masuratoare
fot.pixabay.com

 

Monitoarele de ritm cardiac sunt dispozitive care vă permit să vă măsurați pulsul acasă. Spre deosebire de aparențe, acestea sunt utile nu numai pentru vârstnici și bolnavi, ci și pentru cei care depun efortul fizic. Acest dispozitiv vă permite să vă monitorizați ritmul cardiac în timpul alergării sau al ciclismului și, astfel, să monitorizați dacă activitatea dvs. are un efect negativ asupra corpului vostru. Alegerea unui monitor de ritm cardiac nu este ușoară. Există numeroase dispozitive pe piață, fiecare dintre ele făcând reclamă ca fiind cele mai bune. Cu toate acestea, dacă doriți cu adevărat să cumpărați o calitate bună, este necesar să analizați parametrii individuali ai monitoarelor. Atunci când faceți o alegere, puteți utiliza și clasamentul monitoarelor de frecvență cardiacă, care vă spune ce modele sunt apreciate de utilizatorii efectivi ai acestor tipuri de dispozitive.

 

 

Cuprins

1 Monitoare de frecvență cardiacă recomandate

1.1 Cel mai bun monitor de frecvență cardiacă până la 100 PLN

1.2 Cel mai bun monitor de frecvență cardiacă până la 150 PLN

1.3 Cel mai bun monitor de frecvență cardiacă până la 200 PLN

1.4 Cel mai bun monitor de frecvență cardiacă până la 250 PLN

1.5 Cel mai bun monitor de frecvență cardiacă până la 300 PLN

1.6 Cel mai bun monitor de frecvență cardiacă până la 400 PLN

1.7 Cel mai bun monitor de frecvență cardiacă până la 500 PLN

1.8 Cel mai bun monitor de frecvență cardiacă până la 600 PLN

1.9 Cel mai bun monitor de frecvență cardiacă până la 700 PLN

1.10 Cel mai bun monitor de frecvență cardiacă până la 800 PLN

1.11 Cel mai bun monitor de frecvență cardiacă până la 900 PLN

1.12 Cel mai bun monitor de frecvență cardiacă până la 1.000 PLN

 

2 Pentru ce servește monitorul ritmului cardiac?

3 Cum să alegi un monitor de ritm cardiac bun?

4 Tipuri de monitoare ale frecvenței cardiace

5 Măsurarea ritmului cardiac într-un monitor de frecvență cardiacă

6 Codificarea semnalului de monitorizare a frecvenței cardiace

7 Funcționalități suplimentare ale monitorului ritmului cardiac

8 Cât costă un monitor de ritm cardiac bun? Clasarea monitoarelor de frecvență cardiacă.

 

 

 

Monitoare de frecvență cardiacă recomandate

Cel mai bun monitor de frecvență cardiacă până la 100 PLN

ART AOSBO

Cel mai bun monitor de ritm cardiac până la 150 PLN

Manta SWT9303

 

Cel mai bun monitor de frecvență cardiacă până la 200 PLN

Forever SB-310 (negru)

 

Cel mai bun monitor de frecvență cardiacă până la 250 PLN

Acme ACT202 tracker de activități HR

 

 

Cel mai bun monitor de frecvență cardiacă până la 300 PLN

Beurer PM 45

 

 

Cel mai bun monitor de frecvență cardiacă până la 400 PLN

TomTom Fitness Touch Cardio

 

 

Cel mai bun monitor de frecvență cardiacă până la 500 PLN

TomTom Fitness Touch

 

Cel mai bun monitor de frecvență cardiacă până la 600 PLN

Fitbit Charge 2 L (turcoaz-argintiu)

Cel mai bun monitor de frecvență cardiacă până la 700 PLN

Mio MiVia Run 350

 

Cel mai bun monitor de frecvență cardiacă până la 800 PLN

 Fitbit Charge 2                

Cel mai bun monitor de frecvență cardiacă până la 900 PLN

Garmin Vivosport

 

Cel mai bun monitor de frecvență cardiacă până la 1.000 PLN

Smartband Samsung Gear Fit2 Pro

 

masuratoare
fot.pixabay.com

Pentru ce servește monitorul ritmului cardiac?

