inteligenta
fot.pixabay.com

 

Cuprins

1 Moda pentru un stil de viață sănătos și pentru sport a apărut în urmă cu câțiva ani și se pare că nu dispare. Odată cu apariția modei și pe rafturile magazinelor, putem observa tot mai multe gadgeturi care vin ca un ajutor în a duce o viață activă și sănătoasă. Gadgeturile potrivite includ SmartBand. Aceasta este o bandă inteligentă care funcționează similar cu un smartwatch (ceas inteligent). Aceast dispozitiv, echipat cu funcții extinse, câștigă popularitate. Producătorii care observă interesul pentru smartbands, oferă modele mai noi și mai avansate de dispozitive. Pentru un laic, acest lucru înseamnă că alegerea unei bande inteligente bune nu este ușoară. Vezi după ce parametrii trebuie să te orientezi la achiziționarea unei bande sportive inteligente.

2 Ce este SmartBand?

3 SmartBand sau Smart Watch – ce să alegi?

4 Pentru ce este Smartband?

5 Merită să cumperi SmartBand?

6 Ce să cauți la cumpărarea unui SmartBand? Clasament SmartBand

7 Proiectarea și aspectul SmartBand

8 Sistem de operare în SmartBand

9 Funcții SmartBand

10 Capacitate bateriei SmartBand

11 Cum să alegi un SmartBand bun? Ce ar trebui să vă amintiți la cumpărături?

inteligenta
fot.pixabay.com

Moda pentru un stil de viață sănătos și pentru sport a apărut în urmă cu câțiva ani și se pare că nu dispare. Odată cu apariția modei și pe rafturile magazinelor, putem observa tot mai multe gadgeturi care vin ca un ajutor în a duce o viață activă și sănătoasă. Gadgeturile potrivite includ SmartBand. Aceasta este o bandă inteligentă care funcționează similar cu un smartwatch (ceas inteligent). Aceast dispozitiv, echipat cu funcții extinse, câștigă popularitate. Producătorii care observă interesul pentru smartbands, oferă modele mai noi și mai avansate de dispozitive. Pentru un laic, acest lucru înseamnă că alegerea unei bande inteligente bune nu este ușoară. Vezi după ce parametrii trebuie să te orientezi la achiziționarea unei bande sportive inteligente.

Ce este SmartBand?

SmartBand este o bandă pentru încheietura mâinii cu caracteristicile și funcționalitățile unui dispozitiv electronic inteligent. Dispozitivul este destinat susținerii un stil de viață activ și facilitării sportului, precum și controlul funcțiilor corporale individuale. Ceea ce va face un SmartBand depinde de modelul cumpărat. Smartband-urile de bază și ieftine nu sunt extinse și funcționează bine pentru amatori. Trebuie să plătiți mult mai mult pentru bande profesionale, dar acestea oferă o mulțime de posibilități. Moda pentru SmartBands a fost inițiată de fundația Livestrong, care a lansat bande colorate de cauciuc pentru mână. Purtarea lor trebuia să fie un semn pentru societate că acțiunea socială specifică a fost susținută. Veniturile din vânzarea brățărilor de cauciuc pentru fundația Livestrong au fost destinate, printre altele pentru a combate cancerul pulmonar sau pentru a sprijini pe cei care aveau nevoie. Ideea de a purta astfel de gadgeturi pe încheietura mâinii a câștigat o astfel de popularitate încât s-a decis utilizarea lui de către producătorii de echipamente electronice în scop comercial. Așa s-au creat formații inteligente, fără de care mulți sportivi nu își pot imagina antrenamentele astăzi.

 

 

SmartBand sau Smart Watch – ce să alegi?

În funcționarea sa, SmartBand este extrem de similar cu ceasul inteligent cunoscut sub numele de Smart Watch. Realizează o sarcină similară, care este în principal monitorizarea activității fizice. În cadrul SmartBand-urilor de bună calitate găsim, printre altele funcții de măsurare a pulsului, pedometru și capacitatea de a recunoaște și salva date legate de parametrii corpului. Benzile sportive diferă de ceasurile inteligente în primul rând ca mărime. De obicei sunt mai mici și mai discrete. Trebuie menționat, de asemenea, că în Smartband nu vom găsi la fel de multe funcții ca în SmartWatches, care sunt mai sofisticate.

