Vacanță cu copilul
fot.pixabay.com

Una dintre cele mai populare destinații pentru o vacanță cu copilul este marea. Mulți părinți decid să călătorească cu copilul la Marea Baltică, dorind să evite o călătorie lungă cu avionul și stresul generat de aceasta. Cu toate acestea, o vacanță la mare cu un copil ridică multe întrebări. În primul rând, unde ar trebui să merg? Vacanțele la mare cu un copil sunt total diferite de cele cu prietenii sau vacanțele în doi. Locul vacanței ar trebui să fie adaptat la nevoile celor mici și să le ofere de divertisment. Descoperiți cele mai bune locuri de vacanță pentru copilul dumneavoastră la mare.

Părinții tineri, adesea se tem de primele vacanțe cu copiii. Le este teamă că mulțimile de oameni și zgomotele îl vor speria pe micul turist. De asemenea, vacanțele la mare, oferă vreme incertă și prețuri ridicate- motive plauzibile pentru a renunța la o vacanță cu copilul la mare. Merită să știți, totuși, că nu în toate locurile din Marea Baltică este scump și zgomotos, iar în vacanța cu copilul, nu ar trebui să vă plictisiți nici atunci când plouă. Marea poloneză oferă o gamă largă de atracții, iar unele locații sunt orientate chiar pro-familie. Tinerii turiști sunt bineveniți în aceste destinații și se pot simți ca niște turiști în adevăratul sens al cuvântului.

Vacanță cu copilul
fot.pixabay.com

Vacanță la mare cu copilul: Świnoujście

Świnoujście este destinația potrivită dacă vrei să pleci în vacanță cu copilul. Această stațiune este considerată ca o oază de sănătate. Familiile cu copii se simt minunat aici. Relaxara pentru tinerii turiști este oferită de apa caldă( datorită curenților de mare favorabili), de o plajă nisipoasă și bine păstrată și de numeroase atracții ce se regăsesc pe plajă, cum ar fi bilele gonflabile. Poate fi interesant și pe plajă. În Świnoujście vom găsi numeroase locuri de joacă, leagăne și topogane, nave imense și feriboturi care intră în port. Există, de asemenea, o moară de vânt care trezește interesul copiilor și un tren extrem de interesant care merge spre stațiunile germane Ahlbeck și Heringsdorf. De la Świnoujście puteți ajunge rapid și la Międzyzdroje, unde merită să vizitați Parcul Miniatura Baltică.

 Vacanță la mare cu copilul pe Mierza Dziwnowska

Această destinație este de asemenea recomandată ca și un loc potrivit pentru o vacanță cu un copil la mare. Pentru acest tip de vacanță, părinții aleg de obicei Dziwnów, Dziwnówek și Międzywodzie. Se disting printr-o plajă lungă și nisipoasă, care este curată, bine întreținută și nu este foarte aglomerată. Pe plajă găsești jucării gonflabile pentru sărituri, precum și tobogane cu apă. Micii călători pot admira și zecile de pescăruși care sosesc aici. De asemenea, este interesant și largul plajei. Pentru divertisment este recomandat să vizitați Parcul Național Wolin, unde puteți observa căprioare, mistreți și bizoni. Podul de plecare pe răul Dziwna și o croazieră cu vaporul cu pirați pe Marea Baltică sunt, de asemenea, foarte populare printre cei mai tineri turiști. De menționat, este faptul că în Miedzywodzie există un microclimat specific care vă permite să vă vindecați căile respiratorii.

Vacanță la mare cu copilul: Trzęsacz

Vacanțele la mare cu copilul merită să le petreci în Trzęsacz. Este un oraș mic cu o plajă pitorească. O vacanță în acest loc vă poate garanta că o să aveți parte de pace și relaxare. Cea mai mare atracție din acest loc le reprezintă ruinele Bisericii Sf. Nicolae din secolul al XV-lea. De asemenea, micii turiști se pot delecta cu uimitoarea atracție turistică reprezentată de calea ferată cu ecartament îngust care circulă pe ruta Gryfice- Pogorzelica. Meită să vizitați și parcul vechi de 200 de ani cu copaci uriași, al căror perimetru atinge până la 3 metri.

Vacanță cu copilul
fot.pixabay.com

Vacanță la mare cu copilul: Łeba

Łeba este un loc care îmbină nevoile părinților și a copiilor. Fiecare va găsi ceva pentru sine și, în același timp, există o mulțime de atracții care vă permit să vă petreceți timpul împreună. În Łeba este destul de zgomotos și aglomerat, așa că este recomandat să veniți aici cu copii mai mari. Cu siguranță vor aprecia o vizită în Parcul Național Słowiński, unde puteți observa dune în mișcare și să vă distrați în labirintul natural(cel mai mare labirint natural din Polonia). În timpul vremii ploioase, puteți vizita muzeul fluturilor sau parcul dinozaurilor sau puteți merge chiar și la un mini zoo. În apropiere de Łeba există și un parc marin, în care se află un oceanariu preistoric, un cinema 5D și un spectacol zilnic de hrănire a focilor. Alte atracții includ o casă cu susul în jos, farurile din apropiere și un muzeu în aer liber din Kluki.

Vacanță la mare cu copilul: Władysławowo

Władysławowo este una dintre cele mai populare stațiuni familiale. În fiecare an, mii de familii vin aici cu copiii în vacanță. Władysławowo oferă o plajă curată și destul de largă, cu atracții pentru copii. Odată ce soarele a răsărit, copiii mici nu se vor plictisi. Parcul de distracții, parcul aventurii și Ocean Park le vor asigura divertismentul. O idee interesantă este și vizitarea Turnului de vizionare al Muzeului Iluziilor.

Vacanță cu copilul
fot.pixabay.com

Vacanță la mare cu copilul: Karwia

Locul ideal pentru o vacanță la mare cu copilul este Karwia. Pacea și liniștea, lipsa discotecilor și tinerilor distrați ne garantează o vacanță minunată. În plus, în timpul vacanțelor cu copilul la mare în Karwia, vă puteți bucura de o plajă largă și curată, cu o coborâre blândă spre mare. De asemenea, merită să vizitați și orașul Tri-City, Władysławowo sau Cape Rozewie.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here