jocuri
fot.pixabay.com

Cuprins

1 Fiecare deținător al computer-ului a încercat un joc pe el cel puțin o dată. Unii se limitează la cele virtuale, disponibile on-line, altele decid să cumpere producții iconice sau de ultimă oră oferite de soft-uri precum Electronic Arts sau Microsoft. Acestea din urmă au o problemă reală. Există un număr nenumărat de jocuri pe PC, ceea ce face alegerea dificilă. Puteți alege între diferite tipuri și genuri. Întrebarea frecventă, ce joc de calculator să alegem, are milioane de răspunsuri și fiecare jucător are o opinie diferită asupra acestui subiect. Mai mult, răspunsurile la această întrebare sunt date în mii de forumuri online poloneze și străine. Este imposibil de analizat aceste afirmații. Prin urmare, dacă sunteți în căutarea unei producții dovedite care se bucură de feedback bun din partea jucătorilor, merită să ajungeți la clasamentul jocurilor pe PC.

2 Ce este un joc pe calculator?

3 Divizia jocurilor pe calculator

4 Clasamentul jocurilor pe PC: jocuri arcade

5 Clasamentul jocurilor pe PC: jocuri de aventură

6 Clasamentul jocurilor pe PC: jocuri de rol

7 Clasamentul jocurilor pe PC: jocuri de simulare

8 Clasamentul jocurilor pe PC: jocuri sportive

9 Clasamentul jocurilor pe PC: jocuri logice

10 Clasamentul jocurilor pe PC: jocuri de strategie

11 Clasamentul jocurilor pe PC: jocuri educative

12 Jocuri și echipamente pentru calculator

13 Cât costă un joc pe calculator?

14 Cum să alegi un joc de calculator? Clasarea jocurilor pentru computer.

 

Fiecare deținător al computer-ului a încercat un joc pe el cel puțin o dată. Unii se limitează la cele virtuale, disponibile on-line, altele decid să cumpere producții iconice sau de ultimă oră oferite de soft-uri precum Electronic Arts sau Microsoft. Acestea din urmă au o problemă reală. Există un număr nenumărat de jocuri pe PC, ceea ce face alegerea dificilă. Puteți alege între diferite tipuri și genuri. Întrebarea frecventă, ce joc de calculator să alegem, are milioane de răspunsuri și fiecare jucător are o opinie diferită asupra acestui subiect. Mai mult, răspunsurile la această întrebare sunt date în mii de forumuri online poloneze și străine. Este imposibil de analizat aceste afirmații. Prin urmare, dacă sunteți în căutarea unei producții dovedite care se bucură de feedback bun din partea jucătorilor, merită să ajungeți la clasamentul jocurilor pe PC.

 

car
fot.pixabay.com

 

Ce este un joc de calculator?

Pentru generația de astăzi, un joc pe calculator este ceva care a existat întotdeauna și nu trebuie neapărat definit. Cu toate acestea, trebuie amintit că jocurile pe PC sunt o invenție relativ tânără. Conceptul de jocuri pe calculator a fost clarificat recent. Se spune că un joc de calculator poate fi numit un program de calculator la care sunt atașate date precum grafică, muzică și sunet și al cărui scop principal este furnizarea de divertisment. Fiecare dintre jocurile pe calculator ar trebui să aibă reguli și condiții specifice cu privire la modul de a obține succesul sau de a-și îmbunătăți poziția în lumea virtuală.

 

 

Divizia jocurilor pe calculator

Jocurile de pe PC pot fi împărțite în mai multe moduri. Cele mai populare sunt diviziunile făcute în funcție de jucător și povestea pe care o are.

Prima diviziune stabilește dacă un copil sau un adult poate juca jocul și de la ce vârstă este potrivit jocul. În acest sens, diviziunea jocurilor pe calculator se bazează pe clasificarea pan-europeană cunoscută sub numele de PEGI. Evaluarea de vârstă a jocurilor pe calculator include 5 clase, dintre care distingem; jocuri de la 3, 7, 12, 16 și 18 ani. Producțiile dedicate celor mai tineri sunt cele care nu conțin violență, limbajul vulgar și alte fenomene negative, precum și cele în care nu există personaje reale. Cea mai mare realitate a lumii virtuale este caracterizată de jocurile disponibile peste vârsta de 18 ani. Nu doar violență, ci și vulgarisme, stimulente sau scene de activitate sexuală pot fi găsite în ele.

