cafea
fot.pixabay.com

Cuprins

1 Cafea espresso are un gust mult mai bun decât cafeaua tradițională preparată. Odată cu reducerea prețurilor la espressoarele de cafea, acestea au devenit un echipament ales, care poate fi găsit nu numai în birouri sau cafenele, ci și în casele polonezilor. Producătorii ne oferă diferite tipuri de aparate espresso care diferă unele de altele nu numai prin preț, dar și prin modul de funcționare. Una dintre noutățile care se bucură de o mare popularitate de câțiva ani sunt producătorii de capsule. Acestea vă permit să preparați rapid o cafea și să vă bucurați de o băutură aromată. Cu toate acestea, pentru ca acest tip de mașină să funcționeze, este necesar să cumpărați capsule de cafea. Acestea sunt destul de controversate, iar alegerea lor nu este ușoară. Vezi clasamentul capsulelor de cafea.

2 Când trebuie să cumpărați capsule de cafea – câteva cuvinte despre espressorul de capsule

3 Capsule de cafea – cum să le alegi?

4 Câtă cafea din capsule- calitatea cafelei în capsule

5 Cafea în capsule cu sau fără lapte?

6 Compoziția cafelei în capsule

7 Producătorul cafelei

8 Cum să alegeți cafeaua în capsule?

9 Rezumat: cafea în capsule – ghid de cumpărare.

 

 

Cafea espresso are un gust mult mai bun decât cafeaua tradițională preparată. Odată cu reducerea prețurilor la espressoarele de cafea, acestea au devenit un echipament ales, care poate fi găsit nu numai în birouri sau cafenele, ci și în casele polonezilor. Producătorii ne oferă diferite tipuri de aparate espresso care diferă unele de altele nu numai prin preț, dar și prin modul de funcționare. Una dintre noutățile care se bucură de o mare popularitate de câțiva ani sunt producătorii de capsule. Acestea vă permit să preparați rapid o cafea și să vă bucurați de o băutură aromată. Cu toate acestea, pentru ca acest tip de mașină să funcționeze, este necesar să cumpărați capsule de cafea. Acestea sunt destul de controversate, iar alegerea lor nu este ușoară. Vezi clasamentul capsulelor de cafea.

 

cafea
fot.pixabay.com

Când trebuie să cumpărați capsule de cafea – câteva cuvinte despre espressorul de capsule

Atunci când alegeți capsule de cafea, este greu să ignorați espressorul pentru care aveți nevoie de aceste capsule. În ultimii ani, este un dispozitiv extrem de popular. Mecanismul funcționării sale este simplu, iar utilizarea lui nu necesită sume speciale. Mașina acționează asupra capsulelor, care conțin o cantitate măsurată de cafea cu aroma selectată pentru a prepara. Există la infinit multe dintre acestea pe piață. Producătorii de capsule de cafea oferă arome standard precum cafea cu lapte (adică latte), cafea neagră, precum și cafele aromate. Pentru a face cafea într-un dispozitiv pe bază de capsule, așezați capsula la locul potrivit, porniți mașina și după câteva momente, bucurați-vă de infuzia preparată. De menționat este faptul că producătorii de capsule moderne nu numai că fac cafea, ci și pregătesc ciocolată caldă sau ceai.

Avantajul principal al espressorului de capsule este simplitatea utilizării sale. Mașina nu este echipată cu elemente suplimentare sub formă de moară, etc. Datorită capsulelor, cafeaua este întotdeauna pregătită corect, ceea ce nu este întotdeauna standard în alte mașini. Utilizatorii acestui tip de mașină de cafea îl laudă, de asemenea, pentru faptul că este un echipament îngrijit, care nu necesită multe proceduri de curățare. Nu este nevoie să goliți containerele sau să desfășurați activități similare. Avantajele espressorului de capsule includ faptul că puteți crea cafea cu arome diferite, chiar și cele mai neobișnuite, simple și aproape la cerere. Este greu să nu menționăm ca și un mare avantaj, prețul. Este relativ scăzut, datorită căruia chiar și mediaticul Kowalski își poate permite să cumpere mașina.

