îngrijire
fot. pixabay.com

Ochii mari sunt unul dintre cele mai dorite atribute ale frumuseții. Din păcate, nu toate doamnele au primit acest cadou de la natură. Din fericire, pot folosi mai multe trucuri care vor crea senzația de mărire a ochiului. Machiajul realizat corect permite fiecăreia dintre noi să avem o privire spectaculoasă. Vezi cum să-ți machiezi corect ochii.

Nu toți ne putem lăuda cu o privire de căprioară. Cu toate acestea, cu câteva trucuri simple de machiaj putem impresiona pe alții cu o privire spectaculoasă. Machiajul pentru mărirea ochilor îți permite să extragi ceea ce este cel mai adânc în ei, să-i mărești optic și să-i deschizi. Machiajul se bazează pe deschiderea și adăugarea de strălucire unui loc pe pleoapă și completarea machiajului cu nuanțe întunecate în negru sau maro.

 

Pregătirea pentru machiajul de mărire a ochilor

Fața trebuie să fie pregătită potrivit, pentru machiajul ochilor. Primul pas este realizarea unui peeling delicat, de exemplu, peelingul de zahăr sau enzimatic. După aceea, aplică un produs hidratant pe piele – așteaptă câteva minute, pentru ca acesta să se absoarbă și aplică o bază bună sub fond de ten. Următorul pas este să aplici fondul de ten sub formă de cremă sau pudră, care va ascunde orice imperfecțiune și va conferi feței un contur frumos. Dacă pe fața ta apar puncte negre sau imperfecțiuni, folosește un corector. Cu acesta poți acoperi, de asemenea, vânătăile de sub ochi. Cel mai bine este să folosești un corector lichid strălucitor. Trebuie amintit faptul că, corectorul și fondul de ten sunt aplicate și pe pleoape.

 

Machiaj de mărire a ochilor – pas cu pas

  • Aplică o nuanță bej pe întreaga pleoapă mobilă.
  • Vopsește o linie neagra sau maro închisa cu dermatograf sau creion, pe pleoapa superioara de-a lungul liniei genelor, dar nu din colțul interior propriu-zis, deoarece ar reduce ochiul.
  • Adaugă adâncime ochilor, adăugând o umbră întunecată puțin deasupra pleoapei mobile.
  • Întinde ușor creionul bej sub sprâncene și cu același creion pictează interiorul pleoapei inferioare (așa-numita linie de apă).
  • Nu uita de gene, sunt importante în machiajul pentru mărirea ochilor. Ține mine că nu este suficient să le vopsești cu rimel, de asemenea, este necesar să le ondulezi cu ondulatorul genelor – genele rulate deschid perfect ochiul.
  • În cele din urmă, ai grijă de sprâncene. Dacă sunt prea scurte, ochii vor părea mai mici decât sunt cu adevărat. Capătul sprâncenelor este marcat de o linie de la marginea nasului prin colțul exterior al ochiului spre templu. Când sprâncenele sunt prea scurte, trebuie să pictezi vârful lipsă cu o umbră sau un creion.
truc
fot. pixabay.com

Tricuri de machiaj care măresc ochiul

  • Dacă sprâncenele tale nu par perfecte, pictează-ți sprâncenele sau modelează-le cu tuș. Fixează doar sprâncenele întunecate și groase cu gel de sprâncene.
  • Aplică o cremă deschisă sau nuanță bej pe întreaga suprafață a pleoapei superioare.
  • Aplică o umbră strălucitoare și luminoasă în colțul ochiului pentru a-l deschide și a-i da strălucire. Întinde umbra pe suprafața pleoapei mobile.
  • Cu o umbră maro deschis, marchează sfârșitul pleoapei și ruperea acesteia. Amestecă umbra deasupra refracției ochiului.
  • Marchează pleoapa inferioară cu o umbră maro mai închisă – din arcul exterior aproximativ la jumătatea ochilor. De asemenea, adaugă o mică umbră pe pleoapa superioară până la rupere.
  • Aplică o nuanță deschisă foarte strălucitoare în colțul interior al ochiului din partea de jos. Dacă dorești să obții un efect mai de durată și mai spectaculos, aplică nuanța „umedă”.
  • Desenează o linie pe pleoapa superioară cu un dermatograf negru – pornește de la o linie îngustă din colțul interior al ochiului spre exterior, tot mai larg. În cele din urmă, creează un ochi de pisică delicat. Dacă nu ești familiarizat cu machiajul cu dermatograf, marchează mai întâi o linie cu un creion negru (nu trebuie să fie perfect), apoi acoperă-l cu un dermatograf.
  • Genele colorează-le cu un rimel proaspăt. Nu uita că rimelul pe care îl ai de câteva luni, este cu siguranță expirat și trebuie înlocuit. Un astfel de rimel nu numai că colectează germeni, dar nu mai creează efectul de dinainte.
  • Completează machiajul vopsindu-ți obrajii cu un roz delicat și subliniind buzele cu ruj roz sau roșu.

Ce cosmetice să folosești în machiajul de mărire a ochilor?

Dacă dorești ca machiajul tău de ochi să arate bine, pariază pe culorile potrivite ale produselor cosmetice. Make-Up artiștii recomandă utilizarea umbrelor ochilor în următoarele culori: nude, bej deschis, maro ciocolată, alb și alb iluminator. Dacă dorești să faci un machiaj pentru mărirea ochilor, ai nevoie și de un tuș ce alungește genele, produse cosmetice pentru sprâncene, creioane pentru ochi, iluminatoare pentru umbre, umbre tradiționale în culorile menționate mai sus. Poți accesa, de asemenea, genele artificiale. Machiajul ochilor va fi ajutat de instrumente precum un ondulator pentru ochi, perie de amestec (perie de dimensiuni medii, cu peri moi și groase), perie pentru aplicarea umbrelor (mici cu peri pervati), perie pentru trasarea liniilor pe pleoapa inferioară (mică, tare și cu părul scurt), pieptene pentru sprâncene, penseta de reglare a sprâncenelor.

Cosmeticele și instrumentele menționate mai sus vor facilita machiajul pentru ochi. Poți face acest tip de machiaj în fiecare zi sau la evenimente importante. Datorită lui vei arăta atractiv și vei încânta cu privirea ta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here