A doua diviziune a jocurilor pe calculator sunt genurile la care pot fi incluse. Diviziunea de bază include 8 specii care determină scopul jocului și realizarea acestuia. Trebuie menționat, totuși, că jucătorii pricepuți disting în plus peste 40 de subspecii strict specializate. Tot mai des pe piață, puteți găsi, de asemenea, producții care combină caracteristicile mai multor specii și specializări. Producțiile din fiecare gen pot fi găsite cu ușurință în clasamentul nostru de jocuri de mai sus.

 

 

 

 

Clasamentul jocurilor pe PC: jocuri arcade

După cum arată clasamentul jocurilor pe PC, una dintre cele mai cumpărate producții sunt cele arcade. Acest gen include cel mai mare număr de jocuri computerizate emergente. Există multe categorii a jocurilor populare cu arcade. Pe lângă jocurile tradiționale de pe calculator, acestea includ, de exemplu, FPS-uri. În acest tip de jocuri, cel mai important lucru este dexteritatea, abilitatea supremă. În jocurile arcade puteți alege între două moduri de a arăta lumea virtuală. Primul mod este cel din perspectiva jucătorului FPP, al doilea din perspectiva unui TPP terț. Astăzi, majoritatea articolelor din clasamentul jocurilor pe PC sunt producții tridimensionale, în care perspectiva și-a pierdut sensul, iar jucătorul poate folosi unul sau altul alternativ. De remarcat, de asemenea, că jocurile arcade moderne de calculator sunt în principal cele bazate pe acțiune dinamică. Prin urmare, în clasamentul jocurilor pe calculator găzduim în principal jocuri de dexteritate și aventură care înlocuiesc arcadele tradiționale și simple.

 

 

Clasamentul jocurilor pe PC: jocuri de aventură

Jocurile de aventură, în niciun caz nu se bucură de mai puțin interes în cadrul clasamentului jocurilor pe PC. În jocurile de aventură, jucătorul joacă rolul unui erou a cărui sarcină este să îndeplinească o misiune specifică. De exemplu, soarta lumii sau a unei țări date depinde de succesul acesteia. Misiunea poate fi să ajungi într-o altă lume sau să ghicești ghicitoarea. În timp ce continuă jocul, eroul descoperă încet realitatea care îl înconjoară. Ceea ce este important în jocurile de aventură pe calculator, este faptul că eroul se concentrează pe finalizarea misiunii, nu pe îmbunătățirea abilităților sale sau pe achiziționarea de alte elemente ale echipamentului. Jocurile de aventură pe calculator sunt o alegere bună pentru persoanele care preferă gândirea logică și percepția asupra trăgătorilor și a acțiunii dinamice.

 

 

Clasamentul jocurilor pe PC: jocuri de rol

Jocurile de rol sunt de asemenea foarte populare de ani buni. Acestea includ JRPG-ul sau MMORPG-ul din ce în ce mai popular. În acest gen de jocuri pe calculator, sarcina eroului în timpul complotului este de a-și îmbunătăți abilitățile, calificările și cunoștințele. Dezvoltarea acestuia, ajută la obținerea succesului final. Jucătorul își dezvoltă eroul într-o profesie dată. Dacă îl neglijezi, plăcerea jocului este mai mică, posibilitățile oferite de poveste sunt de asemenea mai mici.

 

 

 

 

Clasamentul jocurilor pe PC: jocuri de simulare

Seria Sims este cel mai popular joc de simulare pe calculator. Trebuie menționat însă că în clasamentul jocurilor pe PC vom găsi și alte propuneri. Jocurile de simulare nu numai că permit jocul virtual al vieții umane, ci și verifică cum este să conduci o rachetă spațială, un tanc sau un avion. Realismul este principalul obiectiv al acestui tip de producții. Lumea virtuală și principiile fizicii trebuie să reflecte realitatea pentru a da impresia că totul se întâmplă cu adevărat.

