Vacanțe ieftine
fot.pixabay.com

Bugetul pentru vacanță nu este la fel de mare pentru toată lumea. Adesea, putem cheltui o anumită sumă în vacanță. Resursele limitate nu înseamnă că trebui să renunțăm la vacanțele în afara graniței. Aceste vacanțe sunt posibile, trebuie doar să știi cum și unde să le cauți. De asemenea, merită să ne amintim că o vacanță ieftină în Polonia este considerată sub 1.800 de PLN de persoană, cu mesele incluse. Aflați cum să vânați vacanțe ieftine în afara graniței.  

Bugetul dvs. de vacanță nu este mare anul acesta? Nu trebuie să disperați. Puteți merge în vacanță în străinătate, chiar și cu puțin peste 1000 de PLN. Prețul include zboruri, cazare și mese, dacă căutați bine, oferta poate include chiar și opțiunea all inclusive. Cu toate acestea, merită să ne amintim că, dacă puteți aloca un buget de aproximativ 15.000 PLN pentru vacanțe, trebuie să vă luați la revedere direcțiilor exotice și îndepărtate – Caraibe, Asia, Australia, atât America, cât și alte țări africane.

Vacanțe ieftine în afara graniței-când să le rezervăm?

Dacă doriți să mergeți într-o vacanță ieftină în străinătate, trebuie să o rezervați la momentul potrivit. Există două momente convenabile pentru a achiziționa aceste vacanțe. Primul moment este reprezentat de ofertele de prim minut. Acestea sunt disponibile după lansarea călătoriilor pentru un anumit sezon, adică vara 2019. Prețurile promoționale sunt valabile câteva săptămâni și în acest timp puteți vâna oportunități cu adevărat bune. Și, de exemplu, puteți merge în Grecia cu oferta de primele minute chiar și pentru 1300 PLN cu opțiunea all inclusive. Dezavantajul acestor oferte este, însă, că trebuie să aștepți mult timp, uneori chiar peste o jumătate de an, pentru o vacanță de vis. 

Vacanțe ieftine
fot.pixabay.com

Al doilea moment convenabil pentru o vacanță ieftină în afara graniței este reprezentat de ofertele de ultim moment. Acestea sunt cumpărate în ultima clipă cu câteva zile sau chiar cu câteva ore înainte de plecare. Ofertele de ultim moment sunt cu până la 75% mai mici decât prețul de catalog.

Vacanțe ieftine în afara graniței în afara sezonului

O idee bună pentru a găsi vacanțe ieftine în afara graniței este aceea de a căuta oferte în afara sezonului. În majoritatea țărilor din sudul Europei, sezonul durează de la începutul lunii mai până la sfârșitul lunii octombrie. Cu toate acestea, trebuie să știți că în mai, începutul lunii iunie, sfârșitul lunii septembrie și toată luna octombrie este perioada în care sunt cei mai puțini turiști. Atunci este momentul să vânați oferte pentru vacanțe ieftine. Acestea nu pot fi rezervate în afara sezonului. Cu toate acestea, trebuie să luați în calcul faptul că în decembrie sau martie va fi destul de dificil să faceți băi în mare sau plajă. Cu toate acestea, iarna, începutul primăverii și sfârșitul toamnei sunt un moment bun de pentru vacanțe. În acest timp, merită să așteptați, de exemplu, pentru călătorii dus-întors ieftine prin Europa.

Vacanțe ieftine
fot.pixabay.com

Vacanțe ieftine în afara graniței- unde să călătoriți?

Vacanțele ieftine în străinătate sunt cele care acoperă cele mai populare destinații. Prețul scăzut se aplică vacanțelor din țările europene selectate și din Africa de Nord. Puteți conta pe vacanțe ieftine în străinătate accesând:

  • Turcia- putem conta pe prețuri mici și un standard ridicat de servicii atât în ​​hoteluri, cât și în alimentație; în Turcia există multe hoteluri de înaltă calitate și infrastructură interesantă, inclusiv cu animații și aquaparcuri; vacanțele ieftine în Turcia sunt cel mai bine de rezervat în oferta de ultimă oră; datorită faptului că în această regiune a globului este cald aproape tot anul, este posibil să plecați și în vacanță în afara acestui sezon înalt;
  • Tunisia- este un loc minunat pentru o vacanță fără griji; Priveliști neobișnuite, arhitectura bogată, plajele aurii și vegetația tropicală îi așteaptă pe turiști aici; în Tunisia vom găsi, de asemenea, o bază hotelieră bine conservată și un serviciu prietenos; multe hoteluri au facilități pentru familiile cu copii, așa că acest loc este recomandat pentru vacanțe ieftine în străinătate cu familia; Tunisia este, de asemenea, o alegere minunată pentru o vacanță romantică; o călătorie în Tunisia nu este recomandată în timpul iernii, când temperaturile oscilează în jurul valorii de 19 grade și nu permit lenevitul la soare sau băile în mare;
  • Egipt- Sărbătorile din Egipt sunt printre cele mai populare atunci când căutați vacanțe ieftine în străinătate, este necesar să priviți în această direcție; concediile sunt cele mai bine rezervate în opțiunea de ultim moment; hoteluri de bună calitate, cu infrastructură bogată, mâncare gustoasă, temperaturi ridicate și plaje cu nisip îi așteaptă pe turiști- deci ce v-ați mai putea dori de la o vacanță ieftină în străinătate?
  • Albania- persoanele care preferă direcțiile europene ar trebui să-și îndrepte privirea spre Balcani; Vacanțele ieftine în străinătate pot fi rezervate, de exemplu, în Albania; această țară abia intră pe harta turistică, dar are multe de oferit; O bună bază hotelieră, mâncare gustoasă, vin, plaje care nu sunt aglomerate de turiști fac ca Albania să fie foarte populară ca destinație pentru călătoriile de vacanță;
  • Bulgaria- pe harta destinațiilor de vacanță ieftine se află și Bulgaria, cu stațiuni extrem de populare în Nisipurile de Aur; distanța apropiată de Polonia, similitudinea culturală și temperaturile ridicate vara fac ca mulți oameni să plece în vacanță la Marea Neagră; vacanțele în Bulgaria pot fi, de asemenea, rezervate la prețuri atractive, acestea sunt disponibile atât în ​​primul minut, cât și în ultimul moment.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here