Un monitor de frecvență cardiacă este un dispozitiv care vă permite să vă măsurați ritmul cardiac, adică îngustarea ritmică a arterelor, care depinde de activitatea inimii. Pulsul este un indicator al intensității acțiunilor care se efectuează și vă permite să vă controlați efortul. Acest lucru este necesar pentru o activitate foarte ridicată. Acest lucru se datorează faptului că un corp supraîncărcat dezvoltă o proteină periculoasă pentru el. Prin urmare, orice persoană care este serioasă cu privire la antrenament ar trebui să se echipeze cu un monitor de ritm cardiac și să monitorizeze constant ritmul cardiac maxim în timpul exercițiului fizic. Acest lucru vă va ajuta să rămâneți sănătos și să vă atingeți obiectivele mai repede, datorită arderii optime de grăsimi și obținerii unei performanțe adecvate.

 

 

Cum să alegi un monitor de ritm cardiac bun?

Există multe monitoare de frecvență cardiacă pe piață. Dispozitivul care vă permite să vă măsurați ritmul cardiac se mai numește și monitor al frecvenței cardiace sau monitor al pulsului. Dispozitivul, cel mai bine este să-l alegeți în funcție de trebuințele dumneavoastră. Când cumpărați, luați în considerare nivelul de sofisticare și tipul de pregătire. De asemenea, este bine să vă gândiți la bugetul pe care doriți să îl cheltuiți pe monitorul ritmului cardiac, deoarece prețurile pieței variază. Modelele de bază ale mărcilor mai puțin cunoscute pot fi cumpărate pentru peste zeci de zloți. Dacă sunteți în căutarea unui monitor de ritm cardiac bun pentru un atlet, trebuie să țineți cont de cheltuielile mai mari.

 

 

Tipuri de monitoare ale frecvenței cardiace

Cumpărarea unui monitor de frecvență cardiacă ar trebui să înceapă cu dispozitivile pe care pariați. Există mai multe tipuri. Producătorii oferă:

 • monitoare clasice ale frecvenței cardiace – acestea sunt dispozitive care constau dintr-un senzor care este un emițător ce se pune pe piept și un ceas care se pune la încheietura mâinii; ofera masuratori foarte precise; pe lângă măsurarea ritmului cardiac, acestea au de obicei o serie de funcții suplimentare care sunt utile sportivilor profesioniști; cel mai adesea în monitoarele clasice ale frecvenței cardiace puteți găsi: calorii arse, calendar, cronometru, ceas, afișaj retroiluminat și carcasă impermeabilă; monitoarele clasice ale frecvenței cardiace, deși precise, nu sunt cele mai confortabile echipamente; este necesar să le montați pe piept, ceea ce reprezintă un mare inconvenient pentru sportivii de duminică; de obicei, sunt aleși de sportivi profesioniști care doresc să-și măsoare cu exactitate ritmul cardiac în timpul antrenamentului;
 • monitoare de frecvență cardiacă dintr-o bucată – acestea sunt dispozitive care constau doar dintr-un ceas purtat la încheietura mâinii, deget sau gât; în unele modele puteți găsi un senzor suplimentar care este pus pe degete; rezultatele măsurătorilor efectuate de dispozitiv sunt date numai după apăsarea butonului corespunzător; monitoarele de frecvență cardiacă dintr-o bucată nu sunt dispozitive foarte sofisticate, iar măsurarea frecvenței cardiace în ele nu este la fel de precisă ca în cele echipate cu senzori puși pe piept; cu toate acestea, se bucură de un interes considerabil în clasamentul monitoarelor de frecvență cardiacă; interesul rezultă din prețul scăzut al camerelor și utilizarea lor simplă; este perfect pentru persoanele care fac sport ocazional sau în scopuri de sănătate și nu le pasă de măsurarea constantă și precisă a frecvenței cardiace;
 • monitoare de frecvență cardiacă cu un contor de biciclete – acestea sunt dispozitive specializate concepute pentru bicicliști; un dispozitiv găzduiește atât un mecanism care vă permite să vă măsurați pulsul, cât și un contor de biciclete; dispozitivul este format dintr-un senzor wireless plasat pe rama bicicletei, o curea aplicată pe piept și un monitor de ritm cardiac care este montat pe furculia roții; echipamentul vă permite să vă măsurați viteza, să numărați numărul de kilometri parcurși, să vă controlați ritmul cardiac și să vă măsurați pulsul; acest dispozitiv este folosit de bicicliști.

