indemanare
fot.pixabay.com

Cuprins

1 Jocurile de îndemânare sunt una dintre cele mai alese producții. Numărul de titluri populare arcade este, de asemenea, cel mai mare de pe piață. Printre aceste tipuri de jocuri există numeroase varietăți și genuri. Toate acestea înseamnă că fiecare jucător, din oferta disponibilă pe piață va găsi un titlu care să răspundă așteptărilor sale. Trebuie menționat, totuși, că multitudinea de titluri este și un motiv al durerilor de cap pentru mulți jucători. Cum alegi cel mai bun joc dintre miile de jocuri arcade pentru computer? În ajutor, îți vine clasamentul jocului arcade pentru computer . Acesta sugerează care titluri au fost alese cel mai frecvent în ultimele luni și, în plus, ia în considerare opiniile jucătorilor. Cu clasamentul jocurilor arcade pe computer, puteți alege cu ușurință o producție care va oferi o emoție considerabilă și divertisment.

2 Un joc de îndemânare pe calculator, adică ce?

3 Jocuri de îndemânare: jocuri arcade

4 Jocuri cu platformă, de îndemânare pentru computer

5 Jocuri de îndemânare pe calculator: cu împușcături

6 Jocuri de îndemânare pe calculator: cu lupte

7 Jocuri de îndemânare: jocuri de masă

8 Jocuri de îndemânare pe calculator: cu curse

9 Cele mai populare jocuri arcade de pe computer

10 Jocuri pe calculator de acțiune

11 Ce joc de îndemânare pe computer ar trebui să aleg?

 

Jocurile de îndemânare sunt una dintre cele mai alese producții. Numărul de titluri populare arcade este, de asemenea, cel mai mare de pe piață. Printre aceste tipuri de jocuri există numeroase varietăți și genuri. Toate acestea înseamnă că fiecare jucător, din oferta disponibilă pe piață va găsi un titlu care să răspundă așteptărilor sale. Trebuie menționat, totuși, că multitudinea de titluri este și un motiv al durerilor de cap pentru mulți jucători. Cum alegi cel mai bun joc dintre miile de jocuri arcade pentru computer? În ajutor, îți vine clasamentul jocului arcade pentru computer . Acesta sugerează care titluri au fost alese cel mai frecvent în ultimele luni și, în plus, ia în considerare opiniile jucătorilor. Cu clasamentul jocurilor arcade pe computer, puteți alege cu ușurință o producție care va oferi o emoție considerabilă și divertisment.

 

Un joc de îndemânare pe calculator, adică ce?

Un joc de îndemânare pe calculator numit arcadă este unul dintre genurile de bază ale jocurilor pe calculator. În plus, distingem și jocuri educaționale, RPG, logică, aventură, sport, jocuri strategice și de simulare. Fiecare dintre aceste genuri este împărțit în specializări, care sunt împărțite în continuare datorită perspectivei de a arăta lumea virtuală, gradului de imitare a realității, subiectului și formelor jocului temporal. Caracteristicile altor genuri pot fi găsite în jocurile de îndemânare. În ciuda acestui fapt, viteza, precizia și dexteritatea jucătorului sunt în continuare cele mai importante în agilitate. Câștigarea jocului depinde de reflexul și de funcționarea corectă a butonului sau a controlerului.

Jocurile pe calculator sunt distinse prin acțiune rapidă și dinamică ce are loc într-o atmosferă de divertisment. Jucătorul nu este obligat să rezolve puzzle-uri, să planifice și să gândească strategic. Primul joc de abilitate pe calculator a fost jocul Pong, care a avut premiera în 1972. De asemenea, a obținut un succes comercial considerabil. Astăzi, jocurile de îndemânare pentru PC au multe altele de oferit. Printre ele se pot distinge cel puțin câteva subspecii, care sunt foarte populare. Titlurile celor mai bune producții se găsesc în clasamentul prezentat mai sus al jocurilor arcade pentru computer.

