telefon
fot.pixabay.com

Cuprins

1 Pokemon Go este un joc care a electrizat lumea. Popularitatea extraordinară a jocului a surprins pe toți, de la cetățeni obișnuiți până la sociologi și psihologi. Multe articole și texte, atât de stil de viață, cât și științifice, au remarcat fenomenul acestei aplicații de smartphone. Fenomenul Pokemon Go, de asemenea, nu a ocolit nici industria tehnologică. Până la urmă, jocul funcționează doar pe smartphone-uri. Prin urmare, una dintre cele mai frecvente întrebări a fost pe ce smartphone va funcționa cel mai bine  Pokemon Go și ce smartphone trebuie achiziționat pentru Pokemon Go. Experții și specialiștii în domeniul tehnologiei au răspuns rapid la aceste întrebări. Nu a fost prea mult timp pentru a oferi răspunsuri, până la urmă, fiecare minut pierdut înseamnă câțiva Pokemoni mai puțin. Dacă sunteți încă fascinat de această aplicație, consultați clasamentul telefonului Pokemon Go.

2 Pokemon Go – un joc care a uimit lumea

3 Cum să joci Pokemon Go?

4 Cerințe de sistem Pokemon Go

5 Smartphone pentru Pokemon Go: sistem de operare

6 Smartphone pentru Pokemon Go: afișaj

7 Smartphone pentru Pokemon Go: baterie

8 Smartphone pentru Pokemon Go – procesor și RAM

9 Smartphone pentru Pokemon Go – ce trebuie să aibă?

 

Pokemon Go este un joc care a electrizat lumea. Popularitatea extraordinară a jocului a surprins pe toți, de la cetățeni obișnuiți până la sociologi și psihologi. Multe articole și texte, atât de stil de viață, cât și științifice, au remarcat fenomenul acestei aplicații de smartphone. Fenomenul Pokemon Go, de asemenea, nu a ocolit nici industria tehnologică. Până la urmă, jocul funcționează doar pe smartphone-uri. Prin urmare, una dintre cele mai frecvente întrebări a fost pe ce smartphone va funcționa cel mai bine  Pokemon Go și ce smartphone trebuie achiziționat pentru Pokemon Go. Experții și specialiștii în domeniul tehnologiei au răspuns rapid la aceste întrebări. Nu a fost prea mult timp pentru a oferi răspunsuri, până la urmă, fiecare minut pierdut înseamnă câțiva Pokemoni mai puțin. Dacă sunteți încă fascinat de această aplicație, consultați topul telefonelor pentru Pokemon Go.

 

Pokemon Go – un joc care a uimit lumea

Pokemon Go este un joc care a intrat pe piață în iulie 2016. A câștigat popularitate imediat după premiera sa. Creatorul aplicației este Niantic. Pokemon Go este considerat un joc de oraș aparținând genului de jocuri de rol de cameră. În funcționarea sa, folosește realitatea augmentată. Pentru a juca, trebuie să ai un smartphone. Doar pe acesta se poate porni aplicația. Important este de reținut că nu pe orice dispozitiv poate fi deschis jocul. Smartphone-ul pentru Pokemon Go este cel cu giroscop și cameră foto. Doar un astfel de telefon vă permite să prindeți pokemonii care apar pe ecran. Aplicația folosește și tehnologia GPS pentru a funcționa. Este necesar să se determine locația jucătorului și a camerei pentru a genera lumea realității augmentate. După cum arată statisticile, Pokemon Go a devenit cea mai descărcată aplicație din Statele Unite. De asemenea, ea a trezit un interes considerabil și în Polonia.

telefon
fot.pixabay.com

Cum să joci Pokemon Go?

Pentru a putea colecta pokemoni populari, este necesar să instalați aplicația pe smartphone. Când o porniți pentru prima dată, trebuie să vă creați avatarul virtual. Jucătorul poate alege culoarea pielii, părului, ochilor și îmbrăcămintei. Personajul creat este localizat pe harta lumii datorită tehnologiei GPS încorporată în telefon. Harta generează automat obiecte care includ, printre altele Sali de lupta Pokemon, pokestopy, precum și pokemoni individuali. Acestea din urmă sunt arătate jucătorului pe hartă atunci când se apropie de ele la distanța corespunzătoare. Avatarul creat își schimbă constant locația, care este în concordanță cu poziția jucătorului în lumea reală.

