joc
fot.pixabay.com

Ce să joci pe PlayStation4 în 2018? Dacă vă întrebați care va fi cel mai bun joc PS4, consultați clasamentul nostru și aflați cele mai alese titluri.

Iată un ghid pentru cele mai populare titluri din ultimele și lunile următoare.

Dragon Ball FighterZ

Potrivirea stilului și acțiunii peste medie a seriei Dragon Ball Z, a fost o provocare constantă pentru plățile anterioare ale acestui joc iconic. Viitorul Dragon Ball FighterZ pare să fie excepția, împingând această tendință deoparte și ducând seria la un nou nivel. Jocul de la Arc Systems Works (autori responsabili pentru Guilty Gear Xrd, BlazBlue și Persona 4 Arena) a creat nu numai o adaptare fidelă a seriei, ci și unul dintre cele mai interesante jocuri de luptă din 2018.

FighterZ conține personaje din întreaga serie Dragon Ball Z și chiar menționează și cele din Dragon Ball Super. Acesta este un mashup, în care eroii luptă cu bătălii intense 3v3, care adesea împing jucătorii la limită. Depărtându-se de arenele 3D Raging Blast și Xenoverse, FighterZ mută acțiunea într-un plan tradițional 2D – și se pare că a fost un pas bun. Cu personajele făcând mișcări puternice, scăpând în fracțiuni literal de secundă pentru a obține un avantaj asupra inamicului – în Dragon Ball FighterZ niciun cadru de animație nu va duce la risipă, ceea ce oferă un nivel mai mare de detalii în jocuri. Drept urmare, avem uneori impresia că urmărim serialul TV original.

Toți cei care au urmărit Dragon Ball Z știu că acest serial are un stil propriu, incomparabil cu orice altceva, iar FighterZ cu atenție la detalii reproduce multe dintre cele mai caracteristice momente ale seriei. Cu mai multe personaje care nu au fost încă dezvăluite, precum și un mod de poveste surprinzător de puternic, jocul promite să fie foarte bun. În acest moment, concluzionând din ceea ce s-a arătat până acum, se pare că în FighterZ va exista tot ceea ce un fan DBZ se poate aștepta de la un joc bazat pe el.

jocuri
fot.pixabay.com

The Inpatient

The Inpatient pare a fi o experiență plăcută din două motive principale. În primul rând, sub titlul PlayStation VR, își propune să te sperie de așa-numitele nivel subconștient. În acest scop, el folosește groaza psihologică a sistemului sonor bilateral (cunoscut și sub numele de sistem de sunet pentru ambele urechi) pentru a intra cu îndrăzneală și cu fermitate în cele mai profunde temeri ascunse ale voastre.

În al doilea rând, servește ca prequel al filmului de groază din 2015, cu aceiași scriitori și regizori în prim plan. Povestea se bazează pe faptul că vă mutați cu 60 de ani înainte de evenimentele acestui joc, preluați controlul asupra unui pacient din sanatoriu pentru a recâștiga amintirile pierdute. Recunoașterea vocală și alegerea jucătorului influențează modul în care interacționezi cu alți rezidenți din azil, schimbând modul în care se încheie povestea.

Zeul războiului

Viitorul Zeu al Războiului este o îndepărtare drastică de la stilul și tonul jocurilor anterioare din această faimoasă serie. Naratorul său sumbru, mai personal, noua mecanică de luptă și o versiune de epocă a eroului serialului Kratos contribuie la ceea ce pare a fi o direcție nouă interesantă pentru această serie.

Jocul are loc la mulți ani după distrugerea zeilor olimpici, Kratos trăiește acum cu fiul său Atreus într-o lume ostilă condusă de zeii norvegieni. El trăiește în pace, dar când rolul său în distrugerea Olimpului devine cunoscut, zeii norvegieni intenționează să-l omoare, forțându-i pe Kratos și Atreus să înceapă o aventură care le va oferi șansa de a supraviețui.

Deși până acum au fost lansate doar câteva trailere ale lui God of War, acesta este unul dintre cele mai interesante jocuri PS4 pentru 2018.

Kingdom Hearts III

Este dificil să socotiți toate motivele pentru a privi cu nerăbdare la premiera Kingdom Hearts 3. Poate acesta este decalajul de 13 ani dintre Kingdom Hearts 2 și următoarea continuare. Poate acesta este cel mai recent trailer al lumii Toy Story, primul din seria bazat pe filmul Pixar. Poate pentru că seria va apărea pentru prima dată pe Xbox, permițând întregii noi baze de jucători să experimenteze magia crossover-ului Disney / Final Fantasy.

Indiferent de raționamentul tău, Kingdom Hearts 3 te va duce la bătălia culminantă din jocul Dark Seeker, conectând firele și personajele din numeroasele spinoff-uri pe care seria le-a avut între timp. Pe parcurs, veți descoperi un grup de lumi complet noi, cu o serie de puteri, aparent bazate pe atracțiile reale ale parcului tematic Disney.

Metal Gear Survive

De când creatorul serialului Metal Gear Hideo Kojima a părăsit Konami, starea seriei a fost pusă la îndoială. Konami s-a asigurat că va crea o nouă intrare în serie. În timpul Gamescom 2016, editorul a prezentat Metal Gear Survive, un joc – o aventură multiplayer mondială deschisă.

În loc să fie un nou membru canonic al seriei, Metal Gear Survive este o alternativă de tip spin-off. După evacuarea lui Big Boss și a lui Kazuhira Miller din Baia asediată de la capătul Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, soldații de la Big Boss „Militaries Sans Frontiers” sunt transportați într-o lume plină de zombi ostili. Cu puține resurse, trebuie să lucreze împreună pentru a supraviețui. Ei trebuie să suprime amenințarea neobișnuită și să găsească o cale de întoarcere acasă.

