jocuri
fot.pixabay.com

 

Cuprins

1 Consola a încetat de mult să fie o sursă de divertisment doar pentru adulți sau adolescenți. Jucătorii mai tineri de asemenea stau în fața ecranelor. Producătorii jocurilor pe consolă se adresează chiar și copiilor de 3 ani, așa că nu este surprinzător faptul că printre copiii care merg la școală, consola este un instrument popular de distracție. Numărul de jocuri și accesorii pentru această grupă de vârstă este în continuă creștere. Toate sunt clasificate ca jocuri Play Station 3. Aceasta este o categorie specială de jocuri, fac ca și conținutul să nu fie unul periculos și dăunător pentru comportamentul și acțiunile copilului mic. Părinții aleg jocurile de pe PS 3 când vine vorba de copii, în orice caz aceștia ar trebui să acorde o atenție deosebită acestor elemente. Interesați-vă ce titluri îl distrează pe micuțul jucător din clasamentul jocurilor Play Station 3 în vârstă de 7 ani.

2 Jocuri Play Station 3 pentru cei de 7 ani și dezvoltarea unui copil

3 Jocuri pe Play Station pentru cei de 7 ani – ce să cauți?

4 Genuri de jocuri pe Play Station pentru cei de 7 ani

5 Cele mai bune jocuri pe Play Station 3 pentru cei de – clasamentul jocurilor PS

6 Cerințe hardware ale consolei – cum să le verifici?

7 Jocuri pe Play Station 3 pentru cei de 7 ani – ce nu ar trebui să uiți?

 

Consola a încetat de mult să fie o sursă de divertisment doar pentru adulți sau adolescenți. Jucătorii mai tineri de asemenea stau în fața ecranului. Producătorii jocurilor pe consolă se adresează chiar și copiilor de 3 ani, așa că nu este surprinzător faptul că printre copiii care merg la școală, consola este un instrument popular de distracție. Numărul de jocuri și accesorii pentru această grupă de vârstă este în continuă creștere. Toate sunt clasificate ca jocuri Play Station 3. Aceasta este o categorie specială de jocuri fac ca și conținutul să nu fie unul periculos și dăunător pentru comportamentul și acțiunile copilului mic. Părinții aleg jocurile de pe PS 3 când vine vorba de copii, în orice caz aceștia ar trebui să acorde o atenție deosebită acestor elemente. Interesați-vă ce titluri îl distrează pe micuțul jucător din clasamentul jocurilor Play Station 3 în vârstă de 7 ani.

jocuri
fot.pixabay.com

Jocuri pe consola PS 3 pentru 7+ ani și dezvoltarea copiilor.

Jocurile pe console devin din ce în ce mai populare și de încredere printre părinții micilor jucători. Ei observă că nu sunt doar o sursă de distracție, ci și educație. Tânărul jucător le poate folosi pentru a dobândi cunoștințe despre lume, precum și pentru a construi atitudini pentru a se dezvolta. Cu toate acestea, depinde de părinți, să aleagă jocul potrivit pentru copilul lor. Jocurile selectate în mod corespunzător pe Play Station 3 nu reprezintă nici o amenințare pentru copii, dimpotrivă – ajută la risipirea acesteia. Cu toate acestea, trebuie amintit că atât povestea jocului, cât și timpul petrecut la consolă ar trebui să fie strict controlat de părinte. Specialiștii în domeniul dezvoltării copiilor spun că nu ar trebui să petreacă mai mult de 30 de minute pe zi în jocuri virtuale, ocazional poate fi o oră.

 

Jocuri pe Play Station pentru un copil de 7 ani – la ce să fi atent?

Atunci când căutați un joc bun pe Play Station 3 pentru un copil de 7 ani sau puțin mai mare, în primul rând ar trebui să verificați dacă jocul este adaptat vârstei și abilităților sale. Sarcina principală a părintelui este de a afla dacă în joc există scene care nu sunt destinate lui, de exemplu, violență, comportament sexual sau care prezintă discriminare sau droguri. Jocurile de pe Play Station 3 pentru copii nu trebuie să conțină, de asemenea, elemente de care se va teme copilul. Vorbim aici atât despre imagini cât și sunete care provoacă anxietate și teamă. Următorul element important este povestea în sine. O poveste prea dificilă va face ca copilul să se descurajeze rapid de orizonturile mari, în timp ce poveștile prea simple, vor plictisi copilul. Cea mai bună soluție este să căutați jocuri pe Play Station 3 marcate cu marcajul PEGI corespunzător.

