aparat
fot.pixabay.com

Masajul este una dintre cele mai bune forme de relaxare și odihnă. Cu toate acestea, sarcina lui nu este doar de a relaxa mușchii, ci are și beneficii pentru sănătate. Cel mai adesea, masajele sunt utilizate în birourile specializate. Totuși, aceste servicii nu sunt cele mai ieftine, ci necesită timp pentru a ajunge la cabinetul medicului sau la salonul de înfrumusețare. Persoanele care doresc să economisească timp și bani pot decide să cumpere un dispozitiv pentru masaj. Un masaj acasă este un dispozitiv care înlocuiește cel puțin parțial vizitele la saloanele de specialitate și vă permite să scăpați de dureri de cap, de mușchi sau de spate. Pe piață, oferta dispozitivelor de masaj, de acasă este destul de mare, deci înainte de a-l cumpăra, merită să verificați asupra ce să vă îndreptați atenția pentru a alege modelul potrivit.

 

 

Cuprins

1 Dispozitive de masaj recomandate

1.1 Cel mai bun dispozitiv de masaj de până la 25 PLN

1.2 Cel mai bun dispozitiv de masaj de până la 50 PLN

1.3 Cel mai bun dispozitiv de masaj de până la 75 PLN

1.4 Cel mai bun dispozitiv de masaj de până la 100 PLN

1.5 Cel mai bun dispozitiv de masaj de până la 150 PLN

1.6 Cel mai bun  dispozitiv de masaj de până la 200 PLN

1.7 Cel mai bun  dispozitiv de masaj de până la 250 PLN

1.8 Cel mai bun dispozitiv de masaj de până la 300 PLN

1.9 Cel mai bun dispozitiv de masaj de până la 400 PLN

1.10 Cel mai bun dispozitiv de masaj până la 500 PLN

1.11 Cel mai bun dispozitiv de masaj de până la 750 PLN

1.12 Cel mai bun dispozitiv de masaj de până la 1000 PLN

2 Cum poate ajuta un dispozitiv de masaj acasă?

3 Cum funcționează dispozitivul de masaj?

4 Masaj pentru … – dispozitive de masaj de casă pentru părți individuale ale corpului

5 Sursa pentru dispozitivul de masaj

6 Controlul dispozitivul de masaj

7 Viteza (viteza) dispozitivul de masaj

8 Tipuri de dispozitive de masaj

9 Funcționalitate suplimentară a dispozitivelor de masaj

10 Cât costă un dispozitiv de masaj?

 

aparat
fot.pixabay.com

 

Dispozitive de masaj recomandate

Cel mai bun dispozitiv de masaj de până la 25 PLN

Laubr IR97368

 

 

 

Cel mai bun dispozitiv de masaj de până la 50 PLN

Mini Massager Beurer MG 16 (64616)

 

 

Cel mai bun dispozitiv de masaj de până la 75 PLN

Beurer MG 21

 

 

 

Cel mai bun dispozitiv de masaj de până la 100 PLN

Beurer MG 40

 

 

Cel mai bun dispozitiv de masaj de până la 150 PLN

Beurer CM 50       

 

 

 

 

Cel mai bun dispozitiv de masaj de până la 200 PLN

Masaj RIO Beauty

 

 

 

Cel mai bun dispozitiv de masaj de până la 250 PLN

Beurer MG70

 

 

Cel mai bun dispozitiv de masaj de până la 300 PLN

Beurer MG 80

 

 

Cel mai bun dispozitiv de masaj de până la 400 PLN

Beurer MG 100 Metal Pro Line (64903)

 

 

 

Cel mai bun dispozitiv de masaj de până la 500 PLN

Beurer BEURER MG 510 Masaj masiv

 

 

Cel mai bun dispozitiv de masaj de până la 750 PLN

Dispozitiv de masaj HMS (17-22-200)

 

 

 

 

Cel mai bun dispozitiv de masaj de până la 1000 PLN

Body Sculpture VibroFit BM1200 Dimensiune sculptură corporală uniw (BM 1200)

 

 

Cum poate ajuta un dispozitiv de masaj, acasă?

Un dispozitiv de masaj, acasă este un dispozitiv care vă va ajuta nu numai să atenuați efectele diferitelor tipuri de durere, dar vă va ajuta să aveți grijă de frumusețea voastră. Cu toate acestea, trebuie amintit că pentru ca efectele să fie vizibile și resimțite, dispozitivul de masaj trebuie utilizat în mod regulat și corect. Beneficiul de bază a unui masaj făcut acasă este: ameliorarea durerilor musculare, ameliorarea durerilor de cap, relaxarea corpului, eliminarea stresului, scăparea de kilograme inutile, formarea corpului și scăparea de durere după mult efort fizic.

 

 

Cum funcționează dispozitivul de masaj?

Un masaj acasă este un dispozitiv mic, a cărui sarcină este să elimine durerea și să ofere relaxare întregului corp. Un dispozitiv bun are mai multe programe încorporate care diferă ca intensitate și aplicare. Datorită acestui lucru, puteți alege și ajusta funcționarea dispozitivului de masaj la nevoile dvs. și la partea masată în prezent a corpului. Acțiunea dispozitivului de masaj se bazează pe contracția și relaxarea mușchilor, ceea ce vă permite să ameliorați durerea, susține metabolismul și stimulează sistemul circulator, imunitar și nervos.

