filme erotice
fot. pixabay.com

Excită și aprinde – aceasta este secretul jocului sexual. Din păcate, nu tuturor cuplurilor le iese. Pe măsură ce relația durează, poate deveni plictisitoare și neatractivă. Dacă simți că acțiunile ei sau ale lui nu te aprind, este timpul să încerci idei pentru crearea unei varietăți de jocuri erotice. Noul în dormitor, te va face dornic și gata să te joci din nou. Vezi cum să ai grijă de atmosfera fierbinte din dormitor.

Începuturile unei relații sunt asociate cu excitare sexuală ridicată și cu un apetit aproape inepuizabil pentru sex. Cei care se iubesc aproape că nu părăsesc deloc dormitorul, dar în timp atmosfera se poate răci. Acest lucru se datorează scăderii feromonilor, endorfinelor și a altor substanțe chimice responsabile de excitare. Asta înseamnă că viața sexuală intră într-o fază de stabilizare, iar dormitorul nu este la fel de fierbinte, interesant și intens cum a fost la început. Cu toate acestea, acest lucru poate fi remediat. Există multe idei pentru a varia în jocuri erotice. Atunci când le alegi, este bine să fii ghidat de propriile gusturi și nevoi. Este de amintit faptul că în dormitor, partenerii ar trebui, în primul rând, să se simtă iubiți și în siguranță.

 

Idei pentru diversificarea jocurilor erotice: romantism, romantism, romantism

Se pare că atmosfera romantică din dormitor este ceva banal, dar poate face minuni. Cuplurile cu experiență îndelungată uită de ea de multe ori, concentrându-se pe probleme banale. Romantismul dispare în fața cumpărăturilor, a temelor pentru copiilor sau a facturilor. Între timp, atmosfera romantică este ideea de bază cea mai eficientă pentru a diversifica jocul sexual. Vrând să re-aprinzi sentimentele, merită să re-creezi un moment romantic în dormitor! Cum? Ai grijă să ai un cearșaf de satin, lumânări, petale de trandafir, lenjerie sexy, vin roșu. Vei vedea că sexul într-un astfel de mediu este mult mai bun și mai sensual, decât pe o grămadă de rufe de spălat sau jucării pentru copii.

sex
fot. pixabay.com

Idei pentru diversificarea jocurilor erotice: sărută și nu întreba ce să faci mai departe!

Săruturile sunt baza jocului erotic, dar nu merită să te limitezi la cele de pe buze. Ideea diversificării jocului erotic este reprezentată de sărut, lingere, mușcătură. O modalitate interesantă de a cunoaște toate locurile erotice ale unui partener, este crearea unei hărți individuale, de exemplu, folosind rujul. Să nu uităm de conversația de modă veche. Cunoașterea așteptărilor partenerului tău te va ajuta să diversifici aspectul inițial.

 

Idei pentru diversificarea jocurilor erotice: prin stomac direct în inimă

Mâncarea și sexul sunt perfect combinate, de aceea jocurile de dragoste ar trebui să fie precedate de o cină gustoasă. O puteți mânca în aura romantică a sălii de mese, în restaurant sau în dormitor. Pregătirea cinei pentru diversificare, ar trebui să constea în afrodiziace. Nu pot lipsi fructele, ciocolata, frișca, mierea – toate aceste produse sunt cel mai bine consumate … de pe corpul partenerului. Nu uitați să nu vă faceți griji pentru mizeria sau petele de pe așternut în timpul jocului.

 

Idei pentru diversificarea jocurilor erotice: ca în salonul SPA

Masajul este o introducere perfectă în jocurile erotice. Este interesant și relaxant. Masajul nu trebuie limitat doar la gât și umeri, cel mai bine este un masaj complet al corpului. Pentru ca acesta să fie un succes în cadrul jocului erotic, merită să folosești un ulei aromat de masaj, având grijă de muzica relaxantă, lumânări și bețe de tămâie. Există multe instrucțiuni pe internet cu privire la modul de efectuare a masajului erotic – este bine, de asemenea, să te bazezi pe propria intuiție, până la urmă, știm cel mai bine cum îi place partenerului nostru să fie atins.

 

Idei pentru diversificarea jocurilor erotice: gadgete și costume

O idee de diversificare a jocului erotic, este de a folosi gadgeturile sexuale. Le poți cumpăra în magazine erotice sau online. În astfel de cazuri, vei obține atât pene subtile pentru a stimula corpul, cât și mai promiscuu. Ele vor ajuta la realizarea de noi experiențe sexuale.

O varietate de costume poate aprinde și un foc în dormitor. Există o mulțime de costume erotice. Pentru o noapte poți deveni o asistentă sexy, o polițistă sau o profesoară. Poți alege, de asemenea, o deghizare mai sofisticată, de exemplu, femeie pisică sau diavol. Ce rol joci depinde de fanteziile tale erotice. Pariază pe deghizări în dormitor, ai grijă nu numai de ținută, ci și de scenografie.

diversificare
fot. pixabay.com

Idei pentru diversificarea jocurilor erotice: vorbește-mi încă

Simțurile iubiților aprind nu numai gesturile, ci și cuvintele. Cuvinte șoptite de dragoste sau, dimpotrivă, prostioarele, ne pot face roșii de aprindere. Mai mult, conversația din dormitor creează, de asemenea, încredere, un sentiment de apropiere și intimitate. Dacă dorești să condimentezi jocul sexual cu cuvinte, așează-te în fața partenerului tău și spuneți-i ce îți place la el atât vizual, cât și mental – lasă-l  pe partenerul tău să te răsplătească la fel.

 

Idei pentru diversificarea jocurilor erotice: filme erotice

Filmele semnate cu semnul XXX sunt o altă idee interesantă pentru a diversifica jocul erotic. Multitudinea filmelor erotice face că fiecare cuplu va găsi ceva pentru ei înșiși. Poți paria pe erotismul delicat și subtil sau pe poziții mai proeminente.

Există o mulțime de moduri de a introduce idei noi în dormitor. Este important să nu-ți fie frică să experimentezi și să vorbești despre aceste experimente. Trebuie să reții, că nu toate soiurile te vor atrage. Totuși, nu te poți odihni pe lauri, pentru că dacă în dormitor va fi frig și indiferență, acest lucru nu servește unei relații.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here