Vacanță cu câinele
fot.pixabay.com

Mulți stâpăni ai patrupezilor se întreabă ce să facă în vacanță cu un câine. Adesea, îl predăm pe prietenul nostru de acasă unui prieten în timpul vacanței, cunoscuților sau familiei sau îl ducem la un hotel pentru câini. Cu toate acestea, există și cei curajoși care pleacă în vacanță cu un câine. Această soluție devine din ce în ce mai populară. Vacanțele cu un câine nu mai surprind pe nimeni. Din contră, din ce în ce mai des, hotelurile și alte centre de cazare permit accesul unui patruped. Puteți merge, de asemenea, cu câinele la atracții turistice. Vezi unde să mergei în vacanță cu un câine și ce să ți minte.

Vacanță cu câinele
fot.pixabay.com

Vacanțele cu câinele necesită de obicei mai multă pregătire decât călătoria de unul singur. În primul rând, trebuie să adunați toate documentele necesare, care să permită câinelui dumneavoastră să se deplaseze liber prin Europa. Ca standard, este necesară vaccinarea antirabică, cipul și deținerea unui pașaport pentru câine. Puteți călători cu prietenul dumneavoastră patruped cu orice mijloc de transport – aveți obligația, totuși, să cumpărați un bilet separat pentru el. Este mai ieftin decât biletul pentru o persoană. Călătoria cu avionul, alături de un câine este cea mai controversată. Rețineți că aici, câinii mai mari sunt nevoiți să călătorească în cuști speciale. În pofida acestor lucruri, de obicei mergem cu propria mașină în vacanță cu un câine. Aceasta este cea mai convenabilă și cea mai bună formă de călătorie cu un animal de companie.

Vacanță cu câinele la munte

Una dintre cele mai interesante destinații pentru o vacanță cu un câine sunt munții polonezi. Cu un patruped, este mai bine să evitați traseele aglomerate, cum este cel din Tatra și să mergeți în locuri mai puțin populare. Munții Bystrzyckie, mai puțin cunoscuți sunt indicați ca un loc ideal pentru o vacanță cu un câine. Traseele de acolo se desfășoară în mijlocul unor păduri frumoase și nu necesită urcări epuizante. Terenul practic plat, face ca plimbările să nu fie obositoare și asigură relaxare și distracție atât pentru stâpânul câinelui, cât și pentru animalul de companie.

Vacanță cu câinele pe litoral

Multă distracție va aduce o vacanță cu un câine lângă mare. Plajele lungi sunt ideale pentru plimbare. Câinii pot alunga pescărușii sau pot sări în valurile mării. Pentru vacanțele cu un câine lângă mare, cel mai bine este să mergeți în afara sezonului de vară, când plajele baltice nu sunt aglomerate, iar traversarea țărmului nu ridică vreo problemă. Aproape fiecare stațiune de pe litoral este potrivită pentru vacanțe.

Vacanță cu câinele
fot.pixabay.com

Vacanță cu un câine pe apă

Dacă te plictisesc vacanțele cu un câine, care se bazează doar pe plimbările obișnuite, te poți gândi la un divertisment mai extrem. O idee interesantă este să îți duci animalul de companie în Parcul Național Narew. Cele mai multe dintre traseele de apă de aici sunt traversate cu caiacul. Puteți lua, de asemenea, un câine pentru vizitarea obiectivelor turistice de aici. Dacă aceasta va fi prima oară pentru patruped, este bine să pariați pe mai multe rute mai scurte și să vedeți dacă i se potrivește traversarea caiacului. Dacă da, mai aveți 45 de kilometri de rafting, pace și natură liniștită și extrem de frumoasă. Vacanțele pe apă cu un câine pot fi, de asemenea, experimentate mergând într-o excursie de rafting pe râul Biebrza. Atât pentru câine, cât și pentru proprietarul său, aceasta nu va fi doar o mică aventură. Cu toate acestea, amintiți-vă că raftingul nu este pentru cei slabi – el necesită ore întregi de vâslare, dar tot merită!

Vacanță cu un câine în străinătate

Vacanțele cu un câine nu trebuie să fie limitate doar la Polonia. Cu prietenul dumneavoastră patruped, puteți merge și mai departe. O țară prietenoasă cu câinii este Austria. Vom găsi aici multe cazări care vă permit să petreceți noaptea cu un animal de companie. Un număr relativ mic de turiști nu ar trebui să sperie câinele. Un loc pentru o vacanță liniștită, cu un câine plin de plimbări și priveliști frumoase este regiunea Hall – Wattens.

Vacanță cu câinele
fot.pixabay.com

Germanii au, de asemenea, o abordare prietenoasă pentru câini. Vacanțele cu un câine la vecinii noștri occidentali nu ar trebui să fie problematice. Este ușor să rezervați aici cazare, să faceți călătorii și să aveți parte de divertisment. Pot fi găsite trasee interesante pentru plimbatul cu animalul de companie, printre altele, se numără regiunea Berchtesgaden din Bavaria, unde te poți plimba în jurul lacului Hintersee sau a defileului Wimbachklamm. O alternativă la acest loc este Parcul Național Jasmund, unde domnesc stânci de cretă. Alegând aici o vacanță, veți găsi peisaje pitorești, vederi frumoase, un dig de 400 de metri și o întreagă serie de trasee de mers cu câinele.

Puteți merge, de asemenea, în Italia pentru o vacanță în străinătate cu câinele. Regiunea Val di Funes din Dolomiți este recomandată pentru o astfel de vacanță. Regiunea este compusă dint-o vale pitorească înconjurată de vârfuri cenușii. Lunca verde și o mulțime de trasee permit plimbări lungi și plăcute.

Vacanță cu câinele
fot.pixabay.com

De asemenea, mulți oameni decid să plece în vacanță cu un câine în Norvegia. Iubitorii de câini aleg, în primul rând Preikestolen. O mulțime de oameni vin aici cu câinele. Un traseu de 203m lățime și 3,8 kilometri, atrga atât patrupedele mici cât și cele mari. Cu toate acestea, rețineți că, cu cât lăbuțele sunt mai lungi, cu atât mai bine.

Vacanțele cu un câine nu trebuie să fie dificile și problematice. Atunci când le planificați, trebuie să vă amintiți că câinele este întotdeauna un participant complet la călătorie. Binele și confortul său ar trebui să fie egal cu al nostru. Așadar, trebuie să aruncăm o privire asupra locurilor de vacanță cu câinele și să vedem dacă acestea vor fi adaptate la abilitățile lui. Din fericire, astăzi puteți găsi din ce în ce mai multe recomandări și site-uri web care recomandă locuri prietenoase patrupedelor, atât pentru vizite cât și pentru cazare. Alegerea este vastă. Deci un-ți mai râmăne altceva decât să îți împachetezi valizele și să pleci în vacanță cu câinele tău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here