jocuri
fot.pixabay.com

Cuprins

1 Jocurile de simulare pe calculator sunt producții a căror principală sarcină este imitarea senzațiilor pe care o persoană le experimentează în realitatea de zi cu zi. Aceste tipuri de jocuri pe calculator ies în evidență pri doza lor ridicată de realism. După cum indică clasamentul jocurilor de simulare de pe PC, cele mai populare sunt producțiile care permit jocul virtual al vieții umane. Totuși, acestea nu sunt singura ofertă dată de dezvoltatorii de jocuri pe calculator. Putem găsi pe rafturile magazinelor simulatoare de zbor sau vehicule. Datorită acestui tip de jocuri, fiecare dintre noi se poate simți ca un pilot bombardier, un șofer de curse sau un timonier de submarină. Reprezentarea aproape perfectă a realității înseamnă că jocurile de simulare pe PC sunt însoțite de o mulțime de emoții. Dacă nu știți ce joc să alegeți din acest gen, consultați clasamentul nostru de jocuri de simulare pentru PC.

2 Joc de simulare pe computer – ce este?

3 Jucătorul are oportunitatea de a-și încerca potențialul.

4 Jocuri de simulare pe calculator: simulatoare

5 Jocuri pe calculator  arcado-simulatoare

6 Jocuri pe calculator  tactic- simulatoare

7 Jocuri de simulare și vârsta jucătorului

8 Ce să vă amintiți atunci când cumpărați un joc de simulare pentru computer?

 

 

Jocurile de simulare pe calculator sunt producții a căror principală sarcină este imitarea senzațiilor pe care o persoană le experimentează în realitatea de zi cu zi. Aceste tipuri de jocuri pe calculator ies în evidență pri doza lor ridicată de realism. După cum indică clasamentul jocurilor de simulare de pe PC, cele mai populare sunt producțiile care permit jocul virtual al vieții umane. Totuși, acestea nu sunt singura ofertă dată de dezvoltatorii de jocuri pe calculator. Putem găsi pe rafturile magazinelor simulatoare de zbor sau vehicule. Datorită acestui tip de jocuri, fiecare dintre noi se poate simți ca un pilot bombardier, un șofer de curse sau un timonier de submarină. Reprezentarea aproape perfectă a realității înseamnă că jocurile de simulare pe PC sunt însoțite de o mulțime de emoții. Dacă nu știți ce joc să alegeți din acest gen, consultați clasamentul nostru de jocuri de simulare pentru PC.

 

jocuri
fot.pixabay.com

Joc de simulare pe computer- ce este?

Simulatoarele sunt unul dintre genurile principale ale jocurilor pe calculator. Se alătură jocurilor arcade, educaționale, strategice, de curse, logică, aventură și jocurilor de rol. Ca și în toate genurile, există și o mare varietate în jocurile de simulare. Producătorii oferă atât producții care imită viața oamenilor, cât și activități individuale. Majoritatea simulatoarelor de computer se bazează pe o doză mare de realitate și o cartografiere detaliată a lumii reale. De menționat, totuși, că în clasamentul jocurilor de simulare de pe PC vom găsi și titluri în care se creează o realitate complet diferită și total alta. Această procedură este cel mai adesea folosită de creatorii jocurilor de simulare ale zborurilor spațiale. Pe piață puteți găsi, de asemenea, propuneri extrem de scumpe de simulatoare de cabină, care sunt adesea utilizate pentru antrenament, de exemplu, unități speciale sau piloți. Astfel de jocuri sunt create pentru specialiști, de specialiști. În procesul de creare a jocurilor de simulare pe PC, participă adesea experți în domeniu, de exemplu, comandanți care veghează la reprezentarea fidelă a câmpului de luptă. Acest lucru vă permite să atingeți realitatea și să transmiteți emoțiile reale care sunt resimțite de oameni aflați într-o anumită locație în direct. Plăcerea de a rula un joc de simulare pe calculator este, de asemenea, capacitatea de a conduce mașini la care nu ai acces în lumea reală.

 

 

 

Jucătorul are oportunitatea de a-și încerca potențialul.

