jocuri
fot.pixabay.com

Cuprins

1 Dorința de a surprinde momentele sportive și de a le împărtăși cu un public larg a făcut ca camerele sport să devină din ce în ce mai populare. Aceste tipuri de echipamente vă permit să imortalizați performanțele sportive extreme efectuate în timpul mersului pe un snowboard, schi sau cu bicicletă. Camerele sport sunt dispozitive cu o rezistență și performanță peste medie, care nu se tem de condiții extreme și dificile. Trebuie menționat, totuși, că prețul unui astfel de echipament nu este, de asemenea, mediu. Foarte des, sunt mult mai scumpe decât camerele digitale tradiționale, mai puțin rezistente. Prin urmare, cumpărarea unei camere sport ar trebui să fie bine gândită și, de asemenea, să vă gândiți pe ce model să pariați. Vezi cum să alegi dispozitivul potrivit și află mai multe despre clasamentul camerelor sportive.

2 Ce este o cameră sport?

3 Carcasa camerei sportive

4 Montarea camerei sportive

5 Rezoluția camerei sport

6 Ușuritatea înregistrării

7 Obiectivul camerei de acțiune

8 Ușurință și confort de utilizare

9 Funcții suplimentare ale camerei de sport

10 Cum să alegi o cameră sportivă bună?

 

Dorința de a surprinde momentele sportive și de a le împărtăși cu un public larg a făcut ca camerele sport să devină din ce în ce mai populare. Aceste tipuri de echipamente vă permit să imortalizați performanțele sportive extreme efectuate în timpul mersului pe un snowboard, schi sau cu bicicletă. Camerele sport sunt dispozitive cu o rezistență și performanță peste medie, care nu se tem de condiții extreme și dificile. Trebuie menționat, totuși, că prețul unui astfel de echipament nu este, de asemenea, mediu. Foarte des, sunt mult mai scumpe decât camerele digitale tradiționale, mai puțin rezistente. Prin urmare, cumpărarea unei camere sport ar trebui să fie bine gândită și, de asemenea, să vă gândiți pe ce model să pariați. Vezi cum să alegi dispozitivul potrivit și află mai multe despre clasamentul camerelor sportive.

 

 

camera
fot.pixabay.com

 

Ce este o cameră sport?

Camera sport numită și cameră de acțiune este un dispozitiv mic care vă permite să înregistrați chiar și cele mai extreme experiențe. Ușurința utilizării și dimensiunile reduse înseamnă că avem posibilitatea de a o instala în locurile în care o cameră obișnuită sau o cameră digitală nu are nicio șansă să funcționeze. Camerele sportive din zilele noastre oferă o calitate a imaginii foarte bună. Capacitățile lor sunt folosite nu numai de sportivii profesioniști, ci și de persoanele cu sporturi profesionale care nu au prea multe în comun. Camerele de acțiune se folosesc, printre altele pentru înregistrări ale companiilor din vacanțe sau pentru documentarea progresului pregătirii.

În secolul XXI, alegerea camerelor de acțiune este foarte mare. Nu mai este limitată la camerele GoPro cunoscute. De asemenea, include și alte tipuri de camere sport care au caracteristici unice dificil de găsit în alte echipamente fotografice și video. Acestea vă permit să înregistrați fotografii neobișnuite, care din nou privite în confortul casei dvs. vă permit să retrăiți momentele trecute și să simțiți emoțiile care le însoțesc. Cu toate acestea, pentru a vă putea bucura de oportunitățile oferite de o cameră sportivă, este necesar să alegeți modelul adecvat și să acordați atenție mai multor parametri importanți. Cel mai bun și mai popular dispozitiv se găsește în clasamentul camerei sport de mai sus.

 

 

Carcasa camerei sportive

Primul element la care trebuie să acordați atenție atunci când alegeți o cameră sportivă este carcasa echipamentelor. Majoritatea dispozitivelor disponibile pe piață au carcase impermeabile care permit filmarea sub apă chiar și la adâncimi mari. Datorită acestei camere de acțiune puteți înregistra vizualizări nu numai de la snorkeling, dar și scufundări în mare adâncime. Pentru ca carcasa camerei sport să fie rezistentă la apă, merită să aveți grijă, chiar dacă nu este destinată să fie utilizată pentru filmarea recifelor colorate, săriturilor în apă sau caiac, deoarece această funcționalitate vă permite să protejați echipamentul împotriva ploilor sau a picăturilor de apă. Cu toate acestea, dacă camera de acțiune va fi folosită pentru a capta pene de sporturi nautice, este necesar să determinați la ce adâncime vă puteți cufunda cu ea. Camerele sport bune vă permit să vă scufundați până la 100 de metri.

