Vacanță înstrăinătate
fot.pixabay.com

Destinațiile de vacanță se schimbă de la un sezon la altul. Popularitatea multor destinații se datorează disponibilităților lor din ce în ce mai mari. Până de curând, o călătorie într-o țară exotică era asociată cu costuri foarte mari. Astăzi, vacanțele din străinătate, chiar în cele mai îndepărtate țări sunt la îndemâna multor polonezi. Deci, care sunt cele mai cool destinații de vacanță din străinătate? Vezi o listă cu cele mai căutate destinații de vacanță în afara granițelor.

Vacanță în străinătate
fot.pixabay.com

Alegem din diverse motive vacanțele în afara graniței. Vrem să ne îndepărtăm de veselele capricii poloneze, să descoperim noi țări, să trăim noi aventuri. Destinațiile de vacanță sunt rareori o alegere de ultim moment. Adesea moda sau tendința este cea care decide unde mergem în vacanță. Căutăm din ce în ce mai mult destinații de vară. Vrem să ne inspirăm și să vedem unde merg celebritățile. De la ei, primim adesea idei de vacanțe în afara granițelor.

Grecia este mereu la modă

Grecia este mereu în top pentru o vacanță în afara granițelor. Milioane de turiști aleg anual această destinație. În ciuda disponibilității sale, aceasta este încă foarte populară. Ne place Grecia pentru diversitatea sa, standardul ridicat al serviciilor în hoteluri, precum și prețurile accesibile. Zborurile charter către Grecia încep din aprilie, iar vacanțele organizate în Grecia pot fi cumpărate aproape în tot cursul anului. Vara, agențiile de turism ispitesc cu oferte de relaxare pe cele mai frumoase plaje din Europa, iar în timpul iernii oferă excursii dus-întors în Grecia continentală. Vacanțele peste hotare în Grecia oferă așadar multe posibilități și chiar mai multe locuri de vizitat.

Vacanțe în străinătate
fot.pixabay.com

Preferințele pentru Tunisia

Moda pentru Tunisia a revenit. Turiștii sunt din ce în ce mai dispuși să aleagă să se odihnească pe plajele din această țară extraordinară. Sunt ispitiți de soarele african, apa caldă și vremea bună constantă. Vacanțele în Tunisia sunt, de asemenea, o soluție bună pentru fanii experiențelor extreme. Călătoriile în Sahara, fie cu ajutorul jeep-urilor sau cămilelor, vă vor oferi o experiență minunată. O experiență minunată este și petrecerea unei nopți în deșert sau delectându-vă cu o seară de folclor. Vacanțele în Tunisia sunt în primul rând vizite la stațiuni populare precum Sousse, Hammamet și Mahdia.

Balcanii!

În ultimele sezoane vacanțele la modă au fost petrecute în Balcani. Această parte a Europei devine din ce în ce mai populară. Turiștii sunt atrași nu numai de prețurile mici, ci și de cultură, peisaje neobișnuite și de arhitectura minunată. Albania, care este cunoscută și sub numele de perla balcanică, este una dintre cele mai frumoase destinații de vacanță. Turiștii pot conta pe plaje frumoase și pe o coastă mirifică, climă mediteraneeană și hoteluri moderne. În plus, puteți merge și în Muntenegru, Croația și Macedonia pentru o vacanță în afara graniței. Bosnia și Herțegovina rămân nedescoperite, ceea ce atrage iubitorii de vacanțe neobișnuite în afara granițelor.

Vacanță în Orientul Mijlociu

Tot mai mulți oameni decid să-și petreacă vacanța în Orientul Mijlociu. Această regiune a încetat să mai fie asociată cu pericolul, ci cu plajele curate din Tel Aviv sau cu climatul oriental al Emiratelor Arabe Unite. De asemenea, alegem puțin cunoscutul Oman, Iran sau Liban ca destinație pentru o vacanță în afara granițelor. În ultimele două țări, este vorba în principal de tururi organizate care vă permit să vă familiarizați cu cultura neobișnuită a Estului.

Vacanțe exotice

Rapoartele agențiilor de turism arată că tot mai mulți polonezi aleg să plece în vacanță în afara granițelor într-o destinație exotică. Mexicul, care oferă plaje frumoase și multe monumente interesante, se bucură de un mare interes de ani buni. Destinațiile populare sunt Caraibe, dintre care cei mai mulți turiști aleg Republica Dominicană sau Cuba. O vacanță exotică este reprezentată în primul rând de călătoriile în Thailanda, China, Vietnam sau Cambodgia. Mulți turiști își regăsesc liniștea în Indonezia, în special pe insula paradis Bali.

Vacanță în străinătate
fot.pixabay.com

 Vacanța în afara granițelor în Africa

Kenya și Tanzania au fost menționate ca și destinații de vacanță africane la modă ani la rând. Călătoria relativ ieftină vă permite să luați parte la un eveniment neobișnuit, care este un safari, putând să admirați animalele sălbatice în direct. De asemenea, polonezii merg în Zanzibar sau în Namibia, care este mai puțin cunoscută. Printre destinațiile mai accesibile, putem menționa Egiptul și Marocul domnesc, destinații care probabil vor fi mereu în preferințe.

Vacanțe în afara granițelor- cum să le organizăm? 

Vacanțele în afara graniței pot fi cumpărate de la o agenție de turism sau organizate de către dumneavoastră. Ambele opțiuni au avantaje și dezavantaje. Vacanțele organizate de agențiile de turism sunt o soluție pentru cei ocupați și cei cărora nu le place planificarea. De asemenea, pot pleca în vacanță și cei care nu vorbesc suficient de bine limbile străine.

Vacanță în străinătate
fot.pixabay.com

Vacanțele în afara granițelor- da sau nu?

Vacanțele în afara graniței sunt alese de tot mai multe persoane. De obicei, călătorim în afara țării toamna și iarna, când vremea din Polonia se strică. Cumpărând o vacanță în străinătate, vrem să evadăm de îngheț, vânt și zăpadă. Concentrând-ne pe destinații exotice, desigur reușim. Cu toate acestea, trebuie menționat că vacanțele în afara graniței nu reprezintă o soluție doar pentru lunile reci. Plecăm din Polonia și din alte motive. Un motiv pentru care alegem o vacanță în afara graniței este dorința de a evita capriciile poloneze. Vacanțele în afara graniței sunt un pas important și o oportunitate de a descoperi necunoscutul. Revenim din aceste vacanțe mai bogați în experiențe, aventuri și amintiri noi.     

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here