lichide
fot. pixabay.com

 

Când vom începe să vorbim despre ce este eliquidul, vom începe spunând că eliquidul este un fluid care se transformă în abur folosind un dispozitiv de țigară electronică. Acum vom atinge diferitele denumiri folosite pentru e-juice. Este adesea numit e-lichid, uneori cu conector, alteori eliquid. Consultați clasamentul eliquidelor și aflați cum să o alegeți pe cea mai bună pentru țigara electronică.

E-lichidul are multe nume, dar fiecare dintre aceste nume se referă la un lichid care este transformat în abur de către un dispozitiv de țigară electronică. Atomizorul de țigară electronică vine în contact cu fluidul eliptic și încâlzește fluidul eliptic până devine vapori. Apoi inhalați vaporii și expirați, la fel ca fumul de țigară.

Bateria este activată și o mică încărcare este trimisă atomizorului pentru a genera căldură. Bobina atomizatorului se încălzește până la o temperatură suficientă pentru a evapora fluidul eliptic. Dispozitivele electronice de țigară de bună calitate nu supraîncălzesc bobina sau e-lichidul, din cauza căruia vaporii produși nu conțin toxine. De fapt, Public Health England a declarat clar că vapingul, folosind ecig, este cu 95% mai sigur decât fumatul.

Vâscozitatea și grosimea e-lichidului vor varia în funcție de produs. Gustul ingredientelor împreună cu calitatea dispozitivului joacă un rol important în cantitatea de vapori produși. Atunci când oamenii încep să fumeze, ei preferă adesea să se elicideze, ceea ce are o puternică „lovitură la gât”. O lovitură la gât se referă la senzația pe care o simți atunci când respiri ceva. După ce oamenii inhalează o vreme, ei își doresc adesea mai mult abur. În astfel de cazuri, aleg un e-lichid mai gros, capabil să creeze nori de aburi mai mari.

tigara
fot.pixabay.coom

Este nicotină în e-lichid?

Răspunsul va fi laconic: unele conțin doar nicotină, iar altele nu conțin nicotină. Alegerea nivelului adecvat de nicotină este esențială dacă veți trece de la fumat la vaping. Cantitatea de nicotină din lichid va înlocui în esență cantitatea de nicotină pe care o utilizați în timpul fumatului.

De obicei, e-lichidele sunt oferite în 5 puncte diferite:

 • Niciunul – 0 mg nicotină
 • „Extra Light” – 6 mg nicotină
 • „Ușoară” – 12 mg nicotină
 • „Regulat” – 18 mg nicotină
 • „Ridicat” – 24 mg nicotină

Ce conține e-lichidul?

eLiquid folosește ingrediente de bază pentru a obține un gust lin. Această bază poate consta din PG (propilen glicol), VG (glicerină vegetativă) sau ambele. Majoritatea eLiquidelor noastre au amestecuri care conțin 70% PG / VG 30% până la 50% PG / VG 50%. PG și VG sunt combinate cu arome naturale sau artificiale, cum ar fi vanilia sau mărul, ceea ce creează o experiență gustativă unică și satisfăcătoare.

Ce este PG sau propilenglicol?

Propilenglicolul este utilizat ca purtător de aromă în produsele alimentare, ca ingredient colorant alimentar și ca adaos la diverse medicamente. Propilenglicolul nu este toxic. Propilenglicolul este un lichid organic fără miros și gust ușor dulce. GG este o substanță care este cu noi de mai bine de un secol și despre care știm multe.

Propilenglicolul a fost utilizat cu succes ca aditiv alimentar, medicamentos, cosmetic pentru o lungă perioadă de timp. Inhalatoarele de astm folosesc propilen glicol.

PG este recunoscut ca sigur. Acum uitați-vă la tubul de pastă de dinți. Probabil că veți vedea propilenglicol în ingrediente.

Timp de zeci de ani, propilenglicolul a fost folosit în spectacole și filme pentru a crea fum sau ceață de film. Oamenii respiră PG de zeci de ani.

Concluzia este că propilenglicolul poate avea un nume științific extrem de sonor, dar este cu adevărat o substanță ușoară. Face parte dintr-o familie numeroasă de substanțe pe care le cunoaștem sub formă de alcool. Nu vă faceți griji, nu este tipul de alcool care vă îmbată! PG poate fi produs în mod natural sau sintetic.

FDA a aprobat propilen glicolul ca aditiv alimentar, aditiv de droguri, aditivi cosmetici și așa mai departe.

Ce este VG sau glicerina vegetală?

Glicerina vegetativă este un lichid dulce, gros, pe bază de legume. Baza 100% VG este foarte densă și este greu de fumat. Glicerina vegetală este un carbohidrat non-toxic și un aditiv alimentar popular recunoscut de FDA drept așa-numit ‘GRAS’. GRAS înseamnă, în general, recunoscut ca sigur. GRAS este un standard recunoscut de toate organismele de reglementare. Glicerina vegetală este un aditiv alimentar foarte popular, care este utilizat și în medicamente și produse cosmetice. VG este un lichid mai gros decât PG. O lovitură la gât nu este la fel de puternică ca ceea ce obții de la PG, dar primești mai mult abur. PG este elixirul la alegere pentru subohmele cele mai în voga. De obicei, eliquidul ridicat de VG va avea încă un procent mic de PG, deoarece propilenglicolul este mai bun pentru aromatizare.