Cu toate acestea, trebuie amintit că impermeabilitatea nu este totul. Carcasa camerei trebuie să fie, de asemenea, durabilă și rezistentă la șocuri. Acestea sunt inevitabile pentru practicarea oricărui sport, fie pe sol, în aer sau pe / sub apă.

De asemenea, merită să verificați dacă funcționarea camerei va fi convenabilă și confortabilă. Camerele de bună calitate pentru sportivi ar trebui să aibă acces facil la opțiunile și butoanele de bază, indiferent de locul în care este amplasat echipamentul și dacă este acționat cu mănuși groase de schi sau cu mâinile goale.

 

 

 

Montarea camerei  sport

Atunci când alegeți o cameră de acțiune, nu puteți ignora sportul pe care îl practicați. Producătorii oferă echipamente pentru sporturi nautice, alpinism, sporturi de iarnă, etc. Modele individuale de camere pentru sportivi diferă în primul rând prin metoda de atașament. În clasamentul camerelor sport putem găsi modele montate pe cască, dedicate bicicliștilor sau schiorilor, precum și dispozitive care permit montarea pe rucsac sau caroserie. Puteți găsi din ce în ce mai multe echipamente care să includă suporturi suplimentare pentru a atașa camera la cadru, cască sau rucsacul bicicletei. Seturi de montare extinse sunt disponibile chiar și pe camerele sport cu costuri reduse.

 

 

Rezoluția camerei sportive

Atunci când cumpărăm o cameră sport, dorim, de asemenea, ca imaginea pe care o înregistrează să fie de bună calitate. Prin urmare, este necesar să privim separarea dispozitivului. Dacă nu vă așteptați prea mult de la aparatul foto și doriți să faceți o achiziție cu buget redus, puteți paria pe un dispozitiv de rezoluție SD. Filmele înregistrate pot fi postate pe Internet ca înregistrări de amatori. În cazul în care cerințele pentru o cameră sport sunt mai mari, este necesar să achiziționați un model cu rezoluție Full H. Prețul unei astfel de camere sport va fi mai mare, dar va asigura o calitate înaltă a imaginii, cu mult mai multe detalii. Pentru cei care doresc să înregistreze materiale video profesionale pentru camerele de acțiune, există dispozitive care oferă rezoluție 4K. Este cel mai mare disponibil pe piață. Cu toate acestea, trebuie să vă amintiți că pentru a putea vizualiza materialele înregistrate mai târziu, trebuie să aveți un monitor sau un televizor care acceptă această tehnologie. Informații importante sunt și faptul că companiile de înaltă calitate ocupă mult spațiu pe cardul de memorie. Prin urmare, atunci când decideți să cumpărați o cameră sport 4K, merită să verificați cât de capabilă este cartela de memorie.

 

 

Ușuritatea înregistrării

De regulă, camera sport ar trebui să înregistreze în mișcare. Aceasta înseamnă că fluiditatea filmărilor ar trebui să fie foarte mare. Numărul de cadre filmate pe secundă este responsabil pentru aceasta. Sportivii care doresc să înregistreze exploatările lor ar trebui să se gândească la aparatul foto nu numai că oferă o rezoluție înaltă, ci și o fluiditate ridicată a filmului. Este deosebit de important atunci când filmați sporturi dinamice, cum ar fi schiul sau ciclismul. În clasamentul camerelor sport, cele mai populare sunt modelele care înregistrează cel puțin 60 de cadre pe secundă.