  În clasamentul jocurilor de simulare de pe PC vom găsi și poziții care reflectă viața de zi cu zi a unei persoane și comportamentul acesteia în diferite circumstanțe. Sims este cel mai popular joc în acest domeniu, precum și printre toate jocurile de simulare. Jocul este cunoscut în toată lumea și disponibil în 4 generații. Fiecare dintre ele include versiunea de bază și nenumărate suplimente care extind funcționalitatea jocului. Cu siguranță veți găsi acest titlu în clasamentul de mai sus al jocurilor de simulare pentru PC.

În plus, clasamentul jocurilor de simulare pe calculator include și jocuri bazate pe simulări sociale, strategice, simulări godsim, simulări de câmp de luptă și fabule arcade.

 

 

Jocuri de simulare pe calculator: simulatoare

Dacă jocul poate fi calificat ca un simulator de computer, acest lucru poate fi determinat de dificultatea jocului și de realismul prezentat în grafic. Jucătorii experimentați subliniază că un joc bun de simulare este unul pe care nu îl poți juca fără să te familiarizezi mai întâi cu manualul de instrucțiuni pentru echipamentul simulat și informațiile de bază despre acesta. Simulatoarele, după cum am menționat deja, pot include diferite echipamente. De la mașini de curse simple, la avioane, elicoptere și submarine, până la nave spațiale avansate. Tipul de mașină pe care îl alegeți depinde doar de preferințele personale.

 

Jocuri pe calculator  arcado-simulatoare

Caracteristicile altor genuri de acest tip de producție sunt adesea adăugate jocurilor de simulare pe calculator. După cum putem vedea din clasamentul jocurilor de simulare de pe PC, producțiile în care sunt utilizate elemente arcade sunt deosebit de populare. Multitudinea de titluri care oferă acest tip de soluții a făcut ca jucătorii să vorbească tot mai mult despre apariția unui nou sub-gen, care sunt deodată,  jocuri de simulare și îndemânare. În funcție de creativitatea fabulei, elementele dexteritate sau realism prevalează. În primul caz, jocurile sunt mult mai ușoare și mai simple de utilizat decât producțiile de simulare tradiționale. Pentru a vă bucura de joc, nu este necesar să studiați instrucțiunile echipamentului simulat ca să aflați despre capacitățile acestuia. Totul aici este intuitiv.

Raliurile de curse sunt, de asemenea, incluse în categoría jocurilor arcado-simulatoare. Aici jucătorii pot alege între complexitatea rutelor și realitatea jocului. În producțiile care se referă la jocuri arcade, puteți conta pe multe alte efecte speciale, iar reproducerea piesei sau fizica mașinilor de conducere este mult mai mică. Ultimele titluri de acest gen de jocuri pot fi găsite în clasamentul publicat mai sus al jocurilor de simulare pe PC, titluri clasice care sunt foarte populare de ani de zile, în timp ce 4 × 4 Evolution, Rally Collin McRae, Formula 1 Grand Prix, Need for Speed.

 

 

 Jocuri pe calculator  tactico- simulatoare

Elemente tactice pot fi găsite foarte des în jocurile de simulare pe calculator. Astfel de producții sunt incluse în sub-genul jocurilor táctico-simulatoare. În ele, simularea funcționării mașinilor date nu este un scop în sine, dar servește unui joc mai extins, care poate fi, de exemplu, lupta sau cucerirea de noi teritorii. Scenariile unor astfel de jocuri presupun că fabula va reflecta realitățile în care echipamentul este folosit în realitate. Acest lucru crește, de asemenea, accentul pe nevoia de a utiliza tactica corectă a jocului. În secolul 21, jocurile táctico-simulatoare încep să semene din ce în ce mai mult cu cele din genul câmpului de luptă.

jocuri
fot.pixabay.com

 