 

 

Pentru ce este Smartband?

SmartBand este un gadget sportiv. Datorită bandei inteligente, puteți înregistra și salva date despre activitatea fizică. În funcție de model, se înregistrează traseul parcurs într-o anumită zi, numărul de calorii arse sau numărul de pași făcuți. Majoritatea SmartBand-urilor de astăzi vă permit să sincronizați munca cu un smartphone (opțional un alt dispozitiv mobil) și să aduceți informații salvate. Acest lucru vă permite să vă analizați calm progresul și să dezvoltați planuri de formare ulterioară. Pe rafturile magazinelor puteți găsi și bande sportive specializate dedicate unui grup dat de sportivi. De exemplu, rularea modelelor sau dispozitivelor cu un monitor de ritm cardiac sunt foarte populare în clasamentul SmartBand.

 

 

 

Merită să cumperi SmartBand?

Achiziționarea unui SmartBand în opțiunea de bază nu reprezintă o cheltuială mare. Bandele sport ieftine sunt disponibile de la doar 20 PLN. Acestea ar trebui să fie suficiente pentru sportivii începători care tratează antrenamentul ca distracție și amuzament. Dacă te așteapți ca SmartBand să aibă caracteristici specializate, precizie ridicată și utilitate în formare, este mai bine să investești într-un dispozitiv la un preț mai mare sau să cumperi un SmartWatch mai avansat. Cumpărarea unui Smartband depinde de activitatea dvs. fizică zilnică. Trebuie amintit că banda este dedicată în primul rând oamenilor care desfăsoară activ sportul. Funcționalitățile și soluțiile încorporate în dispozitiv vor fi utile pentru acesția. Atunci când decideți să cumpărați o bandă inteligentă, trebuie să vă amintiți să adaptați modelul la nevoile dvs. și la disciplina pe care o practicați. Alte aspecte trebuie menționate atunci când alegeți o bandă de alergare și altele atunci când căutați un SmartBand bun pentru înot. De asemenea, merită subliniat faptul că multe persoane decid să cumpere o bandă de cauciuc, chiar dacă nu fac sport zilnic. Este tratat de ei ca un element al bijuteriilor la modă care accentuează cunoașterea ultimelor tendințe.

 

 

Ce să cauți la cumpărarea unui SmartBand? Clasament SmartBand

Datorită prețului scăzut, mulți oameni care cumpără un SmartBand nu acordă atenție parametrilor acestui dispozitiv și aleg primul model considerat mai bun. Aceasta nu este cea mai bună soluție. Deși prețul SmartBand nu este ridicat, merită să cumpărăm astfel de echipamente care să ne servească mult timp și, de asemenea, să ne ajute efectiv în formare. Persoanele care caută un dispozitiv care să combine un preț atractiv și parametri tehnici buni ar trebui să viziteze clasamentul SmartBand de mai sus. Este o listă cu cele mai populare modele care nu numai că sunt cumpărate de bună voie, dar se bucură și de recenzii bune ale utilizatorilor reali.

 

 

Proiectarea și aspectul SmartBand

SmartBand este o bandă purtată la încheietura mâinii în fiecare zi. Prin urmare, atunci când o cumpărați, nu puteți ignora problemele de aspect. Ar trebui să fie plăcută de purtătorul dispozitivului și să fie în concordanță cu stilul său. Nu merită să alegeți un SmartBand care nu vă place vizual doar pentru că este ieftin. Alegerea unei bande inteligente care să se potrivească preferințelor tale estetice nu ar trebui să fie dificilă. Pe piață veți găsi atât SmardBands simple, cât și modele de design. Benzile sunt disponibile în diverse culori, modele și stiluri. Cu toate acestea, merită să ne amintim să acordăm atenție nu numai aspectului, ci și implementării SmartBand. Dacă doriți ca SmartBandu-ul să dureze mult timp, alegeți modele durabile și solide. SmartBand-urile de bună calitate afișează cel puțin 1 calorie. Acest lucru vă permite să citiți rezultatele chiar și când sunteți în mișcare. În bandele sport simple avem de-a face cu un ecran fără întreținere, în timp ce în dispozitivele de calitate mai bună producătorii instalează ecrane OLED. De asemenea, este important dacă banda este confortabilă. De obicei o porți tot timpul, așa că preferabil ar fi să fie ușoară și să se potrivească dimensiunii încheieturii.