Jocul este în esență un mod multiplayer cooperant, parte a mecanicii aclamatului critic Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Sprijinind până la patru jucători, puteți explora lumea deschisă a jocului și să lucrați împreună pentru a finaliza misiunea.

Owlboy

Apreciat de critici, Owlboy ajunge în cele din urmă în console. Având în vedere laudele înalte pe care le-a primit după lansare (GameSpot i-a oferit 9), aceasta este cu siguranță una dintre cele mai așteptate relansări din 2018. Jocul 2D în shooter-uri gemene pare o soluție interesantă.

Pentru cei neinițiați, Owlboy este un joc de aventură pus în lumea cerului, deoarece pământurile de dedesubt au fost sfărâmate de un eveniment catastrofal cu mulți ani mai devreme. Otus, un hibrid de bufnițe care pornește într-o călătorie pentru a-și salva satul de o grămadă de pirați. Aventura fermecătoare și emoțională a Owlboy este de remarcat, mai ales dacă ați ratat versiunea originală din 2016.

System Shock Remastered

Ca unul dintre primele jocuri sub-gen care au influențat Bioshock și Dishonored, sistemul Shock original de la Looking Glass Studios ar fi baza pentru un nou tip de experiență FPS. Punând jucătorii în rolul unui hacker care trebuie să lupte împotriva inteligenței artificiale rele, cunoscut sub numele de SHODAN, veți dobândi noi abilități și arme în timp ce explorați o stație spațială neglijată, plină de creaturi hidoase. Deși un port îmbunătățit a fost lansat în 2015 de Night Dive Studios, aceeași echipă a lansat ulterior o campanie de succes Kickstarter pentru a finanța un remake complet al jocului inițial.

Avellone va fi responsabil pentru versiunea actualizată a poveștii principale, care include mai multe personaje suplimentare de sprijin și jurnalele echipajului.

În timp ce sub-genul a evoluat de-a lungul anilor într-un mod de neînțeles pentru toată lumea, System Shock a lăsat o impresie bună jucătorilor până în zilele noastre. Odată cu remake-ul complet din 2018, fanii genului vor putea să arunce o nouă privire asupra confruntării lui Hacker cu SHODAN la Citadel.

Vampyr

Vampyr vrea să lege Dontnod Entertainment de lupta cu terțe persoane din Remember Me, cu opțiuni de dialog care inflențează convorbirea cu Life Is Strange. Complementarea acestor caracteristici este un accent puternic pe explorarea cercetării, datorită căreia Vampyr devine o poveste detectivă interesantă, cu multe surprize. În locul unui cyberpunk parizian sau liceu în nord-vestul Pacificului, Vampyr este stabilit în Londra post-victoriană locuită de vampiri.

Este o lume în care printre vampiri trăiesc calm, sau în mod normal, supraviețuitori ai gripei spaniole, dar cu toate acestea există un conflict între aceste comunități. Acest lucru este evident în exemplul protagonistului, Jonathan Reid, un medic care s-a transformat recent într-un vampir. Dontnod își înfrânge lupta personală pentru a nu provoca rău altora din cauza regulii sale de sânge. Este important de luat în considerare faptul că această cale pacifistă limitează serios dezvoltarea abilităților lui Reid.

Far Cry 5

Terenul Far Cry5 se află între terenurile agricole extinse și pădurile dense ale unei regiuni fictive cunoscute sub numele de Hope County, Montana, SUA. Acest loc este pregătit să profite la maxim de lumea deschisă a Far Cry și jocul în curs de dezvoltare. Far Cry 5 anunță de asemenea continuarea tradiției seriei cu participarea unor antagoniști de neuitat. Ca lider al cultului doom cunoscut sub numele de Eden’s Gate, Joseph Seed arată la fel ca Pagan Min și este la fel de fanatic ca Vaas.

Ceea ce face ca Far Cry 5 să fie foarte promițător este modul în care adoptă elemente preferate, precum Far Cry 4 și compania de animale Far Cry Primal. Cu bogăția de vehicule și arme, precum și animale incontrolabile, puteți să vă întoarceți împotriva inamicilor dvs., astfel încât nu ar trebui să simțiți un deficit de moduri creative în a învinge Poarta Edenului.

Code vein

În timp ce From Software este tăcut în legătură cu continuarea Dark Souls III sau Bloodborne, editura Dark Souls, Bandai Namco Entertainment, este așteptată să lanseze Code Vein în 2018, un RPG de acțiune care este puternic inspirat de jocul exigent și explicit de la Software. La fel de important este și faptul că Code Vein este creat ca urmare a diviziei studiourilor Bandai Namco responsabile pentru seria God Eater. La fel ca Dark Souls, God Eater este o serie RPG care include lupte la distanță și corp la corp, așa că pentru fani este extrem de interesant să urmărești dezvoltarea acestui studio în această direcție.

PS4
fot.pixabay.com

Code Vein are loc într-o viziune post-apocaliptică a viitorului apropiat, după ce vârfuri misterioase au străpuns crusta pământului. Civilizația umană este în ruină, iar singurii supraviețuitori sunt așa-numiții Revenants – vampiri înzestrați cu puteri supraumane și concentrați într-o comunitate cunoscută sub numele de Vein. Membrii săi au abandonat umanitatea și majoritatea amintirilor pentru a supraviețui într-o realitate nouă și crudă. Cu toate acestea, nu își acceptă soarta și încearcă să descopere secretele lumii căzute. De asemenea, trebuie să-și păstreze riscul de sânge, altfel se pot transforma în creaturi monstruoase, agresive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here