ps4
fot.pixabay.com

Cuprins:

1 Jocurile pe consolă sunt o sursă populară de divertisment pentru copii. Aceste dispozitive devin adesea cadouri pentru aniversări sau alte sărbători. Totuși, cumpărarea unei singure console nu este suficientă. Pentru a-l putea folosi pe deplin, este necesar să cumpărați jocuri. Acestea reprezintă distracția principală. Posibilitățile în acest sens sunt numeroase. Există jocuri pentru diferite generații de console pe piață, inclusiv Play Station 4. Mai mult, aceste jocuri diferă prin complot, scenariu și gen. Informații importante sunt și faptul că jocurile individuale sunt dedicate diferitelor grupe de vârstă. Jocurile Play Station 4 sunt printre cele mai populare printre copiii de 12 ani. Acest tip de luptă virtuală este deja o poveste destul de elaborată, care nu este populară doar în rândul adolescenților, ci și a adulților. Vedeți clasamentul jocurilor PS4 și aflați ce titluri există în prezent.

2 Ce este Play Station 4?

3 Compatibilitatea consolei/jocurilor Play Station 4

4 Jocuri pe Play Station 4 – categoria de vârstă PEGI

5 Jocuri pe Play Station 4 pentru 12+ ani – ce gen ar trebui să alegeți?

6 Cele mai bune jocuri pe Play Station 4 pentru 12+ ani

 

Jocurile pe consolă sunt o sursă populară de divertisment pentru copii. Aceste dispozitive devin adesea cadouri pentru aniversări sau alte sărbători. Totuși, cumpărarea unei singure console nu este suficientă. Pentru a-l putea folosi pe deplin, este necesar să cumpărați jocuri. Acestea reprezintă distracția principală. Posibilitățile în acest sens sunt numeroase. Există jocuri pentru diferite generații de console pe piață, inclusiv Play Station 4. Mai mult, aceste jocuri diferă prin complot, scenariu și gen. Informații importante sunt și faptul că jocurile individuale sunt dedicate diferitelor grupe de vârstă. Jocurile Play Station 4 sunt printre cele mai populare printre copiii de 12 ani. Acest tip de luptă virtuală este deja o poveste destul de elaborată, care nu este populară doar în rândul adolescenților, ci și a adulților. Vedeți clasamentul jocurilor PS4 și aflați ce titluri există în prezent.

ps4
fot.pixabay.com

Ce este Play Station 4?

Play Station 4 este o consolă de jocuri video a consolei de generația a opta. Este produs de Sony din noiembrie 2013. În prezent, este cea mai recentă versiune a echipamentelor de jocuri video ale producătorului. Construcția sa s-a bazat pe arhitectura x86-64. Dispozitivul a fost echipat cu 8 GB memorie GDDR5, procesor cu 8 nuclee și cip pe 64 de biți bazat pe micro-arhitectura Jaguar de către AMD cu 1,6 GHz în ceea ce privește nucleul. Pe lângă faptul că consola vă permite să jucați jocuri virtuale, vă oferă și posibilitatea de a înregistra filme și de a vă bucura din nou de emoțiile trăite. Avantajele sale includ, de asemenea, asistența pentru sistemul de joc de la distanță.

 

Compatibilitatea consolei/jocurilor Play Station 4

Datorită faptului că PS 4 este cea mai recentă versiune a consolei Sony, mulți jucători se întreabă dacă va fi posibil să ruleze jocuri mai vechi pe ele. Trebuie subliniat faptul că producătorii de console au abandonat compatibilitatea cu jocurile vechi. Acest lucru nu înseamnă însă că titlurile de joc mai vechi nu pot fi rulate pe el. Fanii jocurilor iconice pot face acest lucru prin lansarea serviciului de jocuri cloud pe platforma PlayStation Now. Totuși, ar trebui să ne amintim că elementele de pe platforma mai veche, adică rețeaua Play Station nu vor fi transferate la cea nouă. Jocurile virtuale vor fi disponibile în formă digitală.