În ciuda numeroaselor avantaje ale espressoarelor cu capsule, puteți găsi cu ușurință mulți adversari. Aceștia subliniază că, în ciuda prețului scăzut al dispozitivului, acesta nu este foarte economic în utilizarea de zi cu zi. Costul unei cani este mai mare decât al unei cafele obișnuite preparată cu un aparat de cafea sub presiune. De asemenea, lipsa unei mașini de tocat înseamnă că nu puteți face cafea din boabe obișnuite sau să utilizați cafea măcinată și sunteți condamnat să utilizați capsule. Cu toate acestea, capsulele selectate de aceeași marcă ca și espressorul se potrivesc cu mașina espresso dată.

 

 

 

 

Capsule de cafea – cum să le alegi?

Trebuie să ne amintim că, atunci când vom decide să cumpărăm un espressor de capsule, vom decide imediat ce cafea vom bea. Acest lucru se datorează faptului că doar un singur tip de capsulă produsă de producătorul echipamentului achiziționat se potrivește unui model de dispozitiv dat. Este adevărat că vom avea mai multe arome din care să alegem, dar marca de cafea va rămâne mereu aceeași. Prin urmare, înainte de a cumpăra o mașină de cafea, este recomandat să mergeți la o priză staționară, unde se vinde băutura mărcii și să o încercați. Chiar și cu cel mai bun clasament al capsulelor de cafea, am putea da greș. De asemenea, este bine să vă asigurați de tipurile de cafea și arómele care sunt disponibile în capsule dedicate modelului particular al mașinii. În cazul modelelor mai ieftine, se poate dovedi că alegerea va fi foarte organică, iar cafeaua din capsule va fi doar  din amestecuri de Arabica. De asemenea, această situație nu poate satisface iubitorii de cafea picuroși.

 

 

 

Câtă cafea din capsule – calitatea cafelei în capsule

Cafeaua destinată espressorului de capsule este protejată de capsule de aluminiu. Acesta  protejează aroma cafelei proaspăt măcinate. Capsula este deschisă doar în momentul extragerii, adică atunci când apa sub presiune curge prin ea. Acest lucru permite hidratarea aromelor a băuturii și împiedică stingerea acesteia. O capsulă de cafea conține de obicei aproximativ 6 grame de cafea proaspăt măcinată. Cu toate acestea, trebuie amintit că acesta nu este un standard. Calitatea cafelei în capsule variază. În cazul în care cumpărăm înlocuitori ieftini, ne putem aștepta să primim un extract prelucrat care are foarte puțin în comun cu cafeaua. De aceea, este atât de important să pariați pe producători dovediți și să alegeți capsule care conțin cafea din regiuni precum Columbia, Etiopia și Brazilia. Trebuie avut în vedere faptul că locul de origine, transportul și depozitarea ulterioară au un impact considerabil asupra gustului băuturii și a aromatizării sale. Puteți afla de unde provin capsulele de cafea analizând cu atenție eticheta. Dacă aveți îndoieli cu privire la calitatea bună a produsului selectat, îl puteți verifica întotdeauna în clasamentul capsulelor de cafea. Acest clasament este o listă care arată cele mai cumpărate cafele. Este creat pe baza opiniilor reale exprimate de clienții care au cumpărat și gustat deja cafeaua în capsule.

 

 

 

Cafea în capsule cu sau fără lapte?

Cafeaua albă, sau cafeaua băută cu lapte este una dintre cele mai populare băuturi de cafea din Polonia. În cazul espressoarelor cu capsule, acestea propun să facă o astfel de cafea sub formă de pulbere. Aceasta înseamnă că laptele este un aditiv în capsule. Deși această soluție are avantajele sale și este cu siguranță convenabilă, nu aparține celor mai gustoase și sănătoase. Trebuie amintit că mulți producători de capsule de cafea folosesc lapte praf degresat sau, mai rău, o aromă de lapte din proteine ​​din lapte extras chimic. Utilizarea laptelui în capsule este indicată numai dacă nu sunteți alergic la lactoză. Plicurile nu conțin acest compus organic. În caz contrar, este mai bine să folosiți lapte tradițional, care este mai hrănitor. Prin urmare, atunci când cumpărați un espressor de capsule, ar trebui să pariați pe un dispozitiv care este echipat cu un recipient pentru lapte proaspăt.