 

jocuri
fot.pixabay.com

 

Jocuri de îndemânare: jocuri arcade

Popularitatea jocurilor de îndemânare pe calculator a început cu arcade. Ele au fost cele care au trezit pentru prima dată interesul jucătorilor și de la ei a început evaluarea dexterității. În prezent, jocurile arcade se găsesc în zadar în clasamentele jocurilor arcade pentru PC, ele au fost înlocuite de producții de acțiune, care pot fi clasificate drept arcade – aventura. Cu toate acestea, există  mulți fani de jocuri arcade. Au existat ca aparate video și sloturi video. Acestea se disting printr-o mică complexitate și faptul că zona în care se joacă jocul se află în limitele ecranului. Arcadele sunt extrem de diverse. Printre jocurile iconice de acest tip, puteți distinge titluri precum Arkanoid sau Caterpilar. Este demn de remarcat faptul că jocurile arcade din secolul 21 se găsesc cel mai adesea pe telefoanele mobile și pe console simple portabile. Popularitatea ridicată rezultă din faptul că un singur joc necesită puțin timp și angajament din partea jucătorului.

 

 

Jocuri cu platformă, de îndemânare pentru computer

Odată cu dezvoltarea de jocuri arcade au fost create și jocurile de platformă. În aceste tipuri de jocuri, lumea virtuală se extinde și apar fabulele. Sarcina jucătorului este nu numai de a arăta dexteritate și viteză, ci și de a călători mai încrezător pe drumul care străbate multe ecrane. De obicei, eroul pe care îl controlăm se deplasează pe mai multe niveluri. Jocurile de platformă se disting prin faptul că jucătorul, în timpul jocului întâlnește adversari pe care trebuie să-i învingă sau obiecte pe care trebuie să le colecteze. Ca atare, ne referim, de exemplu, la arme suplimentare, vindecări sau vieți care ajută în continuarea jocului. Jocurile de platformă sunt, de asemenea, poziții dificil de găsit în clasamentul jocurilor arcade de pe PC. În primul rând, se observă o grafică slabă și o fabulă  simplă care nu satisface jucătorii sofisticați. Cu toate acestea, încă se găsesc amatori. Acestea ajung în principal la titluri de cult, precum ducele Nekem, Zool sau Aladdin. Jocurile platformei sunt jucate atât pe dispozitive mobile cât și pe platforme hardware mai scumpe. În ultimii ani, se poate vedea că cele mai populare titluri sunt transferate de producători în lumea tridimensională și iau forma jocurilor de acțiune.

 

 

 

Jocuri de îndemânare pe calculator: cu împușcături

Jocurile cu împușcături sunt cunoscute ca sub denumirea de shoot sau shoot right. În aceste tipuri de producții, de obicei sarcina jucătorului este de a controla un vehicul care zboară: aeronavă, elicopter, navă spațială și să atace cel mai mare grup de dușmani și să se apere împotriva lor. Odată cu dezvoltarea poveștii, jucătorul colectează bonusuri suplimentare care îi permit să extindă funcționalitatea și astfel să depășească mai rapid adversarii. Rundele individuale ale jocului se încheie cu o ciocnire de adversari periculoși, care în lumea virtuală sunt numiți șefi. Deși jocurile cu împușcături au deja câțiva ani, ele rămân încă pe poziții populare ale jocurilor de îndemânare pe PC. Jucătorii care ar dori să le încerce pot decide să cumpere cele mai recente producții sau să se concentreze pe clasicul genului, de exemplu Raptor sau Xenon. Jocurile simple și plăcute oferă un divertisment considerabil.

De menționat, de asemenea, jocurile populare cu împușcături, care sunt jocuri bazate pe tragerea din pușcă, nu în vehicule zburătoare, ci în rațe. Numărul de jocuri de îndemânare de acest tip este foarte mare. Jocul împușcării rațelor este derivat din jocurile arcade. Ideea acestui tip de competiție este de a plasa jucătorul de cealaltă parte a ecranului și de a-l lăsa să tragă țintele care apar în fața lui. Sarcina sa principală este de a controla dispozitivul și de a elimina rapid dușmanii. Dificultatea misiunii este aceea că jucătorul este atacat, de exemplu, se aruncă cu biecte în el. Cu rațele te poți confrunta, printre altele în popularul joc Kurka Wodna sau Action Force.

