distractie
fot.pixabay.com

Skateboard-ul electric este un vehicul electric cu patru roticele. Până de curând, complet necunoscut, astăzi câștigă din ce în ce mai multă popularitate. Mulți oameni îl tratează ca o alternativă mai interesantă și mai convenabilă decât un skateboard tradițional. Și nu este de mirare. Utilizarea unui skateboard motorizat este relativ rapidă și convenabilă. Acest gadget vă permite să vă deplasați liber în oraș și, dacă este bine ales, chiar și pe terenuri neuniforme. Așa cum vedeți, setarea unui skateboard electric depinde de ce model cumpărați. Dacă sunteți interesat de ce modele obțin primele locuri în clasamentul skateboard-urilor electronice și ce parametri să luați în considerare atunci când cumpărați acest gadget, asigurați-vă că citiți articolul nostru.

skateboard pentru copii
fot.pixabay.com

Cuprins

1 Skateboard-uri electrice recomandate

1.1 Cel mai bun skateboard electric de până la 800 PLN

1.2 Cel mai bun skateboard electric de până la 900 PLN

1.3 Cel mai bun skateboard electric de până la 1000 PLN

1.4 Cel mai bun skateboard electric de până la 1.500 PLN

1.5 Cel mai bun skateboard electric de până la 2.000 PLN

2 Cum funcționează și ce este un skateboard electric?

3 Skateboard electric – este sigur?

4 Skateboard electric – merită cumpărat?

5 Unde să cumperi un skateboard electric?

6 Pentru cine este destinat un skateboard electronic?

7 Cei mai importanți parametri ai skateboard-urilor electrice

 

Skateboard-uri electrice recomandate

Cel mai bun skateboard electric de până la 800 PLN

Manta Smart Balance Board VIPER MSB001 6.5 ″

 

Cel mai bun skateboard electric de până la 900 PLN

Roți Skymaster 6.5 ″ Dual

 

 

Cel mai bun skateboard electric de până la 1000 PLN

Quer Quer Cruiser 6.5 ″

Cel mai bun skateboard electric de până la 1.500 PLN

Kawasaki KX-PRO6,5A 6,5 ″

 

Cel mai bun skateboard electric până la 2.000 PLN

Roată de putere Q9 Sport 8.26 ″

 

Cum funcționează și ce este un skateboard electric?

Un skateboard electric este un vehicul care este controlat de echilibrul corpului. La început, multe persoane pot avea mari probleme în a menține echilibrul în timpul mersului, precum și la urcarea și coborârea de pe skateboard. Prin urmare, înainte de a merge cu skateboard-ul pe un drum lung,  merită să practici mersul la început.

Skateboardul electric este controlat într-un mod foarte intuitiv. Dacă doriți să mergeți înainte, trebuie să vă aplecați înainte, dacă doriți să conduceți înapoi, trebuie să vă aplecați înapoi. Realizarea mișcărilor de oprire specifice vă va permite, de asemenea, să faceți o rotație de până la 360 de grade. Există, de asemenea, modele pe piață care vă permit să controlați folosind o telecomandă sau un smartphone. Cu toate acestea, așa cum arată clasamentul skateboard-urilor electrice, astfel de soluții ale utilizatorilor sunt considerate mai puțin convenabile decât stresul în folosirea propriului corp.

Condusul pe un skateboard necesită efort, precum și condiții fizice foarte bune. Aproape oricine poate folosi gadgetul. Merită să ne amintim, însă, că nu funcționează întotdeauna. Skateboard-ul este cel mai eficient pe suprafețe plane, unde nu veți găsi denivelări și dealuri. Faptul că puteți parcurge un anumit număr de kilometri individual pentru un model dat nu vă încurajează să mergeți în călătorii lungi.

 

 

Skateboard electric – este sigur?

Înainte de a cumpăra un skateboard electric, mulți oameni se întreabă cât de sigur este acest echipament. În acest sens, este dificil să găsiți un răspuns fiabil. Ca orice echipament electronic și vehicul care este utilizat necorespunzător, poate duce la un accident. Cel mai adesea, accidentele sfârșesc cu vânătăi, dar pot apărea și fracturi sau răni mai avansate. În acest sens, condusul electronic nu este diferit de alte echipamente sportive. Trebuie menționat, totuși, că, dacă gadgetul este folosit corect, este destul de dificil să te implici într-un accident. Mersul pe un skateboard electric nu este dificil și doar ușor diferit de cel de pe o placă clasică.