 

 

 

 

 

Compoziția cafelei în capsule

Când căutați o cafea bună în capsule, ar trebui să verificați cu atenție și compoziția acesteia. Dacă produsul conține prea mult furan, cel mai bine este să renunți la el. Furanul este un compus toxic care se găsește în aproape fiecare cafea. Se eliberează în timpul ambalării în vid a cafelei. Consumul prea mult din această substanță poate dăuna celulelor și crește riscul de a dezvolta cancer la ficat, intestinal sau vezică biliară. Conform ultimelor cercetări, cea mai mare concentrație de furan se găsește în cafele preparate din capsule. Aceasta nu înseamnă că consumul de băuturi preparate în acest fel ar trebui abandonat imediat. Pentru ca furanul să aibă un impact negativ asupra sănătății noastre, ar fi necesar să bem mai multe cafele pe zi. Cu toate acestea, pentru siguranța dvs., trebuie să așteptați 2-3 minute înainte de a bea cafea din capsulă, timp în care substanța chimică trebuie să se evapore.

 

 

Producătorul cafelei

Atunci când alegeți cafeaua în capsule, este bine să acordați atenție producătorului său. Este destul de important. Dacă sunteți în căutarea unei cafele de bună calitate, cel mai bine este să alegeți producători de renume cunoscuți și apreciați pe piață. Vei primi apoi o garanție că băutura va fi gustoasă și aromată.

 

 

 

Cum să alegeți cafeaua în capsule?

Contrar aparențelor, alegerea cafelei în capsule nu este ușoară. Un număr mare de posibilități vă pot da dureri de cap. De asemenea, trebuie amintit că, pe lângă gust, merită luat în considerare și prețul cafelei în capsule. Acestea sunt extrem de diverse. Marci bune de cafea pentru un espressor de capsule pot costa foarte mult. Cu toate acestea, produsele din gama medie domină clasamentul cafelei cu capsule. Pentru aceasta, ar trebui să plătiți aproximativ 30 zloti pentru 10-20 capsule. Merită menționat faptul că aceste capsule sunt de unică folosință și vă permit să faceți o singură cafea. Aceasta înseamnă totuși că o ceașcă de cafea de la un espressor de capsule costă în medie 2 PLN.

cafea
fot.pixabay.com

 

Rezumat: capsule de cafea – ghid de cumpărare

Când cumpărați capsule de cafea, trebuie să acordați atenție multor elemente. Alegerea unei băuturi începe într-adevăr prin decizia de a cumpăra o mașină de cafea și alegerea producătorului acesteia. Atunci ar trebui să te uiți nu numai la dispozitiv, ci și la oferta de băuturi pe care o are. Merită să fiți atenți la ce fel de cafea veți găsi în capsulele pe care le oferă. Cea mai comună este cafeaua măcinată sau Arabica, dar sunt disponibile și cafele mai exclusive. O altă problemă importantă este intensitatea cafelei, aroma ei și gustul suplimentar. Capsulele cu cafea prăjită, putere, lapte, ciocolată, decaf etc. sunt aproape standard pe piață.Oferta producătorilor de capsule de cafea include și băuturi precum cappuccino sau lapte. Alegerea cafelei, ar trebui să se facă în funcție de preferințele individuale. Totuși, acest lucru nu înseamnă că ar trebui să ignorați complet opiniile și recenziile capsulelor de cafea din rețea. Ele pot fi extrem de utile și de ajutor în luarea deciziilor. Oamenii care sunt în căutarea unei cafele bune la un preț atractiv pot folosi indiciul clasamentului de mai sus al capsulelor de cafea. Preparată pe baza unor recenzii reale, sugerează care produse s-au bucurat recent de cel mai mare interes al cumpărătorilor.

De asemenea, nu puteți uita că capsulele de cafea achiziționate trebuie să corespundă tipului de mașină și a mărcii sale. Nu toate capsulele disponibile în magazine vor putea fi preparate în fiecare dispozitiv. Acesta este un element extrem de important care nu poate fi trecut cu vederea. Dacă nu sunteți sigur dacă capsula se potrivește cu mașina dvs., este mai bine să renunțați la achiziție. În acest caz, este cel mai sigur să cumpărați capsule de cafea de aceeași marcă ca dispozitivul. Acestea se vor potrivi cu siguranță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here