Vacanță în Masuria
fot.pixabay.com

Masuria este una dintre cele mai populare destinații de vacanță. Fanii sporturilor nautice o aleg mai presus de toate, dar este și un loc plăcut pentru o vacanță cu copiii sau o escapadă romantică pentru doi. Sărbătorile în Masuria sunt asociate cu un loc de camping și cu o barcă, dar totuși este timpul să respingem acest mit. Astăzi în Masuria putem găsi multe hoteluri de lux și stațiuni SPA care oferă relaxare la cel mai înalt nivel. Unde să mergi pentru o vacanță în Masuria?

Vacanțele în Masuria sunt asociate de mulți ani cu liniștea, pacea și un caracter idilic. Vom face o pauză de la agitație și ne vom îndepărta de civilizație. Vacanțele în Masuria sunt o alegere potrivită pentru toată lumea. Atât fanii sporturilor nautice, cât și familiile cu copii, cupluri de îndrăgostiți sau grupurile de prieteni vor fi încântați de călătorie. Este imposibil să te plictisești în Masuria poloneză.

Vacanță în Masuria
fot.pixabay.com

Vacanță în Masuria în Węgorzewo

Nu este posibil să mergi în vacanță în Masuria fără să vizitezi Lacul Mamry, care este al doilea ca mărime din Polonia. Pe acesta are loc ruta maritimă către Giżycko și Mikołajki. Węgorzewo este cel mai apropiat oraș situat lângă Lacul Mamry. Locul impresionează cu o panoramă frumoasă, digul, plaja orașului, apa curată și natura frumoasă. În timpul vacanțelor în Masuria, puteți vizita și Castelul Teutonic. Dacă ajungeți la începutul lunii iulie puteți participa la Festivalul Natural Music& More. O opțiune interesantă este și o scurtă vizită în Oblastul Kaliningrad, care se află în apropiere.

Vacanță în Masuria cu o barcă cu pânze

Vacanțele în Masuria sunt o ocazie minunată pentru a naviga. Dacă mergeți în vacanță doar cu acest scop, nu uitați să vizitați Mikołajki. Înainte de sezon, poți participa la cursurile pregătitoare, iar în plin sezon poți simți adevărata atmosferă de mare. Atracțiile în Mikołajki sunt reprezentate de asemenea, de navigarea cu caiacul, locuri atmosferice, cu petreceri shanty și numeroase festivaluri de vară.

Vacanță în Masuria petrecute în liniște și pace 

Persoanele care caută liniștea și pacea într-o vacanță în Masuria ar trebui să meargă în imediata apropiere a lacului Jeziorak, care este vel mai lung lac din Polonia. În așa-numiții plămâni verzi ai Poloniei nu lipsește liniștea și pacea. Odihna și relaxarea vă vor oferi forță și energie pentru acțiuni suplimentare. Puteți avea parte de divertisment traversând Canalul Elbląg, care vă va duce la Marea Baltică. De asemenea, merită să faceți o plimbare pe traseul Sf. Jakub- vă va conduce în întregime la Santiago de Compostela.

Vacanță în Masuria
fot.pixabay.com

Vacanță în Masuria, adică în Mrągowo 

Mrągowo este unul dintre cele mai cunoscute orașe din Masuria. Ani de zile a fost asociat cu clima din Vestul Sălbatic. Orașul Mrongoville, unde vă puteți simți cowboy pentru o zi, reprezintă un divertisment minunat pentru copii și adulți. Mulți oameni își combină vacanța în Masuria cu participarea la un picnic popular la țară, care are loc în Mrągowo, în timp ce fanii sporturilor nautice aleg navigarea pe Lacul Czos.

Vacanță în Masuria în capitala navigației poloneze

Fanii navigației se adună la Giżycko. Orașul situat între lacurile Kisajno și Niegocin a fost considerat de mult timp capitala navigației poloneze. În plus față de variația standard a acestei discipline, puteți încerca și alte moduri de divertisment ca de exemplu, să vizitați parcul cu frânghii Wiewióra (cel mai mare din Polonia), să faceți o plimbare cu linia zip sau pur și simplu să vă plimbați în jurul lacului. Pentru cei mai tineri călători, o experiență interesantă va fi vizita safari din orașul Okrągłe sau un sat indian.

Vacanțele în Masuria nu sunt doar pentru a naviga

Când plecați în vacanță în Masuria, nu trebuie doar să navigați. O călătorie în această regiune a Poloniei este, de asemenea, o interesantă lecție de istorie. O vizită obligatorie este vizuina Lupului, care este considerat cel mai secret și faimos obiect al celui de-al Doilea Război Mondial. Aici a avut loc celebra tentativă de asasinat asupra lui Adolf Hitler. Turiștii care vizitează vizuina Lupului pot accede și în sediul liderului Reich al III-lea.

Masuria- aproape de natură

Una dintre cele mai mari atracții ale Masuriei este rezervația poloneză Konik din Popielno, care este frecvent vizitată. Situat aproape pe lacul Śniardwy vă permite să vă familiarizați repede cu natura și chiar să mergeți pe un cal. De asemenea, instalația conduce o fermă de bovine și cerbi roșii și singura fermă de castori din Polonia.

Vacanță în Masuria
fot.pixabay.com

Vacanță în Masuria- cum o organizăm?

Vacanțele în Masuria le organizați cel mai bine de unul singur. Planificarea unei călătorii nu este dificilă. Puteți ajunge la Masuria cu trenul, autobuzul, cu avionul luând un zbor direct sau chiar puteți să luați un avion spre Olsztyn, capitala regiunii. Baza bogată de hoteluri înseamnă că există o mulțime de cazări. Puteți sta în hoteluri, stațiuni SPA, cazare privată sau camping. Dormirea în corturi este o formă extrem de populară de vacanță în Masuria. Aceasta nu este deloc dificilă, deoarece există o mulțime de locuri de camping în Masuria. Nu va fi nici o problemă cu mâncarea. În majoritatea orașelor există restaurante și taverne unde vă puteți bucura de pește prăjit, să mâncați delicatese locale și să beți bere tradițională. Prețurile în Masuria sunt moderate, deși cu atracțiile majore și destinațiile turistice trebuie să țineți cont de așa-numitele tarife turistice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here