PEGI este rating-ul de vârstă pentru jocurile pe consolă. Toți producătorii de jocuri virtuale trebuie să se adapteze la acesta. Acesta spune pentru ce grupă de vârstă este destinată producția. Există cinci niveluri de clasificare. Cele mai mici niveluri sunt jocurile Play Station de la 1 an, următorul de la 3 ani și 7, 12 și 16 ani. Informațiile acestea sunt menționate întotdeauna pe ambalaj. Acesta este un autocolant colorat sub formă de pătrat. Alături de acesta, pot exista marcaje suplimentare care vor informa, de exemplu, că există elemente de groază sau alte evenimente tulburătoare în joc. Părinții care, folosind ratingul PEGI și cumpărând un joc pe Play Station 3 pentru copii de 7+ ani, sunt siguri că copilul lor îi va face față și, mai mult, nu vor remarca un conținut agresiv în timpul jocului. Acest lucru se datorează faptului că ratingul PEGI spune clar că jocurile de pe Play Station 3 pentru copii 7+ ani sunt cele în care nu există agresiune și violență, sunt permise doar manifestări într-un context comic (similar cu ceea ce avem de-a face în desene animate pentru cei mai mici). În plus, eroii jocului sunt întotdeauna personaje fictive, ireale, cu care copilul nu se va identifica sau imita. Jocurile de pe Play Station 3 pentru copii 7+ ani pot conține sunete sau scene potențial înfricoșătoare pentru cei mai tineri, adică jucătorii de 3 ani.

 

Tipurile de jocuri de pe Play Station 3 pentru 7 ani

Producătorii jocurilor pe consolă din categoria de vârstă pentru 7 ani oferă diverse genuri de jocuri virtuale. Există mai puține titluri și genuri decât în ​​categoriile de vârstă superioară, dar există multe dintre care să alegeți. Trebuie amintit că în jocurile de la Play Station 3 pentru 7+ ani nu vom găsi trageri sau jocuri de luptă. Acestea apar doar la competiții dedicate jucătorilor cu vârsta peste 12 ani. După cum se arată în clasamentul jocului Play Station 3 pentru copii de 7+ ani, cele mai populare sunt jocurile de aventură și logică. De asemenea, jocurile educaționale sunt foarte căutate. Atunci când aleg un anumit gen de joc, părinții ar trebui să aleagă în primul rând astfel de jocuri care să îi permită copilului să dezvolte abilități specifice sau să exerseze comportamente, de exemplu, concentrarea atenției sau numărarea.

Multe persoane care cumpără un joc pe Play Station 3 pentru 7+ ani, caută astfel de titluri care să fie pe placul copiilor. Producătorii oferă mai multe variante în acest sens. Prima ofertă pe care o puteți întâlni sunt jocurile tematice care se referă la o zonă foarte restrânsă a vieții, de exemplu mediul înconjurător. Acestea vă permit să dezvoltați interesul unei persoane mici și să-și lărgească cunoștințele într-un subiect dat. Jocurile lingvistice sunt o altă propunere interesantă, recunoscută în clasamentul jocurilor Play Station 3 pentru 7+ ani. Aici putem distinge două subspecii: jocuri care predau o limbă străină și de asemenea vă permit să vă îmbunătățiți limba maternă. În fiecare tip de joc, învățarea are loc prin joc, datorită căreia copilul este mai dispus să i se alăture. Jocurile de îngrijire constituie un segment separat în jocurile Play Station pentru  7+ ani. Acestea e bazează pe îngrijirea unui animal de companie virtual. Sarcina micului jucător este să-l hrănească, să-l vindece sau să-l ducă la plimbare.

În categoria jocurilor pentru 7+ ani, pot fi regăsite și jocuri de strategie și logică. Când decideți să le cumpărați, asigurați-vă că nu sunt prea dificile. De asemenea, merită să ne amintim că în această categorie de vârstă pentru prima dată există jocuri care pot fi jucate online. Acest lucru vă oferă mult mai multe posibilități. În lupte virtuale, de exemplu în câmpul logic, un copil se poate confrunta, de exemplu, cu un coleg din școală sau cu un prieten. Cu toate acestea, această opțiune este un semnal clar pentru părinți că ar trebui să acorde o atenție deosebită care intră în contact cu micul jucător.