 

 

 

Măsurarea ritmului cardiac într-un monitor de ritm cardiac

Măsurarea pulsului este funcționalitatea de bază a fiecărui monitor de ritm cardiac. Măsurarea se bazează în primul rând pe calcularea HRmax individuală a fiecărei persoane. Valoarea sa este o bază pe baza căreia puteți determina intervalele de antrenament și apoi  să vă controlați efortul și să ardeți grăsimea eficient. HRma este calculat conform formulei 220 minus vârsta persoanei care exercită. Pe un monitor de frecvență cardiacă de bună calitate, valoarea HRmax poate fi introdusă în sistem, iar după depășirea pragului stabilit, dispozitivul vă va anunța că este necesar să opriți antrenamentul sau să reduceți activitatea fizică. De asemenea, merită să verificați dacă modelul selectat vă permite să introduceți frecvența cardiacă inferioară și superioară pe care doriți să o mențineți în timpul exercițiului. Trecerea fiecăreia dintre aceste granițe ar trebui să fie un anunț cu un semnal sonor. Modelele care nu au astfel de funcționalități vor fi doar gadgeturi inutile. De menționat este faptul că, în unele modele, pe lângă semnalele sonore, cel vizual este introdus suplimentar. Luminile se aprind la bătăile inimii și se schimbă dacă se depășește înălțimea pulsului.

 

tensiune
fot.pixabay.com

Codificarea semnalului de monitorizare a frecvenței cardiace

Când căutați un monitor de ritm cardiac bun, asigurați-vă că semnalul dispozitivului este codat. Acest lucru afectează calitatea măsurătorilor. Datorită semnalului codat, monitorul nu va reacționa la dispozitivele eclectice din apropiere care ar putea perturba funcționarea acesteia. În căutarea de modele cu această funcționalitate, merită să analizați clasamentul monitoarelor de ritm cardiac.

 

 

Funcționalități suplimentare ale monitorului ritmului cardiac

Monitoarele de ritm cardiac de astăzi sunt dispozitive care nu numai că măsoară pulsul, dar au și multe opțiuni suplimentare. De obicei pot fi găsite în echipamente ieftine. Funcțiile de bază și cele standard ale monitorului ritmului cardiac includ:

