calculator job
fot.pixabay.com

Planificând să achiziționați un computer pentru acasă, toată lumea caută un model al cărui preț va merge mână în mână cu calitatea și performanța. Nu există niciun secret că bugetul care poate fi alocat unui computer nu este întotdeauna foarte mare. Oamenii care folosesc computerul doar pentru activități de bază, cum ar fi vizualizarea fotografiilor și videoclipurilor, ascultarea muzicii, navigarea pe Internet pot cumpăra echipamente cu buget redus. Acest lucru se datorează faptului că atunci când desfășurați activități zilnice nu vor simți atâta diferență între diferite carduri grafice sau procesoare, dar diferența dintre ergonomia și funcționalitatea echipamentului va fi mai accentuată pentru. Totuși, acest lucru nu înseamnă că nu ar trebui să acordați nicio atenție configurației computerului. Cu un buget de 3000 zloți, puteți alege un dispozitiv care să fie nu numai ergonomic, ci și echipat cu componente de bună calitate. Consultați clasamentul calculatoarelor până la 3.000 PLN.

pana in 3000 lei
fot.pixabay.com

Cuprins:

1 Calculatoare recomandate

1.1 Cel mai bun computer până în 1.500 PLN

1.2 Cel mai bun computer până în 2.000 PLN

1.3 Cel mai bun computer până în 2500 PLN

1.4 Cel mai bun computer până în 3000 PLN

2 Computer pentru 3000 zloți, este posibil?

3 Ce ​​să cauți atunci când cumpărați un computer până în 3.000 PLN? Parametri hardware ai computerului

4 Calculatoare până în 3000 PLN. Ce să alegi un desktop sau un laptop?

5 Calculatoare până în 3.000 PLN – merită o astfel de achiziție?

6 Calculatoare până în 3.000 PLN – ce marcă?

7 Clasamentul calculatoarelor până în 3.000 PLN – cum să-l folosești?

 

Calculatoare recomandate

Cel mai bun computer până în 1.500 PLN

Komputer Morele KABY G1300

https://converti.se/click/85ec5074-39cde135-c0823f53/?go=.eJwVkssRxDAIQyvaGQPmVw4Y6L-EJQdfYhGLJ4V6nyH93boqD9vkKQPkm7hSj528XC-WAQ-8I4OT2UdsyBVppDLvUzC6c3PO5dUKc1q8pqbxus1ixO4I4pOI2EmPpMa5Tcm8uiLmTs8RIHCbW53hnmw7UvwOqfM8NEh-bsiQOPeymeBluI1XoISDCb0NLUVV-rXuZ0qPfSiggtrrhLdo9jOFA2qs5ANtbuWJ9o49eLmuSvswP9Y9c0CyNYYf6Dy7fuCefSXFQWXcTgAvk4jj0IAVnlNUek5G0RgVNK1C2GiQQwhYntyFgdD8VskYu7q2Glg9IZ1dotqzAM_uii5XZiJEC5aIFwa8vodb9g_EE5vW2uxYuq8tUXwV90Q1rhsTWmLS9wOTN9Yc-6byGpNxcWOcI4JvozmPK-M6GzObX98-YFoyy7l2ZxF489HmxRs7BBRKcOauhbJXdST2MjkPIS9zIMqFiqaY3bDYo1HxKZ5zPSMsP4eVt9JpPQbEWkVZPZ6wk0PLi6Jrd6rNV95Wxpq8nbYHO4UtRb7xbzI6tkltPbdLs8jUxFxF7MJ7WPQOlAUy_gEIndNx

Cel mai bun computer până în 2.000 PLN

Komputer Morele ENDER BOOSTED G1951

https://www.morele.net/komputer-game-x-g500-amd-ryzen-5-3600-16-gb-radeon-rx-5700-xt-1tb-hdd-250gb-ssd-5945506/

Cel mai bun computer până în 2500 PLN

Komputer Morele ENDER BOOSTED G2450

https://www.morele.net/komputer-game-x-g500-amd-ryzen-5-3600-16-gb-radeon-rx-5700-xt-1tb-hdd-250gb-ssd-5945506/

Cel mai bun computer până în 3000 PLN

Komputer Morele ELITE G3060

https://www.morele.net/komputer-hp-elite-slice-u-3kq68ea-5648170/?utm_source=smda_conv&utm_medium=Convertiser&utm_campaign=IN_Convertiser&cvrid=CVR.726..3730.content.comparison.9dc69f84abfa80fced227b03185b2bbd

 

Computer pentru 3000 zloți, este posibil?