 

Cele mai bune jocuri pe Play Station 3 pentru categoria 7 ani – clasamentul jocurilor PS pentru 7 ani

Nu este foarte ușor să declari care este cel mai bun joc pentru categoria de vârstă 7+ ani pe PS 3. Unii copii se vor distra cel mai mult cu puzzle-uri logice, alții cu experiența virtuală. Cu toate acestea, așa cum arată clasamentul de joc PS 3 pentru 7+ ani, majoritatea părinților aleg jocuri cu o poveste captivantă și elemente precise. Astfel de scenarii nu te lasă să te plictisești. Jocurile cu o singură misiune sunt, de asemenea, o alegere comună. Prea multe elemente pot provoca distragerea copiilor și reduce atractivitatea jocului. Luptele virtuale care se referă la producții de film cunoscute și apreciate dedicate copiilor sunt de asemenea populare. Acest lucru le permite să joace personajul lor preferat de pe ecranul de sticlă și să re-experimenteze aventurile pe care le cunosc dintr-un basm sau film pe care l-au văzut anterior. Așa cum arată jocurile de pe Play Station 3 pentru categoria 7+ ani producțiile cumpărate deseori sunt cele care se concentrează pe cooperarea și asistența unui coleg jucător în cadrul competiției. Aceasta învață copilul atitudini sociale pozitive care pot fi experimentate și în viața reală. Mulți părinți aleg și jocuri în limba poloneză, ceea ce înseamnă că meniul este în poloneză.

jocuri
fot.pixabay.com

Cerințe de sistem pentru jocuri pe consolă – cum să le verificați?

Când căutați un joc pe consolă bun pentru un copil, nu vă puteți concentra doar pe scriptul sau genul său. La fel de important este echipamentul pe care îl ai acasă pe care copilul se joacă. În cazul consolei, este imposibil să greșești. Jocurile sunt lansate pentru o versiune specifică a dispozitivului. Dacă titlul este dedicat consolei Play Station 3, acesta va rula cu ușurință pe ea și va funcționa fără probleme. Cu toate acestea, trebuie să vă amintiți să nu cumpărați jocul pe Xbox sau PS 4 – în astfel de cazuri achiziția nu va avea succes, acesta nu va funcționa și copilul nu se va distra. Dacă nu sunteți un expert în echipamente electronice și aveți o problemă cu potrivirea jocului la tipul de posesie al consolei, cel mai bine este să folosiți clasamente care să sugereze titlurile se potrivesc cu echipamentele specifice. Lista de mai sus prezintă cele mai populare jocuri de pe Play Station 3 pentru categoria 7+ ani. Clasamentul include articole cumpărate cel mai frecvent în ultimele luni. Include atât publicații noi, cât și articole iconice, care au fost alese cu răbdare și cumpărate de ani buni. Prețurile jocurilor pentru console Play Station 3 pentru categoria 7+ ani depind în principal de titlu. Costul mediu este de aproximativ 80 zloți, dar în cazul produselor noi trebuie să luați în calcul prețul de 200 zloți. Pentru multe persoane, aceasta limitează semnificativ posibilitatea de a cumpăra un număr mare de jocuri.

 

Jocuri pe Play Station 3 pentru categoria 7+ ani – ce nu poți uita?

Cumpărarea unui joc pentru un copil nu este deloc o sarcină simplă. Înainte de a introduce produsul  în coș, trebuie să verificați și să analizați multe elemente. Verificarea acestora vă va asigura că ați cumpărat un joc care nu numai că va oferi divertisment, dar îl va ajuta și pe cel mic să se dezvolte. Cu toate acestea, trebuie să vă amintiți că achiziționarea unui joc pe Play Station 3 pentru categoria 7+ ani este doar începutul. Următorul pas este controlul parental permanent. Este deosebit de important dacă decideți să vă jucați cu funcția online. Părintele ar trebui să vegheze cu cine se joacă copilul și cât timp petrece pe consolă. De asemenea, el trebuie să se asigure că luptele virtuale nu domină ziua copiilor și nu sunt singurul divertisment pentru aceștia. Deși jocurile pe consolă sunt interesante și adesea o mare sursă de cunoștințe despre lumea din jurul nostru, acestea nu pot fi un element cheie în viața jucătorilor. Urmând aceste sfaturi și clasamentul jocurilor pe PS 3 pentru categoria 7+ ani, veți putea cumpăra un produs care este distractiv atât pentru copil cât și pentru părinte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here