 

Jocuri pe Play Station 4 categoria de vârstă PEGI

Jocurile de pe Play Station sunt producții clasificate în clasamentul PEGI de vârstă. Este un sistem de jocuri care se aplică în toată Europa și le atribuie clasei de vârstă corespunzătoare. Sistemul distinge 5 niveluri de joc pe Play Station 4 de vârsta de 3, 7, 12, 16 și 18 ani. Acesta vă va permite să verificați cu ușurință dacă jocul este potrivit pentru jucător și nu conține nimic dăunător pentru el. Acest lucru este deosebit de important în jocurile de pe Play Station 4 pentru 12+ ani, care sunt destinate în mare măsură copiilor și adolescenților. În cazul lor, ar trebui să fim atenți la complot, care conține prea multă violență, în special limbajul specific și sângeros, vulgar, comportament discriminatoriu și / sau sexual și referirile la stimulanți. Modul de clasificare PEGI solicită de asemenea, verificarea complotului și sarcinilor solicitate de joc și analizează dacă acestea nu vor fi dificile pentru jucători. Nivelul acordat jocului este întotdeauna trecut pe ambalaj. Epoca de la care puteți reda o producție dată este înscrisă în pătratul colorat sau alb-negru. Chiar lângă acesta, puteți găsi și alte caracteristici cheie ale jocului, cum ar fi dacă jocul poate fi jucat online sau ce comportament nedorit apare în scenariu. Astfel de marcaje sunt deosebit de importante pentru părinți sau bunici, care nu au multe cunoștințe despre jocurile virtuale și doresc să le ofere un cadou tinerilor fani ai jocurilor de consolă.

Ei trebuie să-și amintească că jocurile de pe PS 4 pentru 12+ ani sunt cele care pot conține violență de natură reală îndreptată împotriva unor figuri umane fictive sau a unor personaje reale animale. Conform ratingului PEGI, violența împotriva persoanelor recunoscute și reale este inacceptabilă. În această categorie de vârstă există și producții în care există nuditate literală și limbaj vulgar. Cu toate acestea, aceste elemente nu se pot referi explicit și indiscutabil la comportament sexual. În clasamentul jocurilor de pe Play Station 4 pentru 12+ ani, puteți găsi, de asemenea, multe propuneri bazate pe frică și pe elemente de groază. Informații despre exact ce evenimente de acest tip vor avea loc în complotul unui anumit joc se vor afla pe ambalaj.

Vă rugăm să rețineți că varietatea de jocuri PS 4 este foarte extins pentru copiii de 12+ ani. Găsim aici atât jocuri pentru tineri, cât și pentru adulți. Prin urmare, ar trebui să le alegeți după preferințele dumeavoastră. Alegerile tale, pot fi ghidate de opiniile și recenziile utilizatorilor efectivi, precum și de clasamentul jocurilor pe Play Station 4 pentru 12+ ani, care a fost creat pe baza acestora.

 

Jocuri pe Play Station 4 pentru 12+ ani – ce gen ar trebui să alegeți?

În categoria jocurilor de pe Play Station 4 pentru 12+ ani, putem întâlni toate genurile de joc disponibile pe piață. Majoritatea producțiilor nu mai sunt inspirate de povești din desene animate, basme sau animații. Există un complot elaborat, cu o poveste principală și laterală. Datorită acestui fapt, jucătorii virtuali se distrează mult mai mult în timpul jocului virtual. În clasamentul jocurilor de pe Play Station 4 pentru 12+ ani întâlnim cel mai des jocuri precum:

-jocuri de aventură – sunt cel mai des alese; se bazează pe gestionarea unui erou care se presupune că îndeplinește o misiune impusă de poveste; în timpul implementării sale, el trebuie să îndeplinească misiuni secundare care să-l conducă la obiectivul său; sarcinile setate pentru jucător sunt adesea logice;

-jocuri de acțiune – în categoria jocurilor de pe Play Station 4 pentru 12+ ani și-au făcut pentru prima dată apariția lunetiștii, prin urmare, și jocurile bazate pe acțiune; cele mai importante abilități în acest joc sunt reflexele jucătorului;

-jocuri de strategie – în categoria pentru 12+ ani, de obicei sunt disponibile strategii simple, în care sarcina jucătorului este de a gestiona o unitate organizată, stat, etc .; în funcție de tipul jocului strategic, succesul se obține după obținerea unui avantaj economic sau militar; Jocurile strategice de consolă provin din aceste jocuri de masă și au multe varietăți și subspecii; în prezent cele mai populare elemente din clasamentul jocurilor PS 4 pentru 12+ ani sunt producțiile în care jocurile au loc în timp real; alternativa la ele sunt jocurile pe ture;