 

 

 

Clasamentul jocurilor pe PC: jocuri sportive

Un alt gen deseori ales de jocuri pe calculator sunt producțiile legate de sport. Printre cele mai populare titluri care pot fi găsite în clasamentul jocurilor pe PC, vom găsi binecunoscutele Fifa. Edițiile sale ulterioare s-au bucurat de un mare interes de ani buni și nu doar în rândul fanilor fotbalului. Cu toate acestea, trebuie menționat că Fifa nu este singurul joc sportiv pentru computer. Jucătorii cărora le place să joace jocuri sportive virtuale pot alege între parcele bazate pe alte sporturi de grup sau individuale. Puteți alege dintre jocuri care vă permit să gestionați unul sau mai mulți jucători, precum și să luați rolul unui manager de echipă care conduce și gestionează din spatele terenului.

 

 

Clasamentul jocurilor pe PC: jocuri logice

În jocurile logice, sarcina principală este rezolvarea sarcinilor și a puzzle-urilor. Oferind răspunsul corect vă permite să treceți la nivelul următor și, ca rezultat, să terminați jocul. După cum indică numele genului, gândirea și planificarea logică sunt cele mai importante în acest tip de joc. Luarea deciziilor greșite poate avea consecințe negative ulterior în joc.

 

 

 

Clasamentul jocurilor pe PC: jocuri educative

Jocurile educaționale pe calculator sunt propunerile adresate cel mai adesea celor mai mici. Sarcina lor este să învețe și să transmită cunoștințe sub formă de distracție. Jucătorii mici, mulțumită lor, cunosc lumea, învață litere și numere. Pe piață puteți găsi și jocuri educaționale pentru adulți, dar astfel de titluri nu sunt multe. Acest tip de producții se disting prin acțiune calmă și lipsa dinamicii.

 

pc
fot.pixabay.com

Jocuri și echipamente pentru calculator

Alegerea unui joc bun pe calculator nu înseamnă doar adaptarea acestuia la vârsta și interesele jucătorului, ci și la capacitățile echipamentului pe care îl ai. Fiecare joc de calculator are cerințe tehnice specifice pentru computer. Producătorii indică cât de eficientă ar trebui să fie placa hardware sau procesorul. Dacă aveți un computer cu parametri mai mici, este posibil ca jocul să nu înceapă deloc. De asemenea, se întâmplă adesea ca jocurile care rulează pe computere ineficiente să se blocheze și să înghețe, ceea ce reduce confortul jocului. Prin urmare, înainte de a cumpăra, merită să verificați dacă sunt îndeplinite cerințele de bază ale producătorului de joc cu privire la echipament.

Problema neadaptării echipamentului la cerințele unui joc pe calculator se referă în primul rând la cele mai recente producții. Acestea necesită parametri ridicați pentru hardware. Dacă acestea nu sunt garantate, este posibil să aveți o problemă la rularea jocului sau la utilizarea tuturor opțiunilor sale. Prin urmare, acest element ar trebui să fie privit în special de persoanele care doresc să joace cele mai recente titluri și să aibă un computer mai vechi.

 

 

Cât costă un joc pe calculator?

Cumpărarea unui joc pe calculator nu este o cheltuială mică. Prețul depinde de titlu. În funcție de aceasta, prețul poate varia între 80 și 200 zloți. Cele mai scumpe jocuri pe calculator sunt cele noi. Prețurile păstrează și producțiile iconice care nu ies niciodată din modă, iar jucătorii sunt bucuroși să revină la ele chiar și după ani. Titluri mai puțin populare pot fi cumpărate pentru aproximativ 50-80 PLN. Trebuie menționat, de asemenea, că în magazinele individuale prețurile acelorași jocuri pe calculator pot diferi semnificativ. Prin urmare, înainte de a face o achiziție, merită să știți unde titlul dat va fi mai ieftin.

 

 

Cum să alegi un joc de calculator? Clasarea jocurilor pentru computer

Găsirea unui joc de computer cool nu este o sarcină ușoară. Problema este în special pentru acei oameni care se plimbă în lumea virtuală și doresc să cumpere jocul ca doi bani. În cazul lor, cea mai bună și mai sigură ieșire va fi folosirea clasamentului jocurilor pe PC. El vă va spune ce titluri sunt în prezent cele mai la modă și, în același timp, vor câștiga recenzii pozitive ale jucătorilor. Datorită acestor cunoștințe, va fi ușor să alegeți un joc de computer cool care nu va dezamăgi destinatarul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here