 • ceas – vă permite să tratați banda de pe încheietura mâinii ca un ceas clasic; datorită acestui fapt, dispozitivul achiziționat poate fi utilizat nu numai în timpul antrenamentului, ci și după finalizarea acestuia;
 • cronometru – vă permite să vă controlați antrenamentul; aceasta este o opțiune utilă atât pentru monitoarele de ritm cardiac profesionale, cât și pentru amatori; În prezent, cronometrul are aproape toate dispozitivele încorporate pe piață;
 • afișaj retroiluminat – vă permite să citiți măsurători chiar și în timpul exercițiilor efectuate după întuneric, de exemplu în timp sau seara; monitoarele de frecvență cardiacă cu un ecran retroiluminat sunt deja standard, deci nu le cumpărați fără această opțiune;
 • indicator de consum al bateriei – monitoarele de frecvență cardiacă sunt dispozitive cu baterie, cel mai adesea cele cu litiu; aceste baterii sunt extrem de durabile, dar acest lucru nu înseamnă că nu se termină niciodată; cu utilizare standard (aproximativ jumătate de oră pe zi), acestea ar trebui să fie suficiente pentru câteva luni; Cu toate acestea, pentru a controla dacă bateriile monitorului de frecvență cardiacă scad, este bine să alegeți un model cu indicator de uzură;
 • calorii arse – în monitoarele moderne ale frecvenței cardiace veți găsi, de asemenea, opțiunea de a număra caloriile arse; această funcționalitate este utilă în primul rând pentru cei care fac eforturi pentru a scăpa de kilogramele inutile; Cu toate acestea, trebuie amintit că caloriile arse pe monitorul ritmului cardiac sunt doar orientative, iar măsurătorile nu sunt printre cele mai precise;
 • cantitatea de grăsime arsă – această funcționalitate se va regăsi și în monitoarele de ritm cardiac de bună calitate; cantitatea de grăsime arsă este administrată în grame și este utilă pentru persoanele care doresc să piardă kilogramele inutile în timpul exercițiului fizic; ca și contorul de calorii menționat mai sus, și acesta nu este cel mai reprezentativ, iar măsurătorile sale sunt doar orientative;
 • rezumatul antrenamentului – această opțiune va fi utilă oricui care ia antrenamentele în serios și dorește să își controleze efortul; monitoarele avansate ale frecvenței cardiace vă permit să comparați rezultatele la câteva zile sau săptămâni;
 • sincronizarea cu un computer – monitoarele moderne ale frecvenței cardiace sunt dispozitive care pot fi conectate la un computer; întârzierea în dobândirea funcției constă în a vă permite să vă controlați pregătirea; folosind software special, puteți salva și gestiona fișiere pe monitorul de ritm cardiac; camera se conectează la computer cu un cablu;
 • limba de serviciu – majoritatea monitoarelor de frecvență cardiacă nu au un meniu în poloneză, ci doar în engleză; dacă doriți să operați camera eficient, ar trebui să vă uitați în clasamentul monitoarelor de frecvență cardiacă, după cele care acceptă poloneza.

 

Monitoarele avansate ale frecvenței cardiace sunt echipate cu funcții peste standard. Dispozitivele incluse în ele sunt mai scumpe decât cele standard și cele clasice. Deși opțiunile încorporate în monitoare avansate ale frecvenței cardiace sunt tentante, ar trebui să vă gândiți cu atenție dacă vor fi necesare. Cel mai bine este să alegeți un monitor de ritm cardiac pentru sportul pe care îl faceți. Dacă există mai multe sporturi, puteți paria pe un monitor  universal. Vă permite să schimbați setările în funcție de sport.

 

 

 

Cât costă un monitor bun de frecvență cardiacă? Clasarea monitoarelor de frecvență cardiacă

Prețurile monitoarelor de frecvență cardiacă variază foarte mult. Cele mai ieftine modele de pe piață pot fi cumpărate pentru doar sub 100 PLN. Rețineți, totuși, că acestea sunt dispozitive de bază care vor funcționa doar pe încheieturile persoanelor care se antrenează ca parte a divertismentului și a amatorilor. Nu indică măsurători exacte. Persoanele care caută monitoare bune ale frecvenței cardiace ar trebui să se uite la dispozitive cu prețuri începând de la 200 PLN în sus. De asemenea, este important să știți că producătorii oferă și echipamente promoționale pentru sportivi profesioniști. Aceasta este o cheltuială de 2000 zloți. Așa cum puteți vedea, sunt multe de ales. Atunci când căutați un monitor de ritm cardiac bun, merită să verificați nu numai parametrii, dar și opiniile despre acesta. Acest lucru poate fi găsit în clasamentul monitoarelor de frecvență cardiacă, care indică o listă a modelelor cel mai des cumpărate la prețuri atractive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here