femeie, ejaculare
fot. pixabay.com

Punctul G timp de secole a stârnit un mare interes. Domnii care doreau să-și conducă femeile spre plăcerile neobișnuite, l-au căutat neîncetat. Cu toate acestea, s-a dovedit că punctul G apare se află numai în corpul unei femei, ci și al unui bărbat. La ambele sexe, stimularea punctului G provoacă o puternică senzație erotică. La femei, punâctul G este localizat în interiorul vaginului, la bărbați este reprezentat de prostată. Vezi care este exact punctul G și cum să-l stimulezi.

Punctul G este denumit și punct Gräfenberg. A fost descris pentru prima dată de medicul german Ernst Gräfenberg în 1957 și a vizat corpul feminin. Știm acum că puntul G îl au și bărbații. În funcție de sex, punctul G apare într-un loc diferit, arată diferit și are o funcție diferită. Totuși, ceea ce leagă femeile și punctul G masculin este sensibilitatea la stimulare și producția ejaculării.

bărbat
fot. pixabay.com

Punctul G masculine – unde îl poți găsi?

Punctul G la bărbați îl reprezintă prostata, adică glanda prostatică. La bărbați, prostata este responsabilă pentru producerea de lichid, în care se află spermatozoizii. Asta înseamnă că ea este responsabilă pentru capacitatea omului de a procrea. Prostata face parte din sistemul genito-urinar, seamănă cu un con aplatizat și are dimensiunea unei nuci. Punctul G este situat în pelvisul mai mic, în jurul perineului, sub vezica din anus. Îl poți simți cu indexul și cu degetele mijlocii. Pentru a face acest lucru posibil, întinde ușor degetele în anus la o adâncime de 6-8 centimetri. Punctul G mascul poate fi simțit după umglătură, care seamănă cu pruna ca formă și dimensiune. Dacă dorești să simți punctul G de sex masculin, trebuie să-ți umezești degetele cu lubrifiant, deoarece mucoasa anală nu se hidratează singură și acest lucru poate provoca abraziuni.

 

Cum să stimulezi punctul G?

Simularea punctului G mascul se bazează pe masarea și comprimarea prostatei cu degetele. Este recomandat să faci o clismă imediat înaintea acesteia. Punctul G la bărbați poate fi, de asemenea, stimulat cu ajutorul diferitelor gadgeturi erotice. Trebuie amintit că, stimularea trebuie să fie blândă, precedată de o hidratare adecvată și relaxare musculară. Domnii ar trebui să fie, de asemenea, pregătiți psihic – mulți bărbați se tem de pătrunderea anusului cu degetele și nu sunt de acord cu aceasta. Sexologii recomandă totuși să-și facă curaj, deoarece stimularea prostatei este un stimul sexual intens, care va ajuta la realizarea orgasmului.

 

Punctul G masculin și sănătatea

Stimularea prostatei nu este doar un stimul erotic, ci și un tratament preventiv pentru sănătate. Odată cu vârsta, aceasta tinde să crească, ceea ce provoacă leziuni. Atunci, se recomandă apăsarea pe prostată pentru a curăța canalul ejaculator. Un masaj sănătos al prostatei nu are nicio legătură cu jocul sexual.

 

Punctul G al femeii – unde să-l găsești?

Punctul G al femeilor este un mare secret. Nu există o definiție a acestuia fără echivoc, locația lui, de asemenea, nu este cunoscută. Se presupune că punctul G feminin poate fi găsit în interiorul vaginului. Seamănă cu o protuberanță spongioasă de 1,5 până la 2 centimetri. Domnii ar trebui să-și amintească faptul că, punctul G pentru fiecare femeie poate apărea în locuri diferite, deci nu există o rețetă unică pentru găsirea lui. De obicei, întreaga zonă din jurul vaginului, care reacționează intens la mângâieri, poate fi considerată punct G. Ca și locație a punctului G,  sexologilor indică interiorul vaginului, exact peretele său frontal, la o distanță de 2 până la 5 cm de la intrare. Acest loc se numește tavan vaginal. Cel mai bine este să folosești două degete (cel mijlociu și arătător) pentru a găsi punctul G. Căutarea lui necesită timp, răbdare și dexteritate. Pentru a obține succesul, o femeie ar trebui să adopte o poziție, care să limiteze mușchii încordați și să faciliteze accesul liber la vagin. Degetele sunt introduse ușor în acesta (pot fi hidratate cu un gel intim) și cu vârful lor, se deplasează pe tavanul vaginului până când se găsește o mică protuberanță ondulantă.

Locul G feminin creează multe dificultăți, deoarece nu se poate găsi întotdeauna. Prin urmare, multe femei decid să aibă o procedură de mărire a punctului G. Se efectuează prin intervenția chirurgicală ginecologică și constă în lărgirea punctului G. În acest scop, sunt injectate substanțe adecvate în el, care îl intensifică și îl sensibilizează la stimuli.

 

Cum să stimulezi punctul G feminin?

femeie
fot. pixabay.com

Stimularea punctului G feminin implică masarea și comprimarea structurii spongioase din interiorul vaginului. Stimularea face ca punctul G să se dubleze și să pulseze ușor. Masajul se poate face cu degetele sau cu gadgeturile erotice, de exemplu cu un vibrator. Punctul G poate fi stimulat și în timpul actului sexual, prin pătrunderea în poziția corectă.

Masajul punctului G feminin duce la excitare sexuală puternică și, prin urmare, la orgasm. Majoritatea femeilor au senzație de urinare în prima fază de stimulare, ceea ce le face să renunțe la mângâiere din cauza disconfortului. În astfel de situații, este recomandat să oprești puțin jocul sexual și să golești vezica. Revenirea la mângâieri și stimularea ulterioară a punctului G se încheie cu orgasmul vaginal.

Stimularea punctului G îi oferă partenerului o plăcere uimitoare. Găsirea lui nu este întotdeauna ușoară. Adesea, căutarea unui punct G durează mult, în special la femei. Cu toate acestea, nu merită să renunți la el după primele încercări nereușite – plăcerea ulterioară răsplătește timpul pierdut în încercări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here