Un dispozitiv de masaj, de acasă poate fi folosit de oricine. Funcționarea sa nu este complicată și nu necesită cunoștințe de specialitate. În funcție de modelul selectat, sistemul de control poate diferi ușor unul de celălalt. În gama de modele, producătorii oferă:

  • dispozitive de masaj de mână – acestea sunt dispozitive universale care pot fi întâlnite adesea în clasamentul dispozitivelor de masaj; se masează cu un vârf special care se aplică pe o anumită parte a corpului; dispozitivele de masaj de mână sunt de obicei din lemn, iar atunci când efectuați un masaj, trebuie să determinați singur presiunea; dispozitivul poate fi utilizat pentru masarea părților individuale ale corpului; datorită avansării reduse și a puținelor funcții, dispozitivele de masaj din lemn nu sunt echipamente scumpe; prețul lor este în jur de 30 PLN; Prețul scăzut și avansul scăzut înseamnă că, în multe cazuri, sunt ineficiente și funcționează doar temporar;
  • dispozitive de masaj electronice – sunt dispozitive din ce în ce mai populare; permit o mai mare comoditate de utilizare și sunt echipate cu funcții extinse; masajul se face folosind un vârf special și un program selectat; forța de presiune este determinată automat de dispozitiv; printre dispozitivele de masaj electronice, puteți distinge mai multe tipuri de echipamente în funcție de ce parte a corpului doriți să utilizați; datorită multitudinii de funcții, prețurile masajelor electronice sunt mai mari decât modelele din lemn și pornesc de la 50 zloți.

 

 

 

Masaj pentru … – dispozitive de masaj de casă pentru părți individuale ale corpului

De obicei, există multe dispozitive de masaj pe piață. Ele sunt fie dispozitive universale care vă permit să masați diferite părți ale corpului, fie cele dedicate unei părți. Dispozitivele de masaj universale sunt de obicei echipamente manuale echipate cu mai multe plăcuțe înlocuibile. Acestea sunt înlocuite în funcție de ce parte a corpului vrei să relaxezi și să o masezi. În cazul dispozitivelor de masaj bune, pe lângă funcțiile standard, găsiți și pe cele care curăță pielea, o netezesc sau stimulează circulația.

O alternativă la dispozitivele de masaj multifuncționalie sunt cele dedicate părților individuale ale corpului. În această privință, dispozitivele de masaj de cap, gât sau câlcăie domnesc suprem. Au forme adecvate și sunt echipate cu funcționalități numai pentru o anumită parte a corpului. De exemplu, dispozitivele de masaj de gât sunt niște tetiere pe jumătate rotunde care ameliorează durerea și te scapă de durere, iar datorită dimensiunii lor compacte le puteți duce într-o călătorie.

Dispozitivele de masaj pentru picioare sunt, de asemenea, populare în clasamentul dispozitivelor de masaj. Acestea electronice vă permit să efectuați un masaj în apă sau să folosiți un generator de ozon. În clasamentul dispozitivelor de masaj puteți găsi, de asemenea, covorase de masaj, care sunt utilizate pentru masaj la spate. Funcționează în infraroșu sau sunt electronice. Acestea vă permit să distingeți între mușchii spatelui.

 

 

 

Sursa pentru dispozitivul de masaj

Dispozitivele de masaj sunt dispozitive electronice. Acestea sunt alimentate de rețea sau baterie. Pentru utilizarea obișnuită, sunt adecvate dispozitivele alimentate de la sursa de alimentare electrică. Dacă doriți să luați dispozitivele de masaj cu dvs. într-o călătorie sau, de exemplu, să le utilizați în grădină, ar trebui să căutați un model wireless. Ele dau o mai mare libertate de mișcare. Dispozitivele de masaj de mână, pe de altă parte, sunt dispozitive mobile care pot fi mutate cu ușurință.

aparat
fot.pixabay.com

 

Controlul dispozitivul de masaj

Când decideți să cumpărați un dispozitiv de masaj electronic, este bine să știți cum îl puteți controla. Butoanele sunt utilizate cel mai frecvent pentru acest lucru. Dispozitivele de masaj de bună calitate sunt, de asemenea, echipate cu afișaje electronice. Cu ajutorul lor, puteți controla dispozitivul, precum și programele care rulează în prezent și le puteți modifica în timpul masajului. Dacă sunteți în căutarea unui dispozitiv de masaj pentru vârstnici, este necesar să verificați dacă procesul de control este simplu și intuitiv, iar pe ecran apar mesaje clare cu caractere mari. Meniul polonez va fi, de asemenea, o facilitare. Dispozitivele care arată aceste criterii pot fi găsite în clasamentul dispozitivelor de masaj.