Jocuri de simulare și vârsta jucătorului

Fiecare joc pe calculator, de asemenea și cel în genul de simulare, trebuie adaptat vârstei și capacităților jucătorului. Jocul nu este doar pentru ca jucătorul să se bucure pe deplin de divertisment, ci și pentru a-și asigura dezvoltarea mentală. Clasificarea PEGI vă spune dacă jocul este potrivit pentru vârsta dvs. Aceasta este calificativul de vârstă pan-european al jocurilor pe calculator recunoscute de producători. Ca parte a acestuia, jocul aparține a 5 clase de vârstă. Prima clasă sunt jocurile de simulare pe computer de la vârsta de 3 ani. Articolele din această clasă sunt dedicate celor mai tineri jucători. Se disting prin lipsa de violență, sunete și imagini tulburătoare și prin faptul că personajele care apar în ele sunt basm și ireal. Jocurile pe calculator de la vârsta de 3 ani nu sunt, de asemenea, povești complicate și elaborate. Pozițiile clasificate ca PEGI 7 sunt destínate, de asemnea jucătorilor tineri, acestea fiind jocurile pe care copiii de peste 7 ani le pot juca. De regulă, nu diferă mult de predecesorii lor. Diferența care poate fi văzută este că sunetele și imaginile înfricoșătoare pot apărea în povestea jocului. Putem vorbi despre jocuri reale de simulare pentru PC în dimensiunea completă a cuvântului pentru jocurile de peste 12 ani. În acest tip de producții pot exista violențe ușoare, limbaj vulgar și nuditate (iar aceste elemente pot să nu se refere la comportamentul sexual). Trebuie menționat, de asemenea, că în jocurile clasate în categoria PEGI 12, violența nu poate fi îndreptată împotriva personajelor umane, ci doar a unor personaje animale ireale sau recunoscute. Următoarele categorii de jocuri pe calculator sunt PEGI 16 și PEGI 18. Sunt destinate jucătorilor mai în vârstă. Acest lucru se datorează faptului că povestea poate include atât violență, cât și limbaj vulgar, trimiteri la droguri (jocuri de noroc, alcool, țigări, ), comportament sexual, etc. Natura realistă a acestor elemente înseamnă că multe jocuri de simulare pe calculator sunt plasate în aceste intervale de vârstă.

 

Când alegeți un joc pe calculator, este bine să fiți ghidați de marca de clasificare PEGI. Acest lucru va evita cumpărarea unui joc care nu este potrivit pentru un copil sau un adult. Marcajele PEGI sunt întotdeauna plasate pe ambalajul jocului și evidențiate clar. Impactul negativ al jocurilor computerizate neadecvate asupra psihicului unui copil este un fapt care nu poate fi ignorat. Evaluarea nu numai că va evita consecințele negative ale prezentării de conținut necorespunzător copiilor, dar va adapta povestea la cunoștințele și abilitățile lor de a naviga în lumea virtuală.

 

 

Ce să vă amintiți atunci când cumpărați un joc de simulare pentru computer?

Alegerea jocurilor de simulare pe calculator este foarte mare. Multitudinea de titluri face deseori dificil să luați decizii în ce producții doriți să investiți. Cea mai bună soluție este să te gândești la completarea bibliotecii de jocuri pe calculator. Producțiile achiziționate nu trebuie să trezească doar interesul nostru, ci trebuie să fie adaptate și la vârsta jucătorului și la capacitățile tehnice ale computerului. Rețineți că nu toate jocurile pe calculator pot fi lansate pe fiecare computer. Cele mai recente jocuri de simulare au cerințe tehnice ridicate pentru computer. Nerespectarea lor de către echipament va determina ca jocul să nu se deschidă deloc sau după deschidere să funcționeze cu probleme. Deși în jocurile de simulare pe computer viteza și dexteritatea nu este cel mai important criteriu al jocului, cu jocul înțepător și înghețat în mod constant, este greu să vorbim despre distracție bună. Proprietarii de computere mai vechi ar trebui să ia în considerare acest aspect atunci când cumpără. Puteți afla dacă jocul se va desfășura fără probleme pe computer citind cerințele tehnice ale titlului. Acestea sunt disponibile la descrierea fiecărui joc și stabilite de producător. Oamenii care au cele mai noi echipamente nu au o astfel de problemă și, în cazul lor, alegerea jocurilor depinde doar de preferințele personale. Atunci când iau decizii, acestia pot fi ghidați, de exemplu, de recenzii ale unei anumite producții, care vor fi găsite în clasamentul jocurilor de simulare pentru PC.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here