 

 

Jocuri de îndemânare pe calculator: cu lupte

În clasamentul jocurilor de dexteritate de pe PC, putem găsi cu ușurință și jocuri de luptă. În acest tip de poveste, jucătorul trebuie să înfrunte adversarul care îl înfruntă. Doar unul dintre ei câștigă ciocnirea. Jocurile de luptă de astăzi sunt jocuri tridimensionale în care jucătorii pot naviga cu ușurință pe toată arena de luptă. Mișcările lor sunt aproape anorganice. Majoritatea jocurilor de acest tip sunt inspirate de artele marțiale. Eroii pe care îi controlăm folosesc atât mânile, cât și arma albă în timpul duelului. Mortal Kombat este un titlu clasic care reflectă natura acestui tip de jocuri de îndemânare pe calculator.

 

 

Jocuri de îndemânare: jocuri de masă

Următoarele sugestii care pot fi găsite în clasamentul jocurilor arcade pentru PC sunt adaptările virtuale ale jocurilor de masă. Biliard și paintball sunt deosebit de populare. Jocul popular de acest gen este Snooke. Jocurile de masă arcade sunt extrem de simple, datorită cărora jucătorul poate fi și cel mai tănâr utilizator de calculator.

 

 

Jocuri de îndemânare pe calculator: cu curse

În categoria jocurilor de dexteritate au fost incluse și cursele clasice. Cursele rapide de-a lungul hipodromului este un adevărat joc clasic, greu de găsit în clasamentul jocurilor arcade de pe PC. În acest gen, jocurile arcade se combină adesea cu jocurile de simulare, făcând povestea să fie similară cu realitatea. În jocurile în care caracteristicile jocurilor arcade prevalează, cursele au loc chiar și cu cele mai ciudate vehicule, de ex. nave spațiale. Dacă decideți să cumpărați o producție care are mai multe caracteristici ale unui joc de simulare, vor exista curse cu mașini reale, adică motociclete sau mașini.

 

 

jocuri
fot.pixabay.com

 Cele mai populare jocuri arcade de pe computer

În clasamentul jocurilor de dexteritate pe PC, domnesc producțiile clasificate ca FPS, adică jocuri similare casă. Acestea se bucură de popularitate de mai mulți ani. Povestea include înglobarea jucătorului într-o realitate virtuală ostilă, în care se va întâlni cu creaturi gata să lupte. Sarcina sa este să emită adversarul cu ajutorul unui arsenal bogat de arme. Clasicul genului este jocul Dooma, de la care și-a luat numele. FPS-urile apar atât ca jocuri FPP (perspectivă la prima persoană), cât și mai populare TPP (perspectiva a treia persoană).

În plus față de FPS-urile clasice, se disting și jocurile stealth. Se disting prin faptul că jucătorul nu luptă aici în câmp deschis și nu arată mai mult decât rezistență naturală la lovituri. Realismul fabulei include ascunderea, eliminarea tăcută a adversarilor sau evitarea luptei inutile. Astfel de jocuri oferă emoții și realism extrem de puternice, de aceea sunt dedicate jucătorilor cu vârsta peste 16 ani.

 

 

 

Jocuri pe calculator de acțiune

Povestile bazate pe acțiuni includ, de asemenea, jocuri de îndemânare pe calculator. Aceste tipuri de jocuri au de obicei o lume și o poveste extinsă, precum și elemente erpeg. Combaterea inamicului în jocurile de acțiune este un element, dar este greu de spus că ar fi singurul. Jucătorul, în timpul jocului nu numai că se luptă cu adversarul, dar trăiește și aventuri. Datorită unei extinderi atât de ample a scenariului, mulți jucători au afirmat că acest gen poate să fie numit jocuri pe calculator arcado- aventuroase.

 

 

 

Ce joc de îndemânare pe computer ar trebui să aleg ?

Numărul de jocuri arcade și multitudinea tipurilor lor înseamnă că alegerea nu este ușoară. Mai presus de toate, cei care ar dori să ofere jocul sub formă de cadou, dar nu știu cu ce se mânâncă lumea jocurilor virtuale, au o sarcină dificilă. Pentru ei și pentru persoanele care sunt ghidate de opinii și recenzii la achiziționarea jocurilor, am creat un clasament al jocurilor arcade pentru PC. Acesta sugerează ce titluri sunt în prezent în top și se bucură de recenzii pozitive ale jucătorilor. Astfel de indicii vă vor permite să cumpărați cel mai bun joc de dexteritate pentru computer și să vă bucurați de divertisment și distracție. Înainte de a cumpăra, merită să verificați dacă computerul dvs. îndeplinește cerințele tehnice pe care producătorul jocului le pune înaintea hardware-ului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here