Protejarea unui domeniu întins

Oricine îşi desfăşoară activitatea pe un domeniu întins, ştie cât de grea poate fi controlarea şi protejarea acestuia. Fie că este un spaţiu comercial, fie că este un loc de producţie, ideea de a implementa module inteligente pentru Smart Home şi un sistem de monitorizare şi supraveghere pot reprezenta cele mai bune soluţii.

Reducerea costurilor

Întreţinerea unei proprietăţi mari înseamnă costuri şi pierderi. Pentru a se evita pierderile inutile, pe lângă păstrarea construcţiei, interiorului  şi a împrejurimilor în cea mai bună stare, se poate opta pentru modulele inteligente destinate pentru Smart Home. Aceste module oferă posibilitatea controlării de la distanţă a  aparaturii,  prin intermediul aplicaţiei eWeLink. Serverul care captează datele furnizate este Amazon AWS.  Astfel, actiuni simple care pot genera costuri suplimentare datorită turării sau forţării aparatelor, vor fi făcute de la distanţă, asigurând o funcţionare în parametri normali ai aparaturii. Poate  fi controlată de la distanţă  toată aparatura din interior, de la centralele termice, până la aparatele de aer condiţionat şi electrocasnice.

Utilitatea camerelor de supraveghere

Atunci când intenţionaţi să asiguraţi o suprafaţă extinsă, însă doriţi  să şi monitorizaţi anumite activităţi care se desfăşoară în spaţiul respectiv, montarea camerelor de supraveghere vă va fi de un real ajutor. Indiferent de activitatea desfăşurată, în general, domeniile mari deţin un spaţiu închis, o clădire, hangare, grajduri sau sere,  şi mult spaţiu deschis, curte, câmpuri, grădini,  drumuri de acces, porţi sau uşi. Pentru un astfel de perimetru, se va opta pentru camerele de supraveghere atât pentru exterior, cât şi pentru interior.  Acestea vor fi procurate în funcţie de necesităţile spaţiului. Camerele de supraveghere au o rezoluţie HD  care variază de la 1, 5K şi 2K, până la 4K.  Acestea pot fi dotate cu lentile fixe sau  varifocale, prezintă vizibilitatea nocturnă pe distanţe între 20 şi 80 de metri, pot filma pe o distanţă foarte lungă şi sunt fabricate din materiale adaptate condiţiilor de expunere. O cameră de exterior se va comporta foarte bine condiţiilor extreme atmosferice şi umidităţii.

Sistemele de monitorizare video

Camerele de supraveghere captează imagini pe care le pot stoca într-o memorie mai mare sau mai mică. De asemenea, în momentul in care camerele  trimit datele captate către un server, acestea pot fi vizualizate în timp real pe un monitor sau pe ecranul telefonului mobil. În cazul lipsei serverului, se poate opta pentru un DVR Stand-Alone, transmisia realizându-se printr-un cablu UTP, cablu coaxial, wireless sau cu fibră optică, în funcţie  de bugetul alocat montării sistemului de monitorizare. Sistemele de monitorizare puse la dispoziţie pe https://www.cameresupraveghereieftine.ro deţin o paletă foarte extinsă de opţiuni, astfel că fiecare client îşi poate găsi varianta potrivită nevoilor şi bugetului alocat. Camerele de supraveghere montate şi conectate în sistem, vor transmite informaţiile necesare în vederea îndeplinirii funcţiilor alese. Cu un astfel de sistem veţi putea controla în timp real anumite sectoare, veţi putea stoca timpi lungi de filmare, la care veţi avea acces oricând, însă vă veţi putea garanta şi siguranţa spaţiului prin alegerea funcţiilor de detectare a posibilelor contexte nefavorabile, precum accesul prin zone nepermise, forţarea intrărilor sau pătrunderea prin efracţie şi vandalismul. Senzorii camerelor de supraveghere vor transmite semnale de alarmă către unitatea stabilită,  prin intermediul aplicaţiilor.  Montând un sistem de supraveghere prevăzut cu camere de supraveghere rezistente şi foart eperformante,  vă  veţi asigura de calitatea activităţii întreprinse pe domeniul respectiv, dar veţi evita şi incidentele nedorite, spargerile şi pierderile.

Unde sunt recomandate sistemele de supraveghere video

Sistemul de supraveghere se pretează oricărui spaţiu şi oricăror condiţii. Dacă aveţi o afacere care se desfăşoară pe un domeniu întins, spaţiat dificil şi greu de controlat, un sistem de supraveghere video va fi ideal în monitorizarea întregii suprafeţe. Imaginile captate de camere vor fi trimise serverului care le va proiecta atât pe monitoare special destinate, cât şi pe telefonul mobil prevăzut cu o conexiune la internet.  Prin sistemul de supraveghere se asigură şi protecţia suprafeţelor, activând sistemul de alarmă. Sistemul de supraveghere video vă oferă şi posibilitatea stocării imaginilor pentru o perioadă lungă de timp, astfel că în respectivele filmări pot fi găsite date şi informaţii legate de activitatea desfăşurată într-o anumită perioadă sau alte informaţii legate de anumite contexte de interes punctual.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here