-jocuri sportive – acestea sunt jocuri care simulează jocul prin sport; Jocurile sportive individuale și de grup pot fi găsite pe piață; Jocurile care includ fotbalul sunt cele mai populare, dar există și un titlu binecunoscut și notat pozitiv în domeniul baschetului, hochei pe gheață sau golf; în jocurile sportive, jucătorul îl direcționează direct pe jucător sau întreaga echipă; sarcina sa este să conducă la dezvoltarea carierei sale și să obțină victorii în meciuri individuale;

-jocuri de simulare – vă permit să jucați un joc bazat pe simularea diferitelor aspecte ale vieții de zi cu zi; în acest gen vom găsi atât simulatoare de zbor și mașină, cât și simulatoare de viață de zi cu zi; acest tip de jocuri pune în primul rând în evidență realismul și reprezentarea exactă a realității în lumea virtuală.

Genul jocurilor pe consolă pe care le alegeți pentru categoria 12+ ani trebuie să depindă de preferințele individuale ale jucătorului. După cum vedeți, posibilitățile sunt destul de variate. Mai mult, pe lângă clasicele genului din clasamentul jocurilor de pe Play Station 4 pentru 12+ ani, puteți găsi și producții care combină genurile individuale. Exemple de acest gen sunt jocurile de aventură și de acțiune care sunt extrem de populare. Atunci când alegeți un joc pentru consolă pentru un adolescent, merită să fiți atenți nu numai la genul și adaptarea producției la vârsta sa, dar și la alte câteva caracteristici importante ale complotului. Specialiștii în acest sens sugerează că trecerea întregului joc ar trebui să dureze cel puțin câteva zeci de ore. Sarcina care apare în timpul jocului nu poate fi prea ușoară și plictisitoare pentru jucător. Atractivitatea jocului de pe Play Station 4 timp pentru 12+ ani este crescută și de multiplayer și de capacitatea de a juca online. Datorită acestui fapt, jocul capătă o nouă dimensiune, iar jocurile virtuale pot fi jucate aproape nelimitat. Când cumpărați un joc pentru o consolă pentru un adolescent, ar trebui să acordați atenție și dacă are cel puțin o cantitate minimă de elemente educaționale. Acestea pot fi concentrate pe dobândirea de noi cunoștințe și abilități sau construirea de atitudini dezirabile social. Combinând știința și divertismentul, adolescenții absorb informația mai rapid și mai binevoitor.

ps4
fot.pixabay.com

Cele mai bune jocuri pe Play Station 4 pentru 12+ ani

A clasifica cele mai bune jocuri din toate miile de pe piață nu este ușor. Este și mai greu să alegi titlul care să îl mulțumească pe adolescentul tău, fără aluzie. Din fericire, clasamentul Play Station 4 pentru 12+ ani vine în ajutor. Este o listă cu cele mai populare titluri care au fost cumpărate cel mai recent. Important este că aceste producții se bucură de feedback pozitiv din partea jucătorilor reali. Un astfel de indiciu vă va ajuta cu siguranță în cumpărarea jocului potrivit de care se va bucura orice adolescent. În clasamentul jocurilor PS4 timp pentru 12+ ani, vom găsi atât versiuni noi, cât și titluri iconice. În funcție de jocul pe care îl achiziționați, prețurile variază. De regulă, pentru un joc bun pe Play Station 4 pentru 12+ ani, trebuie să plătiți de la 80 la 200 zloți. Acestea sunt prețurile producțiilor originale, care pe lângă jocul în sine conțin adesea completări sau accesorii atașate de producător. Cumpărând producția inițială, puteți fi, de asemenea, sigur că va rula fără niciun fel de problemă pentru a avea o consolă. În acest sens, rețineți că Play Station 4 nu este compatibilă cu jocurile vechi, ceea ce înseamnă că unele dintre versiunile mai vechi ale jocurilor pot să nu funcționeze pe el sau să nu funcționeze fără probleme atunci când sunt activate. Printre cei mai cunoscuți producători de jocuri de pe Play Station 4 se numără mărci precum Ubisoft, Activision, Electronic Arts și Microsoft. Este exact propunerea de jocuri din clasament care s-au aflat în vârful clasamentului jocului Play Station 4 timp pentru 12+ ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here