și nebună. Cursa se poate transforma rapid într-un festival de salturi neobișnuite și viraje neașteptate. Mecanica de curse creează titlul perfect de pick-up-and-play în care poți pierde ore întregi fără să fii nici măcar observat.

 • Forza Orizont 3 

Jucătorii trebuiau să se descurce fără Fora pe PC pentru toată eternitatea, dar asta s-a schimbat în Orizont 3. Acest excelent joc de curse pentru PC este din nou la modă. În Orizont 3, pe lângă cursele de autovehicule uimitoare (pentru că aceasta este singura modalitate de a le numi corect), va trebui să organizați, de exemplu, festivalul Horizon din tufișul australian. Vei concura cu oaspeții în diverse evenimente legate de cursele de mașini, de la curse simple la salturi de cascadorie prin nave de marfă și teste de rezistență care durează multe ore.

Dintre toate realizările Forza Horizon 3, lumea deschisă este cea care merită noduri speciale față de dezvoltatorii acestui joc de curse pentru PC. Este o călătorie pe care nu o vei uita repede

 • Șofer: San Francisco

Fiecare șofer de arcade ar trebui să fie la fel de cool ca acest joc. Dacă Steve McQueen ar fi digitalizat și transformat într-un joc video, acesta ar fi șofer: San Francisco.

În timp ce Driver: SF oferă mașini și influențe din diferite epoci, se apropie mai degrabă de stilul anilor ’70. Există motoarele americane care roiesc, scârțâind pneurile și dealurile imposibil de abrupte sau drumurile șerpuite din San Francisco.

De asemenea, are una dintre cele mai inovatoare caracteristici ale acestui gen. În loc să fii asociat cu un singur vehicul, poți schimba în mod liber mașina pentru orice alt mod, prin simpla atingere a unui buton. Așadar, în multe curse, mașina pe care ați terminat-o poate să nu fie cea pe care ați început-o, iar în urmărirea mașinilor veți învăța rapid să teleportați prin trafic pentru a asambla diverse dezastre auto pentru a face față adversarilor. Aceasta este o soluție originală și veșnic încântătoare, introdusă în acest joc de curse pentru computer.

 •  F1 2016

Fanii F1 au trebuit să aștepte mult timp, deoarece din 2013, Codemasters ar putea pune F1 IP din nou pe cale. Pe parcurs, au existat momente de splendoare, cum ar fi schimbarea suportului pentru F1 F1 2015 și o creștere constantă a fidelității generale a lumii Formulei 1, dar numai după lansarea F1 2016 putem vedea că studioul a îndeplinit promisiunea de a face cea mai bună simulare a jocului de curse de pe PC.

Mai simplu spus, jocul are cel mai complet și fascinant mod de carieră pe care l-am avut vreodată.

Avantajele acestui uimitor joc de curse pentru PC includ: efecte meteorologice excelente, un mod de încercare surprinzător de solid sau chiar căști personalizabile.

 • Race: Injection

Este imposibil să creezi o listă cu jocuri excelente de curse pe PC fără să tastezi ceva de la SimBin. Race: Injection este un joc cu piatră care combină tot ce au realizat creatorii cu seria GTR și Race 07. Nu lăsați iluminatul „plat” și o grafică contondentă să vă descurajează. Petreceți câteva minute cu acest joc și veți vedea că a fost o alegere bună.

 • Assetto Corsa

Un joc de curse mai puțin spectaculos, dar și o modalitate excelentă de a obține distracții interesante în jocurile de curse pe PC, este Assetto Corsa, care dă impresia conducerii unei mașini adevărate pe o pistă reală.

Prezentarea generală a piesei este puțin primitivă (în afară de cursele în sine), dar pe pistă este exact ceea ce îți trebuie … până la o călătorie uimitoare! Aceasta este cu siguranță o opțiune excelentă pentru persoanele care au nevoie de ceva care combină o grafică modernă, atractivă și o inteligență artificială bună și o simulare de înaltă fidelitate.

 • iRacing

iRacing estompează granița dintre munca distractivă și munca grea. Mașinile și piesele sunt jucate cu o atenție fanatică la detalii, iar regulile ligii de curse sunt la fel de serioase ca în orice club de curse sau orice eveniment de pe pista din lume. Acesta este un joc de curse pentru persoanele care doresc sport real și vor să petreacă ore întregi antrenându-se. iRacing se adresează unui grup de jucători specific și solicitant. Este demn de remarcat faptul că dezvoltatorii, în ciuda faptului că reproduc cu fidelitate detaliile tabloului de bord auto, nu pun accent pe grafică.

Dacă nu l-ați găsit pe cel care vi se potrivește, consultați clasamentul nostru despre jocurile de curse pe calculator.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here