 

 

Skateboard electric – merită cumpărat?

Nu se poate nega faptul că skateboardul electronic este un gadget ieftin. Prețurile sale sunt în jur de câteva sute de zloți. Mai mult, cu interesul crescând pentru acest echipament, pe piață apar dispozitive mai noi și mai performante, cu funcționalități suplimentare. În magazinele specializate puteți găsi, de exemplu, skateboard-uri electronice echipate cu un scaun, cu conexiune bluetooth sau controlate prin intermediul unei aplicații. Alegerea largă pe care producătorii o oferă clientului face ca decizia despre cel mai bun model să nu fie ușoară. Înainte de a cumpăra, este necesar să se analizeze ofertele individuale și să se observe cel mai important parametru al skateboard-urilor electrice.

 

 

De unde să cumpărați un skateboard electric?

Pentru un skateboard electric, puteți merge la un magazin de sport sau unul cu echipamente electronice. Cu toate acestea, prețurile plăcilor unor producători de top, precum skymaster, pot descuraja mulți clienți. Costul ridicat al achiziționării unui skateboard, care depășește chiar și 1000 PLN , ar trebui să fie luat în considerare mai ales atunci când visezi un model high-end cu posibilități ridicate. Oamenii care doresc doar să încerce o plimbare cu acest vehicul electronic, la început pot decide să cumpere skateboard-uri mai ne-originale. De asemenea, puteți decide dacă doriți să cumpărați un skateboard electronic după o plimbare pe un dispozitiv segway. Funcționează ca skateboard-ul descris. Dacă vă place condusul, puteți investi cu ușurință într-o placă electronică.

 

 

 

Pentru cine este destinat un skateboard electronic?

Un skateboard electronic este un gadget pe care îl pot folosi atât copiii, cât și adulții. Nu întotdeauna poate fi folosit doar pentru distracție și divertisment. Din ce în ce mai mult pe străzile marilor orașe se întâlnesc oameni care tratează skateboard-ul electronic ca o alternativă a vehiculului la bicicletă, scuter sau placă clasică. Cu toate acestea, trebuie menționat că activitățile pentru care poate fi utilizat acest vehicul depind de modelul pe care îl alegeți. Nu există niciunul universal care să îndeplinească toate criteriile și așteptările. Recent, s-a vorbit din ce în ce mai mult despre diviziunea skateboar-urilor electronice. În cadrul acesteia se află cele concepute pentru mersul pe teren și dedicate utilizatorilor avansați, vehicule pentru copii, skateboard-uri electronice cu mâner care asigură condusul ușor și cu scaun. Așadar, există multe posibilități, trebuie doar să îl alegeți pe cel care vi se potrivește.

 

 

Cei mai importanți parametri ai skateboard-urilor electrice

Revizuirea skateboard-urilor electrice ar trebui să înceapă prin compararea puterii motorului a modelelor individuale. Amintiți-vă că fiecare skateboard are propriul său drive, care este motorul. Cele mai ieftine modele, care costă până la 1.500 PLN, sunt de obicei alimentate de motoare cu o putere foarte mică. Aceasta înseamnă că, în timp ce conduceți, nu veți putea prinde viteză sau accelera semnificativ. Modelele high-end sunt echipate cu motoare care vă permit să conduceți până la 60 de kilometri pe oră. Cu toate acestea, pentru ca acest lucru să fie posibil, skateboard-ul trebuie să fie echipat cu o unitate de cel puțin 2000 de wați. Dacă doriți să cumpărați un astfel de model, ar trebui să țineți cont de cheltuielile de câteva mii de dolari. Skateboar-urile electrice cu motoare cu putere mare nu sunt recomandate celor mai mici. Cu cât este mai rapidă viteza maximă, cu atât este mai mare riscul unui accident sau al unei căderei dureroase. Un skateboard electric pentru copii ar trebui să fie mai lent și solid construit.