 

 

 

Viteza dispozitivul de masaj

Când căutați un dispozitiv de masaj bun, este bine să verificați viteza cu care dispozitivul selectat efectuează masaje. Acest parametru afectează în mod semnificativ confortul și comoditatea utilizării echipamentului. Dispozitivele ieftine au de obicei un nivel de viteză de masaj, în modelele foarte avansate se pot găsi mai multe niveluri de viteză. Acest lucru vă permite să reglați intensitatea masajului la durere și la partea corpului masată.

 

 

Tipuri de dispozitive de masaj

După cum rezultă din clasamentul dispozitivelor de masaj, dispozitivele cele mai achiziționate sunt cele generale care oferă masaje pentru toate (sau aproape toate) părțile corpului. Ce masaje pot fi efectuate cu echipamentul achiziționat depinde de model. Cele mai populare modele au la dispoziție 3 – 4 programe de masaj. Cu toate acestea, trebuie amintit că există multe alte opțiuni la dispozitivele de masaj avansate. În dispozitivele de masaj de acasă puteți găsi funcționalități care permit:

  • masajul feței – vă permite să scăpați de oboseală și să îmbunătățiți frumusețea; în dispozitivele avansate se găsesc adesea terminații pentru curățarea și netezirea pielii, stimularea circulației sau ajutarea la aplicarea mai exactă a cremelor; aceste posibilități dau numeroase terminații; prin urmare, dacă sunteți în căutarea unui masaj de față bun, trebuie să vă familiarizați cu atenție cu dispozitivele finale atașate echipamentelor și capacităților lor;
  • masajul capului – vârful de masaj al capului arată ca un bici mare; acest masaj este foarte relaxant, iar acțiunea sa principală este de a calma durerea și de a reduce stresul; dispozitivul de masaj îmbunătățește, de asemenea, aportul de sânge la nivelul capului; de obicei dispozitivele de masaj de cap sunt prezentate ca dispozitive manuale separate;
  • masaj la nivelul gâtului – această funcționalitate vă permite să efectuați masaje ale gâtului care vor ameliora durerea și vă vor scăpa de durere;
  • masaj pentru picioare – în funcție de dispozitiv, oferă fie un masaj tradițional al picioarelor, fie combinat cu un masaj în apă sau cu un generator de ozon.

 

 

Funcționalitate suplimentară a dispozitivelor de masaj

Pe lângă funcțiile de bază ale efectuării masajului, dispozitivele de masaj de bună calitate au și o serie de opțiuni suplimentare. Acestea sunt concepute pentru a facilita utilizarea echipamentelor, iar masajele sunt și mai relaxante și mai sănătoase pentru organism. Cel mai adesea, dispozitivele de masaj de acasă sunt echipate cu:

  • cronometru – vă permite să controlați durata masajului; cu un semnal sonor, informează despre necesitatea de a încheia sesiunea; cronometrul vă permite să determinați durata optimă a masajului;
  • vibrațiile – sunt încorporate în dispozitivele de masaj de bună calitate; nivelul vibrațiilor este reglat pe o scară în mai multe puncte;
  • încălzire – această funcționalitate poate fi găsită în principal la dispozitivele de masaj a scaunelor sau la covorașele de masaj.

 

 

Cât costă un dispozitiv de masaj?

Prețul dispozitivului de masaj depinde de multe elemente. Atunci când căutați o soluție cu buget redus, cel mai bine este să alegeți dispozitive manuale – din lemn, acestea vor fi mult mai ieftine decât dispozitivele de masaj electronice. Costul achiziționării acestuia din urmă depinde de modelul pe care îl alegeți. Ghidate de clasamentul dispozitivelor de masaj, cele mai populare dispozitive sunt cele pentru masajul picioarelor. Prețurile lor sunt de la 100 zloți. Dispozitivele de masaj de picioare de bună calitate, cu mai multe programe și masaj vibrator de la o companie de renume, însă costă mult mai mult. Prețurile acestora sunt în jur de 300 PLN. Cu toate acestea, potrivit recenziilor din clasamentul dispozitivelor de masaj, dispozitivul merită prețul. Al doilea masaj ales cel mai des este cel pentru scaunele auto. Prețul covorașului de masaj pentru mașină este de aproximativ 200 zloti în ediția de bază. Dacă se așteaptă funcții avansate, trebuie avut un buget mai mare pentru achiziționarea acestora.

 

 

 

Masajarii sunt dispozitive concepute pentru a vă ajuta să vă relaxați și să vă odihniți. Prin urmare, alegându-le, merită să pariem pe un model bun, a cărui funcționare (sau lipsa acestuia) nu ne va enerva. Masagerii ar trebui să fie în primul rând confortabili și să vă permită să efectuați astfel de masaje care vă plac și care sunt necesare pentru sănătate. Persoanele care caută echipamente bune la un preț atractiv ar trebui să viziteze clasamentul masagerilor, care este o listă cu cele mai populare modele care se bucură de o reputație bună. Recenziile dispozitivelor individuale vă vor permite să luați cea mai bună decizie. Cu toate acestea, trebuie amintit că atunci când achiziționați acest tip de echipament, în primul rând trebuie să-l adaptați la nevoile dvs. și la bugetul pe care îl aveți. De asemenea, merită să ne amintim că dispozitivele electronice nu vor înlocui niciodată un masaj efectuat de un specialist.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here