Majoritatea oamenilor consideră că achiziționarea unui computer de bună calitate este asociată cu un buget ridicat. Între timp, universalitatea acestor dispozitive a însemnat că, chiar și cu suma de 3.000 PLN, vă puteți gândi la echipamente care nu numai că vă permit să efectuați operațiuni de bază, de exemplu, navigarea pe Internet, dar vă permite să jucați și cele mai noi jocuri. Cu toate acestea, dacă acest lucru va fi posibil depinde de ce model alegeți. Având la dispoziție suma menționată mai sus, ar trebui să vă gândiți cu atenție la ce componente vă interesează. Pentru unii, o placă grafică bună va avea o importanță deosebită, alții se vor baza doar pe procesor, iar pentru alții pe capacitatea mare de memorie a computerului. Ce componente sunt alese cu o calitate mai bună ar trebui să depindă de principalele scopuri pentru care va fi folosit computerul. De asemenea, merită să faceți achiziția ca celelalte elemente să nu se distingă de restul. Clasamentul calculatoarelor până în 3.000 PLN vă oferă în detaliu ce parametri ar trebui să luați în considerare.

 

Ce ​​să cauți atunci când cumpărați un computer până în 3.000 PLN? Parametri hardware ai computerului

Când cumpărați un computer până în 3000 PLN, trebuie să acordați atenție acelorași parametri ca și atunci când cumpărați un echipament mai scump. Cu toate acestea, trebuie amintit că într-un astfel de buget nu vom primi componente de cea mai înaltă calitate sau soluții tehnologice inovatoare. Calculatoarele până în 3.000 PLN sunt mașini eficiente, dar fără funcții suplimentare. Atunci când le alegeți, în primul rând, trebuie să vă asigurați că acestea nu împiedică sau îngreunează munca. În acest sens, va ajuta, printre altele placă grafică bună. Un computer în valoare de 3.000 PLN poate fi utilizat cu ușurință pentru jocuri, programe de design specializate sau vizionarea de filme de înaltă calitate. Dacă doriți să folosiți echipamentul în astfel de scopuri, este necesar să investiți într-o placă grafică dedicată. În bugetul menționat mai sus, vă puteți permite să cumpărați o unitate cu 4-6 GB memorie GDDR5, al cărei ceas de bază se va apropia de limita de 1500 MHz. O astfel de putere de calcul vă permite să jucați aproape toate cele mai recente jocuri. Problema poate apărea, însă, într-un an sau doi, când pe piață vor apărea noi producții care au nevoie de parametri mai mari.

Când vă gândiți la performanțele unui computer până în 3.000 PLN, trebuie să acordați multă atenție procesorului pe care îl are. În acest caz, este necesar să ne uităm la sistemul procesorului și la numărul de nuclee. În bugetul indicat mai sus, puteți cumpăra cu ușurință un computer cu un procesor quad-core, a cărui viteză de ceas este de aproximativ 3GHz. În clasamentul calculatoarelor până în 3.000 PLN, sunt recomandate și modele bazate pe tehnologia Hyper Threading. Vă permite să dublați numărul de fire acceptate, ceea ce afectează în mod deosebit performanța computerelor pentru joc.

Oamenii care vor să achiziționeze un computer rapid  ar trebui să acorde atenție modelelor cu o memorie RAM mai puternică. Cu cât este mai mare, cu atât funcționează mai eficient computerul. Dacă doriți să jucați un joc specific pe hardware sau să operați un program selectat înainte de a cumpăra un computer, merită să verificați cerințele tehnice ale acestor aplicații. Cele mai recente jocuri și programe necesită, de obicei, minimum 8 GB RAM. Acestea garantează o funcționare lină și fără probleme. Atunci când decideți numărul de gigabyte de memorie, merită să reveniți la frecvența ceasului, minimul trebuie să fie de cel puțin 2133 MHz.

Un parametru important al fiecărui computer este și hard disk-ul. În cazul spațiului pe disc, capacitatea acestuia ar trebui ajustată la cantitatea de date pe care doriți să le colectați și la ce echipament va fi utilizat. Dacă doriți să păstrați filme și fotografii pe discul intern al computerului dvs., este bine să alegeți un dispozitiv cu un HDD. Este mai capacitar și mai ieftin, dacă cantitatea de date stocate nu este mare sau intenționați să le păstrați pe suporturi de date externe, puteți investi într-un computer cu o unitate SSD. Unitățile SSD, deși sunt mai scumpe și mai puțin capabile, asigură o performanță mai mare și o funcționare mai rapidă a computerului și, prin urmare, cele mai importante programe. Avantajul lor este și faptul că nu se supraîncălzesc și au o cultură de lucru ridicată.

Atunci când alegeți un computer pentru uz casnic, trebuie să acordați atenție și designului și confortului său de utilizare. Este cel mai bine dacă echipamentul dvs. este eficient din punct de vedere energetic. Pentru mulți oameni, carcasa computerului este de asemenea importantă. Soluția dorită este de a-l face compact și în forme standard, datorită căruia dispozitivul nu va ocupa mult spațiu și va fi ușor să găsești un loc. Cu toate acestea, trebuie amintit că atunci când alegeți computere mici, este necesar să utilizați componente mai mici.

 

Calculatoare până în 3000 PLN. Ce să alegi un desktop sau un laptop?