Aici se joacă VG pentru a răspunde la întrebare – ce este e-juice. Dar VG este utilizat mult mai mult decât ejuice. Amintiți-vă că am spus că este un aditiv alimentar, bine, îl veți găsi într-un procent imens de produse coapte, deoarece păstrează bine umiditatea. Veți găsi VG-ul în produse cosmetice, mâncare pentru animale de companie și creme de mâini de toate formele și dimensiunile.

Ați folosit deja VG la un moment dat în viață și probabil ați folosit la un moment dat în ziua de azi. Este o substanță zilnică, comună, care face deja parte din viața noastră de zi cu zi. Datorită tehnologiei e-țigărilor, VG poate fi folosit acum pentru a crea o opțiune mai puțin dăunătoare pentru fumători.

VG-PG raport

Raportul de VG PG în eliquid afectează cantitatea de vapori și senzațiile gustative. Raportul 50/50 este unul mediu, care oferă o senzație gustativă plăcută, gust deosebit și mult abur. Nu se poate spune că o atitudine este mai bună decât alta și se reduce cu adevărat la preferințele personale.

Cele mai multe companii de calitate înaltă vă permit să alegeți propriul raport VG PG, motiv pentru care suntem din nou sensibilizați să le cumpărăm de la un furnizor de renume. Avem nevoie de VG și PG de calitate farmaceutică. Este important să cumpărați produse mixte profesionale care conțin doar ingrediente de înaltă calitate.

Arome de lichide pentru e-țigări

Fiecare amator de aburi care respiră din e-țigări va găsi compoziții de arome în zeci de configurații: de la lichide de căpșuni, mentol, ananas la lichide cu aromă de jeleu, gumă-balon sau cafea.

Practic, se remarcă:

 • Arome de tutun
 • Arome de desert
 • Arome de fructe
 • Arome cremoase
 • Arome de mentol
 • Arome dulci
 • Arome alimentare

De asemenea, sunt populare concentratele ELiquid, care pot fi ușor compuse singur. Concentratele ELiquid sunt destinate amestecării cu amestecul de bază VG și PG, turnând o aromă specifică în amestec. Datorită acestui fapt, reglăm noi înșine amestecul eLiquid, creându-i aroma puternică sau slabă.

Arome vaporoase eLiquid și țigări obișnuite

Vapingul are substanțe chimice mult mai puțin dăunătoare decât fumatul.

Țigările tradiționale conțin aproximativ 5000 de substanțe chimice diferite. Potrivit Departamentului Sănătății și Asistenței SUA , cel puțin 30 dintre aceștia sunt direct cancerigeni. Studiile au arătat, de asemenea, că filtrele de țigară pot conține fibre mici de sticlă.

Dacă îl comparați cu vapingul, aceste tipuri de fumat sunt la doi poli! Propionina glicol și glicerina vegetală sunt principalele componente ale unei țigări electronice, iar resturile concentrate de aromă și nicotină sunt restul. Se știe că primele două sunt sigure pentru a mânca, iar nicotina în sine nu este mai rea decât cafeaua – este, evident, mai dependentă, dar nu mai dăunătoare.

tigari
fot.pixabay.com

Scările, când vine vorba de aburi, încep în concentrate aromate. Unele dintre ele sunt cunoscute a fi iritante pentru tractul respirator.

Fumul de țigară miroase îngrozitor și lasă un miros de lungă durată pe haine, degete și în respirație ore întregi, chiar și zile. Comparați acest lucru cu elemente nelocuite care nu au miros sau au o aromă plăcută de fructe, mentă sau dulciuri, etc. Mai mult, imediat ce încetați fumatul, mirosul dispare.

Lichide pentru țigări electronice – rezumat

 • E-LIQUID sau LIQUID VAPE este un fluid folosit în evaporatoare și în țigările electronice personale care formează vapori. De obicei conține nicotină, dar poate fi produsă fără nicotină, în funcție de preferințele personale.
 • Evaporatorul încălzește lichidul electronic la un nivel cuprins între 200 și 400 de grade Celsius, ceea ce îl transformă în abur, apoi este inhalat de utilizator
 • E-LIQUID sau LIQUID VAPE este un amestec de apă, aromă alimentară, alegerea nivelului de nicotină sau a nivelului de nicotină zero, precum și propilenglicol (PG) sau glicerină vegetală (VG).
 • Arome de calitate alimentară: Acesta este același tip de aromă folosit în alimente. Este sigur de mâncat și de multe ori foarte gustos.
 • Propilenglicolul este o substanță folosită în multe arome care ajută la distribuirea uniformă a gustului și calității alimentelor în întregul lichid. PG este utilizat în extracte de vanilie, coloranți alimentari și diferite tipuri de medicamente.
 • Glicerina vegetală este un lichid pe bază de legume care este gros și dulce.
 • VG și PG constituie aproximativ 90% din conținutul de e-lichid, în timp ce nicotina și aditivii alimentari constituie restul de 10%.

Dacă mai aveți îndoieli cu privire la alegerea unui lichid pentru țigara dvs., folosiți clasamentul nostru. Veți găsi cele mai cumpărate și cele mai bine cotate produse la prețuri atractive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here