Pokemon Go nu este despre lupta sau uciderea pokemonilor, ci despre prinderea lor. Pentru a face acest lucru, aruncați pokeball-ul în locul potrivit și cu puterea potrivită. Prinderea unui pokemon este asociată cu primirea prafului special și a bomboanelor care ar trebui să crească puterea de luptă a pokemonului și să contribuie la trecerea lor la următoarea etapă de dezvoltare. Puterea de luptă în joc este un indicator special care determină puterea pokemonului prins. Un detaliu important este că cu cât este mai mare nivelul jucătorului, cu atât Pokemonul va fi mai mare. Jucătorul își câștigă experiența cu activitatea în joc. Se exprimă în niveluri. Oamenii care au reușit să atingă nivelul de 5 mai au ocazia să lupte în săli și să se alăture uneia dintre cele trei echipe. Această echipă poate prelua camere aparținând adversarilor.

Aplicația Pokemon Go este în continuă evoluție. Ultima actualizare a avut loc la jumătatea anului 2017. Apoi, creatorul jocului a anunțat că sistemul de camere va fi reconstruit și repornit pentru a redirecționa jocul către jocul în echipă. Cu noile săli aveți ocazia să colectați obiecte și să introduceți lupte de raid.

 

Cerințe de sistem Pokemon Go

Pokemon Go este o aplicație tipică pentru smartphone. Cu toate acestea, trebuie subliniat faptul că nu funcționează pe toate telefoanele. Acest joc, ca oricare altul, are propriile cerințe hardware. Atunci când alegeți un smartphone pentru Pokemon Go, ar trebui să țineți cont de elemente precum sistemul de operare, afișarea sau capacitatea bateriei. Smartphone-ul pentru Pokemon Go trebuie să aibă, de asemenea, funcționalități suplimentare care vă vor permite să vă bucurați pe deplin de joc.

telefon
fot.pixabay.com

Smartphone pentru Pokemon Go: sistem de operare

Cum puteți observa în topul smartphone-urilor pentru Pokemon Go, vom găsi doar propuneri de dispozitive care funcționează pe iOS și Android. Acest lucru se datorează faptului că Windows nu acceptă această aplicație și nu există nicio indicație că aceasta se va schimba. Pe lângă tipul de sistem de operare în sine, versiunea sa este de asemenea importantă. În cazul smartphone-ului Apple pentru Pokemon Go vorbim despre versiunea 8.0. Puteți rula aplicația pe această versiune, dar acest lucru nu înseamnă că va rula fără probleme. După cum arată topul telefoanelor pentru Pokemon Go, jucătorii aleg de obicei dispozitive cu versiuni mai noi de iOS. Dacă preferați dispozitivele care rulează pe Android, alegeți telefoane care funcționează pe versiunea 4.4 KitKat. Aceasta este baza. Cu toate acestea, după cum puteți afla din feedback-ul de la jucători, smartphone-urile cu Android 6.0 Marshmallow sunt o soluție mult mai bună. Astfel de modele se disting prin soluții mai bune în domeniul gestionării energiei și a economisirii bateriei, ceea ce permite călătorii mai lungi în căutarea pokemonului.

 

Smartphone pentru Pokemon Go: afișaj

Atunci când căutați un smartphone bun pentru Pokemon Go, ar trebui să vă uitați dacă echipamentul va fi confortabil de utilizat și vă va garanta o vizibilitate bună. De asemenea, merită să adăugați ca un plus mare capacitatea de a opera telefonul cu o singură mână. Având în vedere aceste cerințe, un smartphone pentru Pokemon Go ar trebui să aibă o dimensiune a ecranului de cel puțin 5,5 inci și o rezoluție minimă de 1280 × 720 pixeli. De asemenea, merită să fiți atenți dacă afișajul telefonului poate fi citit la soare. Acest lucru este important deoarece pokemonii sunt prinși în primul rând afară. După cum puteți vedea în topul smartphone-urilor Pokemon Go, modelele selectate au ecrane realizate în tehnologia AMOLED care oferă culori intense, contrast bun și luminozitate ridicată. De asemenea, aceste tipuri de ecrane nu consumă energie atunci când afișează o culoare neagră.