 

 

Sistem de operare în SmartBand

SmartBand este un dispozitiv electronic bazat pe sistemul de operare. În cazul lui, ca și în cazul altor dispozitive electronice, putem alege între iOS, Windows și Android. Cel mai bine este să asortați sistemul acceptat de Smartband cu cel pe care îl aveți pe telefon. Datorită acestui lucru, ambele dispozitive vor fi compatibile între ele și nu ar trebui să existe probleme în timpul împerecherii.

 

 

Funcții SmartBand

În alegerea unui SmartBand, este imposibil să nu verificați funcționalitatea acestuia. Funcțiile SmartBand-urilor sunt cheia dispozitivului electronic. Cu cât SmartBand-ul este mai scump, cu atât funcțiile sunt mai extinse. În modelele de bază sunt limitate. Merită să țineți minte acest lucru pentru a adapta funcționalitatea echipamentului la nevoile dvs. Supraplata pentru proprietățile pe care nu le utilizați niciodată nu are rost. În benzile sportive puteți găsi, de obicei, funcții precum:

  • GPS – aceasta este o opțiune utilă pentru persoanele care, în timp ce fac sport, se deplasează într-o zonă necunoscută, cum ar fi alergarea sau ciclismul; SmartBand cu GPS va putea localiza rapid locația și va orienta către locația indicată;
  • monitorizarea ritmului cardiac – această opțiune este disponibilă în aproape toate benzile sportive; este utilă atunci când sportul pe care îl faci necesită exerciții fizice într-un anumit ritm sau scopul lor este să ardă grăsimea eficient;
  • rezistență la apă – această funcționalitate este echipată în principal la SmartBand-urile pentru înot; atunci când cumpărați acest model de bandă, este necesar să verificați ce clasă de etanșare are; îți spune cât de adânc te poți scufunda; dacă sunteți în căutarea unui SmartBband pentru scufundări, alegeți modele cu o clasă de rezistență la apă de cel puțin 50 de metri; pentru evoluții mai dificile sau scufundări în mare, ar trebui să fie și mai mare;
  • partajarea rezultatelor – multe dintre SmartBand-urile de astăzi sunt un dispozitiv corelat cu rețelele sociale; datorită unei aplicații speciale în direct poți împărtăși rezultatele sportive; după cum arată clasamentul SmartBand, această funcționalitate este extrem de populară.
inteligenta
fot.pixabay.com

În plus, puteți găsi benzi inteligente în magazine care:

  • monitorizează timpul de somn și calitatea;
  • monitorizează ritmul;
  • numără caloriile arse;
  • numără pașii făcuți.

 

 

Capacitatea bateriei SmartBand

SmartBand este un dispozitiv alimentat. Prin urmare, atunci când căutați o bandă sport bună, este bine să verificați capacitatea și durata de viață a bateriei. Un SmartBand bun este unul care funcționează cel puțin 7 zile. Acest lucru oferă un confort de utilizare suficient pentru majoritatea sportivilor. Solicitanții de mai mult, își pot îndrepta privirea către dispozitive de înaltă performanță, care pot funcționa până la o lună sau un an.

 

 

 

Cum alegi un SmartBand bun? Ce ar trebui să vă amintiți la cumpărături?

Alegerea unui SmartBand bun se face cu analiza caracteristicilor și funcționalităților sale de bază. Pentru a rezuma, vă reamintim că atunci când achiziționați acest tip de echipament, trebuie să țineți cont de parametri precum: dimensiunea afișajului folosit și tipul acestuia, greutatea, timpul de lucru, funcțiile sportive și telefonice încorporate, conectivitatea și compatibilitatea sistemului de operare cu smartphone-ul. Prețul este, de asemenea, important. Dacă nu doriți să plătiți excesiv și doriți să cumpărați un dispozitiv bun, asigurați-vă că consultați sugestiile de clasare SmartBand. Dispozitivele indicate în acesta sunt cele mai populare în rândul cumpărătorilor și colectează recenzii bune. În clasament veți găsi propuneri SmartBand atât pentru alergare, cât și pentru înot, ciclism sau fitness. O selecție largă vă va asigura că veți găsi echipamente care să se potrivească nevoilor dvs. și să se încadreze în posibilitățile dvs. financiare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here