Un buget de 3.000 PLN este suficient pentru a cumpăra fie un calculator, fie un laptop. În acest caz, parametrii și calitatea mai bună a componentelor pot fi obținute prin alegerea unui computer mobil, dar trebuie să vă amintiți că acestea nu vor fi niciodată la fel de bune ca cele găsite în echipamentele staționare. Un laptop, însă, este o opțiune bună dacă folosiți computerul des și acasă. Transportul său este simplu, iar dispozitivul este mai convenabil. Totuși, aici se pune întrebarea dacă laptopul va fi echipamentul optim pentru uz casnic. Pentru a face acest lucru, cel mai bine este să alegeți și un ecran mare, de cel puțin 17 inch. Ecranul mai mare înseamnă dimensiunea mai mare a computerului și greutatea acestuia.

 

Calculatoare până în 3.000 PLN – merită o astfel de achiziție?

Când cumpărați echipamente electronice, doriți întotdeauna să faceți cele mai bune alegeri posibile. Deci, de multe ori, atunci când luați o decizie de cumpărare, sunteți în căutarea calculatoarelor care să aibă parametrii cei mai mari. Mulți oameni pot chiar cheltui mai mult dacă se dovedește că echipamentul va avea o carte sau un procesor grafic mai bun. Foarte des, însă, aceste achiziții se fac foarte neglijent. Multe persoane care investesc în echipamente computerizate scumpe nu le folosesc deloc capacitățile și funcționalitățile. Pentru navigarea obișnuită pe Internet sau utilizarea programelor de birou, este suficient un computer de bază, care poate fi chiar mai ieftin de 3.000 PLN. Așadar, înainte de a cheltui mulți bani pe echipamente noi, merită să vă gândiți la ce va fi folosit cu adevărat și dacă modelele high-end sunt soluția potrivită. Este mult mai bine decât să investești în calculatoare costisitoare pentru a investi în accesorii de bună calitate, cum ar fi un monitor, mouse, tastatură. Sunt cele mai importante pentru utilizatorii de bază ai calculatorului.

De asemenea, trebuie menționat că un computer până în 3.000 PLN este un preț mediu, ci nu unul foarte mic. Permite multă activitate, nu numai cea de bază, și adesea chiar și jucători profesioniști investesc în acestea. De asemenea, trebuie menționat că pasionații de tehnologie pot alege să își asambleze propriul computer. Acest lucru le va permite să aleagă componente care răspund nevoilor lor.

calculator joc
fot.pixabay.com

Calculatoare până în 3.000 PLN – ce marcă?

Atunci când alegeți echipamente de calculator, nu trebuie să uitați de marca acestora. Există mulți producători pe piață. Cu un buget de 3000 PLN, puteți parcurge cu ușurință ofertele de la cei mai importanți producători și să vizați echipamente de clasă medie. De asemenea, este bine să știți pentru cine creează aceste mărci. Deși oricine le poate cumpăra, industria vorbește de obicei despre specializările și caracteristicile specifice ale calculatoarelor unei anumite mărci. Unele dintre ele sunt de obicei afaceri, altele sunt destinate divertismentului, iar altele sunt considerate solide, durabile și rezistente. Aici, din nou, alegerea depinde de gusturile și nevoile individuale. Atunci când alegeți o marcă de echipament informatic, trebuie să vă amintiți aceste condiții și să vă asigurați că modelul este ușor de utilizat ulterior. Vorbesc în primul rând despre disponibilitatea pieselor de service și serviciul în sine, precum și software dedicat. În ultimul domeniu, este necesar să decideți dacă doriți să lucrați pe Windows sau pe sistemul original Apple, sau poate și pe Linux. Atunci când alegeți un computer, merită să luați în considerare și garanția oferită.

 

Clasamentul calculatoarelor până în 3.000 PLN – cum să-l folosești?

Alegerea unui computer, indiferent de bugetul dvs., nu este un lucru ușor. În primul rând, pentru cei care au probleme majore cu noutățile tehnice și problemele industriei. Citirea despre frecvența ceasului, numărul de nuclee sau capacitatea RAM nu ajută prea mult, deoarece le este dificil să evalueze ce parametri sunt cu adevărat pentru ei. Pentru profesioniști am creat un clasament de calculatoare de până la 3.000 PLN, care vă va ajuta să alegeți cu ușurință cel mai bun și optim model. Clasamentul arată modelele care sunt cele mai populare și sunt apreciate de utilizatorii reali. Fiecare dintre computere poate fi folosit atât pentru acasă, cât și pentru birou. De asemenea, merită să ne amintim că dacă alegeți un computer, adică un computer desktop, în anii următori veți putea să-l extindeți și să înlocuiți piese individuale cu cele de o generație mai nouă. Uneori, acest refresh este o alternativă la cumpărarea de echipamente noi și pot fi schimbate articole precum un hard disk sau o placă grafică sau o memorie RAM.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here