 

Smartphone pentru Pokemon Go: baterie

Găsirea pokemonului pe care să îl puteți prinde presupune o muncă care necesită mult timp. Pentru un telefon, acest lucru înseamnă că trebuie să fie pregătit constant, iar acest lucru nu influențează pozitiv bateria. Funcționarea constantă a telefonului îl face să se descarce rapid. Pentru a rezolva această problemă, smartphone-ul pentru Pokemon Go ar trebui să fie echipat cu un mod de economisire a energiei. În plus, este recomandat să alegeți echipamente care au o baterie puternică și care să funcționeze mult timp. Cele mai bune telefoane din această zonă se pot lăuda cu o baterie de 10.000 mAh. În cazul lor, prețul descurajează achiziționarea lor. Smartphone-urile cu baterii de 3000 mAh ar trebui să gestioneze în mod standard aplicația Pokemon Go. Soluția recomandată este și achiziționarea unui telefon care acceptă standardul de încărcare rapidă. În astfel de echipamente este nevoie de aproximativ o oră și jumătate pentru a reumple bateria.

 

Smartphone pentru Pokemon Go – procesor și RAM

Când cumpărați un telefon care să vă permit să jucați Pokemon Go, merită să vă uitați și la memoria RAM încorporată și la procesorul folosit. Acest prim parametru ar trebui să fie de cel puțin 1 GB, dar așa cum se arată mai sus în topul smartphone-urilor pentru Pokemon Go, modelele cu memorie de 2 GB sunt mult mai populare. În ceea ce privește procesorul, trebuie să se țină cont de faptul că aplicația nu va putea rulata pe produse Dell și ASUS. De asemenea, jocurile nu acceptă procesoarele Intel. Aceasta înseamnă că cel mai bun smartphone pentru Pokemon Go este cel bazat pe arhitectura ARM.

 

Smartphone pentru Pokemon Go – ce trebuie să aibă?

Smartphone-ul pentru Pokemon Go este, de asemenea, un telefon care trebuie să fie echipat cu funcționalități suplimentare. Giroscopul ridică cea mai mare controversă. Acesta este un element dificil de găsit în modelele de telefon ieftine. Nu veți putea utiliza aplicația pe acestea. Smartphone-ul cu giroscop vă permite să utilizați modul AR, în care pokemonii sunt afișați pe fundalul imaginilor camerei dispozitivului. Desigur, pokemonii pot fi prinși cu modul AR oprit sau dezactivat, dar acest lucru nu reflectă pe deplin capacitățile aplicației. Prin urmare, se pare că un smartphone cu giroscop este baza dacă doriți să prindeți creaturi în aplicație.

O altă funcționalitate suplimentară importantă la un smartphone pentru Pokemon Go este tehnologia LTE. În cazul acesteia, nu există o mare problemă, deoarece aproape fiecare telefon nou este echipat cu aceasta. Trebuie să vă amintiți și că internetul de mare viteză este necesar dacă doriți să prindeți Pokemoni confortabil. Aici, ar trebui să vă gândiți și la pachetul de date pe care trebuie să-l utilizați. WiFi-ul nu este disponibil în toate locurile unde se ascund pokemonii. Pentru a nu avea facturi de telefonie extrem de ridicate, este necesar să vă familiarizați cu oferta operatorului dvs. de telefonie mobilă în domeniul internetului și să alegeți o opțiune care să permită un transfer de date destul de mare.

Rezistența la apă este, de asemenea, o caracteristică utilă. Fanii Pokemon Go trebuie să știe că creaturile se ascund în primul rând afară. Te poți întâlni cu ele nu numai în zilele însorite, ci și pe vremea ploioasă. Pentru a prinde pokemoni în ploaie și a nu deteriora echipamentul, va fi util un smartphone rezistent la apă. Acest lucru va permite un joc confortabil, fără riscul de deteriorare a echipamentului. Rezistența la apă vă permite, de asemenea, să eliminați grija unui ecran umed care va reacționa slab la atingere.

GPS-ul Smartphone-ului este de asemenea important pentru funcționarea corectă a aplicației Pokemon Go.

Pokemon Go este o mare sursă de divertisment, care este denumit în prezent ca fiind un fenomen social. Fanii aplicației se depășesc reciproc în listarea beneficiilor. Important este că nu vorbesc doar despre aspecte tehnice, ci și sociale. Ei subliniază că nebunia cu privire la colectarea și găsirea pokemonului a permis mai multor persoane să iasă din casă. Cu toate acestea, trebuie subliniat faptul că pentru a vă bucura de joc, trebuie să aveți echipamentul potrivit. Fanii care doresc să joace jocuri lungi, pe lângă faptul că ar trebui să cumpere smartphone-ul potrivit pentru Pokemon Go, trebuie să se gândească la accesorii suplimentare. Cele de bază includ bateria externă. Datorită acestuia, telefonul va fi întotdeauna gata să prindă creaturi ascunse, iar ecranul și transmisia de date nu vor fi o problemă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here