Skateboard-urile electronice nu sunt doar gadgeturi pentru copii. Adulții se pot distra la fel de bine. Cu toate acestea, dacă doriți să cumpărați un skateboard electric pentru un adult, trebuie să verificați greutatea maximă a acestuia. Acest parametru este dat în specificația tehnică a dispozitivului. Cea mai bună soluție este să alegeți un model care vă permite să adăugați ceva greutate. Datorită acestui lucru, puteți călători cu ușurință cu un rucsac sau cu o geantă de cumpărături.

În timp ce sarcina maximă este relevantă doar pentru skateboard-uri pentru adulți, următorul parametru se aplică tuturor utilizatorilor de gadgeturi. Înainte de a cumpăra echipamente, este necesar să vă faceți o idee despre cum să o conduceți. Datorită faptului că încercarea dispozitivului din magazin poate fi dificilă, opiniile utilizatorilor efectivi, precum și listele și clasamentele de skateboard-uri electrice vor fi de mare ajutor în această privință. Cu toate acestea, trebuie amintit că, în cazul modelelor ieftine, stilul de conducere se va asemăna cu cel cunoscut din skateboar-urile tradiționale cu role. Skateboard-urile electronice bune, care costă câteva sute de zloți, oferă mult mai mult confort și comoditate. Modalitatea de conducere seamănă cu aceste skateboard-uri tradiționale și nu este prea diferită de acestea. O persoană de rând nu va putea nici măcar să spună dacă skateboard-ul este electric sau clasic.

street
fot.pixabay.com

Un parametru important al skateboard-urilor electrice îl reprezintă și dimensiunea și tipul roților utilizate în el. Ele contribuie în mare parte la confortul la volan. Roțile sunt, de asemenea, responsabile de suprafața pe care puteți patina. Modelele de bază pentru skateboard sunt echipate cu roți joase, care vă permit să mergeți doar pe suprafețe plane și uniforme. Acest lucru poate însemna că va fi dificil să vă deplasați prin oraș. Plăcile electronice off-road sunt cele de clasa superioară. Acestea sunt echipate cu o suspensie ridicată și o rulare înaltă și agresivă. Modelele off-road permit conducerea pe poteci forestiere sau alte vârfuri.

 

Dacă intenționați să folosiți skateboard-ul nu numai în scopuri de divertisment, ci trebuie să fie și unul dintre modalitățile de transport, este bine să luați în considerare greutatea atunci când îl cumpărați. Deplasându-vă în oraș cu un skateboard electronic, de exemplu, mergând la servici sau cumpărături, s-ar putea dovedi că în unele locuri, echipamentul va trebui să fie mutat din cauza calității scăzute a suprafeței. În acest caz, modelele ușoare și aerodinamice funcționează cel mai bine.

În continuare, viitorul proprietar al skateboard-ului electric ar trebui să acorde atenție timpului de încărcare și capacității bateriei. În funcție de cât de mari sunt, depinde  cât va dura călătoria. Desigur, cea mai bună opțiune este să alegeți bateria cea mai performantă, apoi skateboarding-ul poate dura până la câteva ore. În cazul modelelor cu buget redus pentru escapadele îndepărtate, nu puteți conta. De obicei, gama de astfel de plăci electronice organice este de până la 10 kilometri. De asemenea, trebuie să se încarce bateriile. Este optim dacă se încarcă destul de eficient și vă permite să pregătiți rapid skateboard-ul pentru utilizare. Totuși, aici există aceeași relație ca și în cazul parametrilor descriși mai sus – cu cât capacitatea bateriei este mai mare și timpul de încărcare mai rapid, cu atât este mai mare prețul unui skateboard electric.

Atunci când alegeți un skateboard electronic, trebuie acordată o atenție deosebită calității performanței sale. Acest lucru este important mai ales dacă gadgetul este cumpărat pentru un copil. Mai presus de toate, un skateboard electric pentru copii ar trebui să fie sigur și stabil. Este bun atunci când este confecționat din materiale solide de calitate. Pentru a le verifica, trebuie să examinați cu atenție roțile echipamentului și afișajul. Este bine să comparați calitatea skateboard-ului cu prețul și să luați în considerare dacă acești doi parametri corespund unul cu celălalt.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here