Vacanțe ieftine
fot.pixabay.com

Vacanțele ieftine în Polonia sunt un vis pentru multe familii. După cum este dovedit, acest vis poate fi îndeplinit. În Polonia există o mulțime de locuri unde te poți relaxa și regenera literalmente cu energie. Pentru a petrece vacanțe ieftine în Polonia, în primul rând trebuie să evitați stațiunile la modă, locurile la care se face multă publicitate și sunt foarte  recomandate. Așa ne întâlnim mereu cu așa-numitele tarife turistice, adică vom plăti mult mai  mult decât în ​​locuri normale. Aceasta nu înseamnă că vacanțele ieftine în Polonia trebuie să fie plictisitoare și lipsite de atracții. Vedeți cum să le planificați.

Vacanțele în Polonia sunt alese de tot mai mulți oameni. Din păcate, nu întotdeauna se dovedește că prețul lor este mai mic decât prețul vacanțelor din străinătate. Odihnindu-ne în stațiuni la modă și vizitând de multe ori locuri recomandate, ne putem pierde originalitatea. Tariful turistic este valabil aproape în orice parte a lumii. Vestea bună este însă că acesta poate fi ușor evitat. Doar ocoliți stațiunile clasice și așteptați adevărate pietre prețioase situate în apropierea lor. Nu se bucură de mari reclame și recomandări, prin urmare nu vom găsi tarife turistice în ele. Această alegere ne va permite, de asemenea, să rămânem aproape de cele mai mari atracții din regiune.

Vacanțe ieftine
fot.pixabay.com

Vacanțe ieftine în Polonia la mare

Vacanțele la mare, mai ales în timpul sezonului sunt asociate cu costuri mari- și chiar așa este. Dacă doriți să vă odihniți în Trójmieście, în Półwyspie Helskim sau în Świnoujściu, trebuie să vă pregătiți pentru o cheltuială considerabilă. Vom plăti foarte mult atât pentru cazare, cât și pentru mese sau accesul la atracțiile turistice. Trebuie menționat faptul că plajele sunt gratuite !  Cu toate acestea, merită să știți că o excursie la mare poate fi organizată și contra cost. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este să vizitați Marea Baltică în afara sezonului. Este o ofertă pentru persoanele care nu doresc neapărat să facă baie în mare sau plajă dar, de exemplu, vrea să viziteze și să vizioneze diferitele locații. Vacanțele ieftine în Polonia la mare sunt din octombrie până în mai – prețurile de cazare sunt mult mai scăzute, iar pub-urile sezoniere și turistice sunt închise. Cu toate acestea, trebuie amintit că în această perioadă, vremea baltică poate să nu fie cea mai bună.

Vacanțe ieftine în Polonia în timpul sezonului

Vacanțele ieftine pe litoralul polonez sunt posibile și în sezon. Pentru a le organiza, trebuie doar să evitați cele mai mari și mai populare stațiuni și să vă cazați în orașe mai mici. Un exemplu în acest sens este, de exemplu, Bukowo Morskie, un oraș mic, cunoscut, care oferă pace și liniște. Nu există discoteci, baruri și obiective turistice, dar există o plajă cu nisip și acces la mare. Turiștii care caută relaxare se pot delecta si cu activități fizice, de exemplu excursii de mers pe jos sau cu bicicleta sau sporturi nautice.

Vacanțe ieftine
fot.pixabay.com

Vacanțe ieftine în Polonia la munte

Vacanțele ieftine în Polonia reprezintă în primul rând o vizită la Podkarpcie- cea mai ieftină regiune turistică din Polonia. Petreceți-vă vacanța în Munții Bieszczady. Dacă doriți să evitați cazările din hoteluri pentru a face economii, puteți alege cazări cu adevărat accesibile în jurul acestora. Dacă doriți să petreceți vacanțe ieftine în Polonia, cel mai bun mod este să evitați locurile precum Ustrzyki sau Polańczyk și să acordați încredere unui oraș mai mic, de exemplu Zatwarnica. 

Vacanțe ieftine în Polonia pe lac

O vacanță ieftină în Polonia poate fi petrecută și la lac. Dacă nu doriți ca vacanța dvs. să vă devasteze bugetul casei, este mai bine să evitați populara Masuria și Kashubia. Puteți petrece vacanțe ieftine în Polonia lângă lac, de exemplu în Regiunea Suwałki. Evitați principalele stațiuni de vacanță, nu veți plăti mulți bai pentru vacanță, iar priveliștile vor fi la fel de frumoase.

Vacanțe ieftine
fot.pixabay.com

Cum să organizăm vacanțe ieftine în Polonia

Vacanțele ieftine necesită întotdeauna organizare. Este indicat faptul că cel mai mult poate fi economisit dacă cazarea și călătoriile sunt făcute cu mult timp în avans. Specialiștii din industria turismului afirmă că cele mai mici prețuri pot fi găsite întotdeauna la sfârșitul anului. Aceasta înseamnă că trebuie să vă rezervați șederea la sfârșitul lunii decembrie și ianuarie. Cu cât este mai aproape de sezon, prețurile sunt mai mari. Ofertele includ uneori și prețuri promoționale pentru biletele de transport. Achiziționarea unui bilet de tren făcută cu o lună înainte de plecare vă poate oferi o reducere de 30%, cumpărarea lor de pe o zi pe alta este făcută la preț întreg. Uneori se poate dovedi că rezervarea unui bilet online este mai ieftină și chiar dacă nu, atunci această achiziție va evita cozile dificile. În multe orașe turistice puteți cumpăra și carduri speciale care vă permit să intrați în cele mai importante atracții și / sau călătorii de transport publice. Aceste carduri sunt disponibile la un preț mai mic decât prețurile tuturor biletelor individuale. Cel mai bine este să aflați despre posibilitatea de a le cumpăra la biroul de informații turistice. Pentru a petrece o vacanță ieftină în Polonia găsim și restaurante sau taverne în afara stațiunii care ne vor oferi mâncare ieftină, la un preț accesibil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here