 

aparat
fot.pixabay.com

 

Obiectiv pentru camera de acțiune

Fiecare cameră sport este echipată cu un obiectiv. Atunci când căutați un echipament bun pentru filmarea fețelor sportive, cel mai bine este să vă concentrați pe cel echipat cu un obiectiv hexagonal. Proprietățile sale vă vor permite să filmați fotografii largi, peisaje și întregul mediu în același timp. Acest lucru vă va împiedica să pierdeți detalii importante și fundalul. Cu toate acestea, trebuie amintit că o cameră sport cu un obiectiv hexagonal înregistrează din așa-numitele efect fisheye. Nu orice sportiv este mulțumit de acest efect. Cu toate acestea, lentile mai specializate sunt deja recomandate persoanelor care au experiență în înregistrarea materialelor de film. Funcționarea lor necesită încadrare și căutarea de fotografii interesante, lucru foarte dificil atunci când se practică sport dinamic și rapid. În clasamentul camerelor de acțiune, puteți găsi, de asemenea, dispozitive care permit înregistrarea din diferite unghiuri. Astfel de camere vă permit să rotiți obiectivul și să setați unghiul de filmare astfel încât să orientați corect imaginea, în timp ce montați camera oriunde.

 

 

Ușurință și confort de utilizare

Camerele sport sunt dispozitive care sunt utilizate mai ales în situații extreme și nu întotdeauna ușoare. Trebuie să acționați rapid pentru a surprinde o lovitură bună. Așadar, nu există timp pentru setările lungi de lentile sau pentru căutarea funcțiilor adecvate. Dacă doriți să cumpărați o cameră sport bună, ar trebui să verificați dacă aceasta este ușor și simplu de utilizat. Confortul utilizării ar trebui sporit de asemenea elemente, precum butoane bine conturate plasate la locul potrivit, greutate ușoară și dimensiuni ergonomice, precum și un ecran LCD. Acestea din urmă pot fi găsite în camerele de luat vederi pentru sportivii de nivel superior. Ecranul vă permite să previzualizați filmul înregistrat, precum și configurarea rapidă și ușoară a opțiunilor și setărilor individuale.

 

 

Funcții suplimentare ale camerei  sportive

Persoanele care caută echipamente de bună calitate ar trebui să le caute pe cele cu opțiuni suplimentare încorporate în clasamentul camerelor sportive. Aparatul de fotografiat este cea mai populară opțiune suplimentară. Îl puteți găsi în camerele de acțiune bună. Un astfel de echipament permite nu numai realizarea de filme, ci și fotografii. Este demn de remarcat, însă, că numai dispozitive de înaltă calitate și, prin urmare, destul de costisitoare, vă permit să faceți fotografii de bună calitate. Pentru a face acest lucru este necesar să dotați camera cu o matrice bună.

GPS-ul este, de asemenea, o opțiune populară. Camerele sport cu GPS sunt adesea alese de schiori, bicicliști sau motocicliști. Această funcționalitate vă permite să marcați un traseu parcurs. După cum arată clasamentul camerei de acțiune, modelele cu WiFi sunt de asemenea populare, care vă permit să conectați dispozitivul cu echipamente mobile și să transferați rapid filme sau fotografii înregistrate la ele.

În camerele de sport bune puteți găsi și opțiunea de a înregistra filme în buclă. Este util pentru înregistrarea turelor individuale efectuate cu mașina sau motocicleta.

Pe lângă funcționalități suplimentare, producătorii echipează camere sport și accesorii peste standard. Pentru dispozitivele în care nu sunt incluse în set, aceste accesorii pot fi achiziționate separat, crescând astfel confortul utilizării camerei sport. Accesoriile cel mai des achiziționate pentru camerele de acțiune includ o telecomandă care permite comunicarea fără fir cu echipamentul, suporturi suplimentare, adică mânere care vă permit să atașați camera în diverse locuri și o carcasă impermeabilă care protejează suplimentar echipamentul de inundații.

 

 

Cum să alegi o cameră sport bună?

Multe camere de sport sunt disponibile astăzi pe piață. Acest lucru înseamnă că fiecare sportiv amator de filmare ar trebui să găsească ceva pentru el însuși. Oamenii care caută echipamente de bună calitate la un preț atractiv pot urma indicii ale clasamentului de mai sus a camerelor de sport. Aceasta prezintă o listă cu cele mai cumpărate și cele mai bine cotate camere de acțiune. Prețurile atractive ale modelelor indicate sunt combinate cu parametri tehnici buni și aspect estetic. Achiziționarea unei astfel de camere web va fi cu siguranță o investiție bună atât pentru un sportiv profesionist, cât și pentru un amator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here