Imi vând vacanța
fot.pixabay.com

Există din ce în ce mai multe reclame pe internet care oferă vacanțe de revânzare. Pe site-urile rețelelor sociale s-au format chiar și grupuri speciale care reunesc persoanele care doresc să-și revândă vacanțele și cele care sunt interesate să cumpere vacanțe la mâna a doua. Ofertele de vânzare a vacanțelor apar și pe formularele legate de turism. Cum sunt aceste sugestii și oare merită să le folosiți?

Îmi vând vacanța … așa încep mai multe reclame și postări pe grupuri și postări legate de călătorie. Despre ce e vorba? Aceste anunțuri vizează vânzarea de vacanțe și excursii achiziționate de la agențiile de turism. Revânzarea concediilor se datorează diverselor motive. De obicei, persoana care le-a cumpărat inițial nu mai poate merge, de exemplu din motive familiale sau profesionale și dacă nu doresc să piardă bani, vor să vândă vacanță.

Îmi vând vacanța- este asta o ocazie?

Citind reclamele legate de vânzarea vacanțelor, de multe ori mizăm pe faptul că această propunere va fi mai ieftină decât cele din agențiile de turism. Este într-adevăr cazul? Se dovedește că nu este întotdeauna. Foarte des, persoanele care revând vacanțe nu vor să iasă în pierdere, așa că vând vacanțe cumpărate la prețul plătit. Datorită faptului că de multe ori ofertele de „revânzare a vacanțelor” apar în ultima clipă (adică ca oferte de ultimă oră), prețurile lor la agențiile de turism sunt mult mai mici decât cele oferite pe piața vânzărilor. Deci, dacă doriți să profitați de o astfel de ofertă, ar trebui să verificați cu atenție dacă nu plătiți excesiv.

Imi vând vacanța
fot.pixabay.com

Îmi vând vacanță- care este prețul?

Analizând numeroasele forumuri, grupuri și site-uri web specializate în revânzarea vacanțelor, se poate observa că prețurile pentru aceste tipuri de vacanțe nu diferă prea mult de ceea ce oferă agențiile de turism. Pentru vacanțe în Europa timp de o săptămână trebuie să plătiți aproximativ 2000 PLN. Există foarte rar ca prețurile promoționale pot fi numite ca și o oportunitate. Trebuie să vânați astfel de oferte!

Îmi vând vacanța-pentru cine sunt aceste oferte?

Ofertele de revânzare a vacanțelor pot fi comparate cu ofertele de ultimă oră. Apar de obicei cu câteva zile sau chiar ore înainte de plecare. Aceasta înseamnă că acestea sunt cel mai adesea folosite de oameni care își pot permite flexibilitatea în timpul vacanței. Foarte des, persoanele cărora nu le pasă să meargă într-un loc anume vor revinde, de asemenea, oferta. Ei vânează chilipiruri și cumpără ceea ce este în prezent la cel mai bun preț. Trebuie menționat că, uneori, în seria care se ocupă de vacanțele second-hand, există sugestii pentru a cumpăra vacanțele cu mult timp în avans. Cu toate acestea, acest lucru se întâmplă foarte rar.

Îmi vând vacanța- la ce trebuie să fim atenți?

Atunci când căutați o vacanța care este revândută, ofertele ar trebui analizate în același mod ca și cele ale agențiilor de turism. Așadar, trebuie să verificați unde mergeți, care este standardul hotelului, tipul de mâncare, forma vacanței, cât și cu ce călătoriți / zburați. Toate acestea vor evita dezamăgirea. Merită să știți exact ce este inclus în prețul vacanței revândute. Înainte de a încheia o tranzacție, este mai bine să solicitați un link către oferta de vacanță, care prezintă oferta reală a agenției de turism. De asemenea, este bine să citiți contractul semnat de primul cumpărător cu operatorul turistic.

Îmi vând vacanța
fot.pixabay.com

Îmi vând vacanța- taxa de schimbare a datelor 

Un lucru foarte important la cumpărarea vacanțelor second-hand este taxa de schimbare a datelor. Majoritatea agențiilor de turism iau în considerare acest lucru. De obicei se ridică la câteva sute de zloți. Schimbarea datelor este necesară, deoarece, în cazul vacanțelor la mâna a doua, vacanța a fost cumpărată pentru alte persoane. Taxa pentru schimbarea datelor poate fi suportată de vânzător sau de cumpărător – este o problemă de preluare. Cu toate acestea, această problemă trebuie abordată mai întâi. Adesea, acoperirea taxei pentru schimbarea datelor înseamnă că prețul vacanței este mult mai mare decât ne așteptam.

Îmi vând vacanța- doar o vacanță?

Site-urile de revânzare a vacanțelor vă permit nu numai să cumpărați vacanțe, ci și să cumpărați bilete de avion sau pachete SPA sau cazare second-hand. În cazul biletelor de avion, aceeași regulă se aplică în cazul călătoriilor cu o agenție de turism, adică este necesară modificarea datelor personale ale călătorului. Aceste tipuri de site-uri web oferă și oferte pentru achiziționarea de diverse tipuri de vouchere sau vouchere promoționale pentru agențiile de turism.

Îmi vând vacanța
fot.pixabay.com

Îmi vând vacanța- este convenabil?

Pentru a cumpăra o vacanță de pe site-uri în care se revând vacanțe, se necesită multă încredere – cumpărați o vacanță de la o persoană privată, nu de la o agenție de turism sau un broker. Aceasta înseamnă că de multe ori o sumă considerabilă este plătită aproape cu ochii legați. Prin urmare, înainte de a face o astfel de achiziție, totul trebuie verificat cu atenție pentru a nu fi înșelat. O analiză amănunțită va face posibilă achiziționarea unei vacanțe mai ieftine (în unele cazuri).

Astăzi, există multe posibilități de a cumpăra o vacanță. Nu trebuie să cumpărați o vacanță de la agenția de turism. Multe persoane evită în special astfel de achiziții, asociindu-le cu costuri ridicate. Cu toate acestea, trebuie amintit că achiziția second-hand nu înseamnă că ceva va fi mai ieftin. Există persoane care revând vacanțe care doresc doar să câștige și să ofere călătorii la un preț mai mare decât cele disponibile de la operatorul turistic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here